View Full Version : GPS Data - Satellite Navigation Diagnostic Mode
Va salut, doresc sa va transmit un link foarte interesant vis a vis de sistemul de navigatie TOYOTA. Eu am parcurs pasii prezentati in site-ul australienilor si a functionat perfect pe sistemul de navigatie montat pe LC 120.
Interesant este ca multe astfel de informatii fie nu sunt cunoscute de cei de la Service Toyota (in general) sau sunt tinute "le secret".
Daca cineva mai are informatii suplimentare vis a vis de sistemul de navigatie montat pe TOYOTA, ii multumesc in avans.
Poate nu ma pricep eu sa il transmit (sigur ... nu poate).
Sa incerc "babeste" si poate ma invata cineva si pe mine cum sa copiez un text in spatiul destinat mesajului (unde scriu acum), cum sa atasez un document si cum sa inserez un link.
Site-ul este www.lcool.org/index.html si in interiorul acestuia la sectiunea "tehnical" se gaseste "120 Series Prado", dupa care la "General" este link-ul despre care am scris - GPS Data - Satellite Navigation Diagnostic Mode.
Sper sa fi fost de folos in cele din urma.
tilea_a
19-04-2007, 04:41 PM
sal
mi-am cumparat toyota land cruiser...........
saptamana trecuta mi-a ajuns................
am comandat masina in tg mures ca in bistrita nu este reprezentanta............
si mi-au cerut 2000 euro ca sa imi faca gps sa mearga in romania......mi se pare foarte mult pentru o harta............
am fost si la cj sa vad cat cer cei de la reprezentanta de acolo si ei mi-au zis ca nu este soft pentru romania.............
ma poate cineva ajuta????????????
as vrea sa-mi mearga in romania.........
Pt navigatia OEM doar sa-ti puna un "adaptor" (un box) de la garmin, si cam pe acolo te-ar duce investitia. Mai simplu e sa-ti iei un PDA sau PNA cu I-go sau Mio map - iesi pe la vreo 10 mil. Pt navi OEM numai la Audi pt MMI, la BMW, si la Peugeot a aparut harta Romaniei, dar nu foarte detaliata.
Sa ai noroc de ea.
tilea_a
19-04-2007, 10:54 PM
am mio ca am avut un audi allroad si nu avea gps ca era din 2003...............
o sa-l folosesc asta pana o sa faca baietii soft...............
mersi de mesaj.............
aici http://www.club-toyota.ro/forum/showthread.php?t=316 poti sa te uiti daca apare ceva.