View Full Version : Bec scrumiera
driftboy
23-09-2009, 09:05 AM
salutare!am si eu o mica problema!mi s-a ars becul de la scrumiera la o Toyota avensis 2006 si cei de la servis nu stiu cum sa il schimbe!!ma poate ajuta cineva?am desfacut scrumiera dar nu stiu cum se scoate becul,nu vreau sa rup ceva pe acolo!ms!
bog_dee
23-09-2009, 05:19 PM
salutare!am si eu o mica problema!mi s-a ars becul de la scrumiera la o Toyota avensis 2006 si cei de la servis nu stiu cum sa il schimbe!!ma poate ajuta cineva?am desfacut scrumiera dar nu stiu cum se scoate becul,nu vreau sa rup ceva pe acolo!ms!
Ai 2 optiuni:
1. - scoti firele prin tragere cu atentie din soclul de plastic in care e montat becul vechi (becul e incapsulat in carcasa aceea de plastic) si introducere in becul nou.
2. - pentru a nu exista riscul ruperii firelor, scoti becul vechi din soclul de plastic, cu cel nou procedezi la fel (eu am desfacut firele cu ajutorul unui ciocan electric) si-l montezi noul bec in soclul vechi. Eu am ales varianta 2, chiar daca a fost bataie de cap cu dezlipitul firelor de soclul de plastic.
Succes! :th_salute: