View Full Version : Avensis (clasic) pe teava - Ce accesorii?
Bodhi
10-09-2009, 05:44 PM
Salutare tuturor,
Am reusit de am prins pe ultima suta de metrii un avensis clasic cu 5 ani intretinere/garatie.
E vb de un 2.0 diesel, comfort. Abia-l astept sa vina.
Dealerul, avand in vedere ca ultimele masini s-au vandut ca painea calda, nu mi-a oferit nici o reducere suplimentara (bani) insa mi-a dat de ales intre urmatoarele: fie senzori parcare Spal pe spate, fie GPS Serioux, fie aparatori de noroi.
Sincer... inca nu am reusit sa ma decid. Parerile sunt oarecum impartite.
Unii zic ca-s senzorii buni, altii zic ca aparatorile iti salveaza pragurile... de gps nu zice nimeni nimic... ;))
Voi? ce ziceti?
Si inca o intrebare. Imi puteti spune si mie din experienta voastra care e cel mai bun raport pret/calitate servicii la CASCO?
Bafta!
22nst
10-09-2009, 08:05 PM
Senzorii sunt cei mai buni :)
Sa vezi ca parcari la mm faci!
Casco... Generali :)
s-o stapanesti sanatos
eu as lua ce este mai scump
cristian
10-09-2009, 10:38 PM
Senzorii de parcare sunt utili
Mihai
10-09-2009, 10:46 PM
felicitari pt achizitie. de la ce dealer ai luat? recent am intrebat pt un coleg la toyo motor si nu mai aveau :)
legat de nedumerirea ta ... fii serios cu GPS-ul ala Serioux :biggrin: iti poti lua un gps cu numai 400 lei daca ai nevoie de asa ceva .... nu stiu cat ar costa acele aparatori si ce anume iti protejeaza insa eu cred ca cei mai utili sunt acei senzori de parcare care sigur iti pot salva masina de la ceva zgarieturi/lovituri :)
Blacklord
10-09-2009, 11:46 PM
In primul rand : sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
Pentru "barca" sunt necesari senzorii , mai ales daca ai trecut de la o masina mai mica .
Pentru Casco recomand Allianz ... Allianz Direct mai bine spus (lucreaza bine cu service din Pipera ).
Bodhi
11-09-2009, 10:04 AM
Salutare din nou tuturor,
Merci de raspunsuri.
Cred ca pana la urma o sa merg pe senzori.
@Mihai: masina e luata printr-un dealer de la Valcea. Totul insa a fost demarat acu vreo 2-3 saptamani. La vremea aceea mai erau cca 4 masini, 3 rosii (brocade red) si una neagra, Comfort 2.0 diesel. Prin presiuni am reusit sa o obtin pe cea neagra. Asa ca... e mai mult decat posibil sa fie pe bune chestia cu "nu mai avem".
In incursiunile mele dupa aceasta masina am ajuns si la Pitesti unde mi s-a oferit un avensis model nou, 1,8 benzina, masina de drive-test (2800 km, pe care i-a vazut numai pe autostrada, la 20000 de eur. Versiunea de echipare e a III-a din IV am inteles. So? vb cu colegul tau si vezi... poate il intereseaza.
Merci inca o data de opinii.
Bafta!
PalCo
11-09-2009, 05:51 PM
Daca e NEAGRA, obligatoriu - dar dupa senzori - sa te gandesti si la aparatorile de noroi.
Sa fie intr-un ceas bun!
Succes!
ai in vedere si oferta asta (http://www.toyota.ro/Images/Noul%20Avensis%20-%20Oferta%20Speciala%2001%20Septembrie%202009_tcm4 20-914677.pdf) pentru avensisul nou diesel.
-pai executive de 2.0 diesel e cu o mie mai ieftin decat modelul vechi care a fost 22500
-si cand sustineam ca acest model nu e scump(in discutia de la impresii despre modelul nou)multi au zis ca sunt carcotas
Bodhi
14-09-2009, 12:42 PM
ai in vedere si oferta asta (http://www.toyota.ro/Images/Noul%20Avensis%20-%20Oferta%20Speciala%2001%20Septembrie%202009_tcm4 20-914677.pdf) pentru avensisul nou diesel.
Eu nu mai am cum sa am in vedere noua oferta. :th_salute:
Bafta!
CASCO, fransiza 0%! neaparat! eu am renuntat la Omniasig in favoarea Uniqa. Intial aveam fransiza 0%, dupa care, cei de la Omniasig doreau sa-mi bage ceva procentae. am renutat la ei ptr Uniqa!
Gps, daca tot vrei sa pui ceva pe ea, ia-ti modul GPS-DVD (poate nu am fol ce amai buna denumire) si inlocuieste cd playerul . cca 2000 RON! Gaseste, de asemenea o solutie ptr o receptie mai buna a posturilor de radio! De asemnea, ceva pe partea sonorizarii eset bine-venit!
Cu timpul, vara, te va deranja soarele... ceva perdele elegante (rulouri) te-ar ajuta!
AI GRIJA LA CHEDERELE de la portierele din spate CAND COBORI BANCHETA! Le atinge si le scoate din lacasul lor!
SIGURANTE! ptr brichete!
ANTIFURT! Cand am fost in Bulgaria, am scos o siguranta cubica, de langa motor. (nu stiu de la ce era :)) ) Cine vroia s-o fure, dadea la cheie pana murea bateria! ;)
CHEIA! cam voluminoasa. daca vei gasi o solutie cheie + alarma = 1 obiect, ar fi ideal!
Dupa 1 an si 10 luni: n-am schimbat nici un bec, cca 50K km! Dar, invata s ale schimbi! Nu se stie niciodata!
cam atat!
aaa, si n te agita daca iti mai sare o piatra! Daca la incput ma durea sufletul, acum am relizat ca n-are rost! la ate pietre sunt pe strazi, e imposibil sa nu-ti sare cevain caroserie!
Bodhi
29-09-2009, 02:31 PM
Si...
A venit...
Weekend-ul asta.
Ce sa spun? e o experienta excelenta, la drum lung mai ales. Se aseaza extraordinar pe sosea. Trage extrem de bine cu 5 oameni in masina, mai ales pe urcare... :respect:
In rest, saptamna viitoare pe vremea asta cred ca o duc la verificarea de 1000.
Multumesc tuturor pentru ajutor.
De pus am pus senzori pana la urma pe ea. Sunt ok, dar au timpul de raspuns putin cam mare. Casco am facut la Generali. Au frasiza, insa fata de calculul ce a iesit la allianz am "incluse" vreo 4 fransize pe an...
Bafta!
AdrianR
29-09-2009, 05:04 PM
sa o stapanesti sanatos. masina nu cred ca o sa te dezamageasca.
sa nu te bazezi 100% pe senzori. nu vad chiar tot.