PDA

View Full Version : Ambreiaj

ovidiudinutm
26-02-2007, 08:42 PM
:crybaby: Brusc si fara sa ma traga de mana, Avensisul meu face nazuri, nu mai vrea sa traga, umblam prin oras, aglomeratie si toate cele si sesizez ca nu mai am spor. Am iesit pe soseaua spre Arad, drum supper, nu am reusit sa urc masina mai sus de 135.:angry: Asta nu-mi suna a bine, semne de ambreiaj bolnav, cam prea repede, are numai 34000 si nu conduc de ieri de azi, conduc din 82.

Ma gandesc cu groaza la ce ma asteapta.

Legionaru'
26-02-2007, 09:25 PM
Esti sigur ca este ambeiajul? Se tureaza fara ca masinii sa ii creasca viteza?
Poate fi defect altceva.Cred ca o diagnoza in service e lucrul cel mai bun.

ovidiudinutm
26-02-2007, 09:51 PM
Maine voi fi in service si am sa vad ce pot face. Simtomele sunt , totusi de ambreiaj.

Predator
26-02-2007, 10:21 PM
daca se tureaza motorul fara ca masinii sa'i creasca semnificativ viteaza e ambreiajul.
Eu as zice sa mai investighezi totusi. pot sa fie si alte chestiuni, de natura electronica.

C_R_Y
27-02-2007, 11:51 AM
Filtru de aer nu face chiar asa urat nu ?

ovidiudinutm
27-02-2007, 03:15 PM
Caz elucidat, benzina cu apa, in rezervor benzina putina.
Ce bine ca nu este ambreiajul, ufff,

pmhoria
27-02-2007, 03:30 PM
Caz elucidat, benzina cu apa, in rezervor benzina putina.
Ce bine ca nu este ambreiajul, ufff,

De curionzitate, de unde ai alimentat? Nu de alta dar sa ma feresc si eu de ei.
Merci si bafta in cntinuare.

ovidiudinutm
27-02-2007, 05:56 PM
Mol Miresei

alex
27-02-2007, 10:16 PM
Si care a fost procedura de scoatere a apei ? Are buson rezervorul ?

ovidiudinutm
28-02-2007, 09:34 AM
Buna intrebare, nu am intrebat acest lucru pe cei de la service, voi ajunge acolo sapt viitoare cand schimb amortizoarele, voi intreba atunci si va voi face publica informatie

alin
28-02-2007, 10:47 AM
Buna intrebare, nu am intrebat acest lucru pe cei de la service, voi ajunge acolo sapt viitoare cand schimb amortizoarele, voi intreba atunci si va voi face publica informatie

Nu te lasa cu amortizoarele. E obligatia lor sa le schimbe in garantie. Mie mi-l vor schimba si pe cel bun, pe ideea ca se schimba pereche.
Eu nu mai inteleg de ce ptr. unii muma si ptr. altii ciuma. Conditiile de garantie trebuie sa fie aceleasi in toata tara.
Nu te lasa, pune-i sa vorbeasca cu cei din Bucuresti sau cu cei din Sibiu sa le confirme ceea ce ti-am spus!

ovidiudinutm
28-02-2007, 01:20 PM
Din pacate aceasta inlocuire am facut-o pe CASCO, probabil cei de aici au o alta optica privind garantiile.
Ma gandesc serios ca la reviziile ulterioare sa apelez la cei din Brasov.
Iar pentru perioada post garantie, Ungaria, asta e, din nefericire.

George.Burciu
28-02-2007, 01:37 PM
E o mare problema cu serviciile post vanzare in Romania.
Nu numai la Toyota unde crede-ma ca e mult mai bine decat in alte parti.

alin
01-03-2007, 12:20 PM
Din pacate aceasta inlocuire am facut-o pe CASCO, probabil cei de aici au o alta optica privind garantiile.

Daca ai avut un accident in urma caruia sufera amotizoarele, au dreptate sa nu le schimbe pe garantie. Daca nu, ti-am spus cum sta treba.

ovidiudinutm
01-03-2007, 02:11 PM
Nu a fost accident, a fost incident, gropile de pe soselele noastre.