PDA

View Full Version : Nice visual tunning

zeu2006
24-02-2007, 09:18 AM
http://www.youtube.com/watch?v=Sec6IvY5Kdw&mode=related&search=

:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Legionaru'
24-02-2007, 11:02 AM
Nu prea imi place.
Iar "V8" pus pe portbagaj e de prost gust.:th_thumbsdownsmiley

Predator
24-02-2007, 01:44 PM
Nici mie nu'mi place... Chestie de gust
Sa aiba V8 sub capota? :scratchchin: Ma cam indoiesc

zeu2006
02-03-2007, 02:15 PM
E o chesti e de gust ...

Legionaru'
02-03-2007, 08:16 PM
Sigur, nu e problema. :thumbsup:

PalCo
08-02-2009, 09:19 PM
uXYh9dCNlmY

... jenanta grila de bmw
Interesant ... frane brembo pe ave ... eu am cautat si n-am gasit. Ofera cineva un link?

kte
08-02-2009, 10:05 PM
pe langa faptul ca e urata, nu inteleg ce o fi avut ala in cap cand a pus-o

LittleM@n
08-02-2009, 10:52 PM
Interesant ... frane brembo pe ave ... eu am cautat si n-am gasit. Ofera cineva un link?

1) Se pot adapta...exista kituri universale, dar ar fi o idee sa fie puse cu cap si de un mecanic priceput
2) poti sa scrii pe ale tale si gata
3) mai bine iei un set de discuri+placute performante si gata problema; diferenta de la varianta asta la tot sistemul de franare brembo, tarox, etc, nu este foarte mare in viata reala ca sa justifice diferenta de bani

Dar threadul era despre visual tuning parca...:P

vlad_po
08-02-2009, 11:29 PM
Ma tot chinui sa aleg jante pentru Ave. A mea e modelul fara face-lift.
Vreau sa ii pun arcurile sport de la TTE, care o coboara cu 25 (altii zic 30 mm). Si sa ii pun niste jante pe 18 sau 17. Aici inca nu stiu. M-am gandit la astea pentru ca masina mea e gri...

LittleM@n
09-02-2009, 11:08 AM
simplu: arcuri as lua H&R (am io o presimtire ca sunt mai bune decat TTE); iar amortizoare: KONI Sport
in total e vreo 800E parca (am scris pe aici la un moment dat, vroia legionaru sa-si ia...da-i search si vezi)

Jante...tine de gusturi pana la urma ce model iti alegi...atat timp cat nu urmaresti ceva performant; daca vrei sa fie usoare, incepe cautarile de la OZ Ultraleggera...sau mai nou: Alleggerita
De dimensiune...as zice ca un 17" e indeajuns pentru drumurile noastre; pentru ca un 225/45R17 are ca inaltime la anvelopa cat 195/50R15-le meu, cu care ma descurc acceptabil...mai putin de 10cm totusi nu as risca :biggrin:

de asemenea, pune accent si pe anvelope, nu doar pe jante ;)

vlad_po
09-02-2009, 12:39 PM
Pai eu inainte am avut o VW bora cu jante de 18 si suspensie sport -40. Ajunsesem cu baia de ulei undeva la inaltimea unui pachet de tigari in picioare. Era greu.

Rota sunt niste jante foarte usoare. Modelul pe 18 are undeva la 9,5-10kg. Sunt foarte bune. Chiar as zice ca bate Oz.
De cauciucuri nu imi fac griji: Toyo PROXS T1R. Asta am folosit de catva timp incoace pe restul masinilor pe care le-am avut ca la Toyota am stat sa dau porcariile de Brigestone Turanza.

Azi am fost la Toyo motor (toyota sud). Si ma duc la aia de la receptie si le cer arcuri sport -preturi +montaj. S-a blocat omul. Pana la urma m-a indrumat la altcineva care o sa revina cu un mail. E o idee buna si ce zici tu cu H&R. Sa vedem. Eu ceream parerea despre jante. Mie mi se par ca arata bine. Dar am nevoie de pareri...

Cam asa arata Bora

LittleM@n
09-02-2009, 08:36 PM
e, pai vad ca te pricepi...tine-o tot asa atunci, cum te-ai gandit, e ok

jantele, ti-am zis, e chestie de gust; cele alese de tine arata bine

Rota intr-adevar sunt mai bune ca OZ-urile, dar...am incercat pe toate partile vre-un an si ceva sa fac si eu rost de un set, si m-am lasat pagubas pana la urma; asta e motivul pentru care nu prea indrept lumea sa se uite dupa ele (Rota, Konig, 5Zigen, Enkei, etc)
La noi nu prea s-a auzit de asa ceva...daca intrebi vre-un vanzator de jante de asa ceva, 90% dintre ei sa uita incrucis la tine :lol:

P.S.: de cand ai avut bora si pana acum s-au mai indreptat un pic drumurile...eu as incerca din nou distanta de un pachet de tigari :biggrin:

StefanVVTi
09-02-2009, 09:11 PM
@ Vlad: ai gasit pe undeva ROTA? Foarte frumos modelul postat de tine :thumbsup:
De aici ( http://www.topgear.co.uk/acatalog/alloy-wheel-tyre.php ) importa un magazin din Iasi. De exemplu, pentru jante pe 15", din preturile afisate pe site se scat 120 lire (reprezentand pretul gumelor)! (Pret site - 120 lire) * 5 lei/lira = pretul / set 4 jante 15" cu transport, kit montaj si tva!

vlad_po
09-02-2009, 09:22 PM
Stefan -exact cu BADFM din Iasi am vorbit. SI preturile sunt excelente.
Pe 18" cu cauciucuri Toyo PROXS T1R 225/40/R18 - 4300 RON cu tva cu tot si cu transport gratuit la mine acasa. Asa ca jantele si cauciucurile sunt ca si antamate.

Ramane suspensia (azi am vb. la Toyo motor si astept raspuns de la ei - se uitau ca la nebuni):biggrin:. Si in principiu pe la 1 martie imi iau jantele. De abia astept.
E boala asta cu suspensia si jante mari. Dupa cum ati observat.
PS: acum modelul e hotarat. Ramane culoarea: argintii ca sa sara in evidenta, cele postate de mine care sunt "steel" (nu imi dau seama foarte bine dar sunt mai inchise) si gunmetal care sunt cam prea inchise - aproape negre. Masina mea e gri inchis (sobolan). Cred ca negre ar da rau, in plus par mai mici. Eu nu sunt decis daca sa merg pe silver sau pe steel.

StefanVVTi
09-02-2009, 09:25 PM
Ai ceva informatii despre jantele Team Dynamics? Din ce mi-a zis domnul de la Iasi, ar fi mai bune decat MAK si la preturi mai mici...
http://www.topgear.co.uk/acatalog/4x_17_Inch_Team_Dynamics_Jet_White_Alloy_Wheels_Wi th_tyres.php Astea ar fi in oferta si sunt undeva la 1000-1100 lei pe 15"

vlad_po
09-02-2009, 09:28 PM
Din ce citeam eu pe net pe forumurile din Anglia, oamenii spuneau ca sunt ok, peste medie. Dar mai multe nu stiu.

StefanVVTi
09-02-2009, 09:31 PM
Sa vad cum o sa stau cu banii...oricum, pe 15" o sa iau, dar nu stiu inca ce model!
Daca nu apar sperante de mai bine, cum am facut 1000 lei, iau acele Team Dynamics albe!
Merci mult pentru info!:thumbsup:

LittleM@n
10-02-2009, 01:58 PM
off-record: vlad, de ce insisti sa scrii PROXS, cand e PROXES toata ziua? :harhar: :blush:

vlad_po
10-02-2009, 04:00 PM
Cred ca de bou.... mersi de corectura:D
Mi-a ramas mie de la ceva...

PS: astia de la Toyota sunt foarte rapizi cu oferta... astept... ma intreb cat

Oricum ma bucur ca gasesc si eu oameni care au idee si de alte anvelope f. bune in afara de renumitele GoodYear si Michelin. AU ajuns anvelopele astea exact pe genul "Passat dom'le in rest numai porcarii!"

StefanVVTi
10-02-2009, 04:48 PM
LittleMan asteapta momentul potrivit pentru Proxes R888 :blush:
Urmatorul schimb de gume va fi cu T1R, clar!!

cristitoyota
10-02-2009, 05:38 PM
Vreau sa ii pun arcurile sport de la TTE, care o coboara cu 25 (altii zic 30 mm). Si sa ii pun niste jante pe 18 sau 17. Aici inca nu stiu. M-am gandit la astea pentru ca masina mea e gri...
Mie-mi place cum arata Ave-ul "coborat" cu arcurile TTE. Am vazut in Germania unul "facut": gri (sobolan) cu jante Borbet LV5 7x17, gume 225/45 si arcuri TTE.