PDA

View Full Version : o mica intrebare

alin.isc
11-10-2009, 01:25 PM
Astazi cand ma intorceam in oras am avut "norocul" sa prind o groapa care a zguduit putin masina , dupa 100m am tras pe dreapta sa vad daca exista pagube , am deschis capota si am observat un mic furtunas in spatele motorului, pe care nu il mai vazusem pana acum si parea sa iese din interiorul masini ; in acel moment din el picura apa ,cred, si mam gandit ca este posibil sa fie vreo iesire de la sistemul de aer conditionat , acum sa nu fac vreo prostie va intreb daca cunoaste cineva daca am dreptate in priviinta lui sau trebuie sa ajung cu masinuta prin service :crybaby: O zi buna

LittleM@n
11-10-2009, 01:35 PM
ce inseamna am zguduit putin masina? termenul este foarte relativ: s-a auzit ca un bum tare, sau au zburat toate chestiile prin masina?
pe de alta parte, tevile de aer conditionat sunt prinse foarte bine, si e putin probabil sa se desfaca de la o groapa (mai degraba indoi planetara si bieleta decat sa se desfaca tevile alea; si pe langa asta, daca se desfac freonul este un gaz, nicidecum un lichid); este un singur furtun care iese din masina (din habitaclu), de la vaporizator, si prin care se scurge apa colectata (ca si la aerul conditionat de la casa), probabil pe asta l-ai vazut tu.

alin.isc
11-10-2009, 01:40 PM
Masina s-a zguduit in sensul ca s-a zdruncinat ceva mai zdravan dar nu suficient incat sa zboare lucrurile prin masina , cat despre acel furtunas cred ca ai dreptate , altceva nu cred ca poate sa fie , lichidul sunt convins ca este apa . Multumesc pentru raspunsul rapid :worthy:

LittleM@n
11-10-2009, 01:47 PM
npc, eram prin zona :P

eu am dat de cateva ori cum masina de pamant de mi-au sarit toate de prin buzunarele din usi si locuri asemenea, si nu are nimic; merge in continuare la fel de bine :D