PDA

View Full Version : Accesorii tuning pentru Toyota

SupraMKIII
24-02-2007, 01:51 PM
Pot furniza accesorii de tuning pentru masinile Toyota.

Aici ma refer la Jante, evacuari, cateva kituri caroserie, faruri, stopuri si altele.

Daca sunteti interesati:
0740-083939 sau tuning@luko.ro

SupraMKIII
15-03-2007, 01:18 PM
Am gasit pentru Corolla kituri admisie directa de la K&N, precum si ceva kituri de caroserie. De asemenea, pentru Yarisul vechi am faruri si stopuri, iar pentru Corolla numai stopuri.

LittleM@n
16-03-2007, 01:24 AM
Ce faruri si stopuri ai pentru Yaris? Angel Eyes-urile de la Sonar si stopuri gen Lexus sau cu LED-uri cumva?

Si ca si chestii mai serioase (io zic ca partea tehinca e mult mai importanta decat cea estetica): ma intereseaza placute si discuri de frana performance; ca sa-ti dau niste idei ma intereseaza EBC-uri, sau chiar si DNX, dar nu ma deranjeaza nici placute Endless sau Discuri 3G. Daca ai altceva, sunt deschis la orice fel de oferte.

Astept raspunsul tau.

P.S.: Sunt modelul fara ABS, cu discuri de diametru 235mm. Daca gasesti de 255mm si stii sa ma ajuti sa modific si etierele cu ce mai trebuie e bine si asa :)
A, si sunt doar pentru fata, asta uitasem :D

SupraMKIII
17-03-2007, 10:18 AM
Lasa-mi te rog pe private un nr. de telefon si stam mai mult de vorba, sau poate un ID de mess (al meu este cstefanmihai@yahoo.com). Sa vad exact cu ce te pot ajuta.

Multumesc anticipat