PDA

View Full Version : Tuning avensis benzina

sscancun
06-10-2009, 04:55 PM
Discutand cu un prieten cu mai multe relatii si cunostiinte in lumea chiptuningului:
http://chip.altuning.ro/index.php - va rog sa va dati si voi cu parerea. Pt. mine unul pare destul de interesant.

Legionaru'
06-10-2009, 10:00 PM
Am vazut si eu.Dar astept pareri de la posesori care au facut asa ceva pana sa imi pun si eu.

che
07-10-2009, 12:06 AM
nope ... nu se merita... in 2-3 sapt o sa va zic unde s-ar merita sa faci asa ceva .

sscancun
07-10-2009, 10:17 AM
nope ... nu se merita... in 2-3 sapt o sa va zic unde s-ar merita sa faci asa ceva .
Sa nu ne faci sa asteptam f mult :)

vlad_po
07-10-2009, 01:57 PM
Mda. la asta am cam idee, pt. ca toate masinile dinainte au primit asa ceva. Problema la Avensis e ca se face mai greu din cauza softului in care se intra si se modifica cam greu. In plus la un aspirat nu prea se justifica. Se castiga maxim 10% din puterea actuala.

sscancun
07-10-2009, 06:11 PM
Mda. la asta am cam idee, pt. ca toate masinile dinainte au primit asa ceva. Problema la Avensis e ca se face mai greu din cauza softului in care se intra si se modifica cam greu. In plus la un aspirat nu prea se justifica. Se castiga maxim 10% din puterea actuala.
Corect. Din datele prezentate de ei 129 devine 143Hp, cuplu creste la 190 (14% asta s-ar simti) si cica scade putin consumul (asta depinde..). Pretul mi se pare cam piperat. Intrebarea mea este daca toata chesti asta se poate face cu acordul toyota pentru a nu pierde garantia. Stiu ca pentru chipurile vandute de ei de la TTE garantia nu se pierde...dar asa? Miram-as! Tre sa sun sa intreb dar cred ca ma usurez impotriva vantului cu supozitiile astea:scratchchin: