View Full Version : BlowOff Diesel
CalinuSh
12-02-2007, 07:15 PM
Vand 1 bucata blow off pt motoare turbo-diesel.
Este set complet cu instructiuni de montare, plus se poate decupla prin intermediul unui intrerupator.
Aveti un exemplu pe YouTube, http://www.youtube.com/watch?v=EijMeuxqDAA
Blow off-ul este identic cu cel din film.
Sunetul e mai puternic decat la un blow off pt benzina turbo datorita presiunii mai mari a turbinei.
Se poate monta la aproape orice motor turbo diesel.
Pret - 200 Euro
bun bun si la ce foloseste?
Predator
20-04-2007, 12:16 PM
La benzinare, BlowOff Valve (BOV) protejeaza turbina, scapa de presiunea in exces. Iar sunetul produs este bonus.
La TDi are doar rol sonor :)
Benzinarul are clapeta de accelereatie, pe cand TDI-urile au admisie libera de aer.
@ CalinuSh > E cumva de pe ebay din Germania?
Ce marca e?
E de la Forge Motorsport? Sau e bonalume?
Ai si furtunele de silicon?
Ai si modulul electronic aditional? [care e necesar]
Nu ai o poza la pachet?
@ bdi > face "fsss - Fsss" :D
im570rm
23-04-2007, 08:31 AM
Nu te supara pe mine te rog,dar mi se pare ca ce zici tu e un neadevar si nu mi se pare corect sa tac.La diesel inca nu exista blow off care sa ajute turbina!In cel mai bun caz castigi sunetul si atat,dar risti sa-ti spargi turbina pentru ca spre deosebire de o benzinara turbo dieselul are o turbo cu geometrie variabila.Singura masina pe benzina cu turbina cu geometrie variabila este porsche 911 turbo 997 la care nici un tuner ,dupa tuning hardware sau doar software NU PUNE BLOW OFF.
Daca masina nu are turbina cu geometrie variabila atunci da este buna!Dar toate dieselurile moderne au turbine cu geometrie variabila.May sunt cateva exceptii gen opel astra 2.0 dti ,unele dieseluri mai vechi de 2000 de 90 de cai din grupul vw.
Am spus lucrurile astea spre binele tau ca nu cred ca iti convenea sa iti vina clientul inapoi cu turbina in bratze si sa te puna sa io platesti!