PDA

View Full Version : Retus vopsea

Adrian Mihailescu
12-02-2007, 03:54 PM
Stie cineva de unde se poate procura ceva vopsea de retus pentru "1C0 SILVER MICA"? Poate exista vreun creion de retus, ceva. Banuiesc ca cineva avut nevoie de asa ceva. Pentru ciupituri de la pietricele sau alte alea nu cred ca trebuie utilizat CASCO. Asa ca recurgem la metode de acest gen, nu?

alex
12-02-2007, 06:29 PM
Ai dreptate. Si eu sunt interesat.
Am auzit de la intalnire de la Razvan ca ar fi pe la Al Padrino. Dar nu am apucat sa ma duc.
Au dupa cod.

tudor
12-02-2007, 11:52 PM
De asemenea si eu sunt interesat cu ce sa "sterg" o zgarietura de pe spoilerul fata, acolo unde este plastic nevopsit....ca deh...vin de pe Logan care era o camila fata de Avensis, cu care am tendinta de a atinge bordurile.

Sorescu
14-06-2007, 08:53 PM
Vopseaua de la Toyota din cate am informatii, nu este pe baza de solventi, ci este pe baza de apa, are un factor mai mare de biodegradare in timp ... E bine sa incercati la un service sau reprezentanta Toyota, poate au ei spray pentru aceste mici retusuri !

Sau cautati pe net ! Mi-am dat si eu cu parerea !

Sa fiti iubiti !

hgflo
14-06-2007, 10:25 PM
Nu cred ca spray, trebuie sa aiba vopsea in niste flacoane mici, de obicei folosita sa acopere senzorii de parcare si sa-i aduca la culoarea masinii. Am vazut asa ceva la Honda (ei asa dau senzorii de parcare cu tot cu flaconul aferent) si nu vad de ce n-ar avea si Toyota. Trebuie intrebat la reprezentanta.

Nick
15-06-2007, 03:09 PM
Am cumparat unul de la un dealer Toyota anul trecut, e drept, nu din Romania. M-au intrebat daca stiu codul de culoare sau in caz contrar, au introdus VIN-ul pe computer si apare automat codul de culoare. Acest stilou are 2 capete, unul pt vopsea si celalalt capat pt lac. Nu ar trebui sa fie scump, am dat pe el echivalentul la 9 euro.

alex
15-06-2007, 07:48 PM
Cum se numeste creionul exact ? Multumesc mult!

Nick
15-06-2007, 09:52 PM
Toyota Touch-Up Paint.
Creionul remediaza intr-o oarecare masura "ciupitura" sau zgarietura, dar totusi se observa retusul din apropiere.

Veve
26-06-2007, 11:03 AM
Uitati-va mai bine in Careffour la standul de vopsele... sunt niste markere cu vopsea pe baza de apa cu codul de culoare... eu am luat unul si surprinzator s-a impacat super bine.. nu se vede nici cu ochiu` lipit :)... costa intre 100.000-300.000 ROL.

Liviu G.
08-07-2007, 01:50 PM
Am avut o zgârietură subţire dar vizibila bine,chiar in fata langa emblema.Am rezolvat-o f bine cu creion de ceara Sonax. Nu stiu cum e la alte culori dar la negru e ok. Exista si creion argintiu.

StefanVVTi
11-07-2007, 11:46 AM
Cod = 1C0 Silver Mica? :helpsmilie:

Liviu G.
11-07-2007, 10:13 PM
Cod = 1C0 Silver Mica? :helpsmilie:
Nu exista cod de culoare pt silver la creionul de ceara sonax, exista o singura nuanta de silver . mult noroc!

grozadan
19-07-2007, 04:59 PM
precizez,sa corectat(la Liviu)cu Dr Paint de la Sonax nu cu creion corector.Acela merge doar pe ciobituri.