View Full Version : Un mic zanganit
Andrei75
01-10-2006, 01:28 AM
La Corolla mea (HB), am un zanganit in spate, pe la portbagaj, cand merg pe piatra cubica. Cred ca e numarul de inmatriculare care e prins cam aiurea doar in partea de sus... E enervant pentru ca in rest n-am greierasi si alte insecte prin bord !
A mai patit cineva la fel ? Si a gasit vreun remediu ?
Am auzit si eu cam asa ceva cand am fost cu un Hatch pe cubica de la Aviatorilor. Cred ca e ceva normal pe cubica zic eu, mai ales ca la Hatch-uri e ceva normal la Hayon. La un Opel Astra nou noutz se aude mult mai tare.
cred ca o poti rezolva destul de simplu cu ceva gen chit siliconic ( asa cum e cel pt sanitare de ex.) depinde acum daca sunetul e facut de suportul numarului care loveste in caroserie, sau numarul din tabla are joc in suport? daca e asa, rezolvi si cu o guma de mestecat
Andrei75
06-10-2006, 11:56 PM
E de la suportul numarului care loveste in caroserie.
Maine incerc o "rezolvare" ! :D
Mersi pt raspuns!
Blahu
06-02-2007, 10:39 AM
Pot spune ca si eu am acest zgomot in spate de la suportul de numar ... a gasit cineva o solutie mai optima in afara de guma de mestecat sau chit siliconic?
Legionaru'
06-02-2007, 01:43 PM
Banda dublu adeziva!
d-rive
06-02-2007, 07:54 PM
eu nu suport suportii de numar, pur si simplu pun numarul direct pe masina, daca masina nu vine cu un material cauciucat sau ceva de genul paslei atunci pun ru pe numar iar acesta sta perfect fixat si scap si de zgomote si de tot, nici nu va dati seama ce bine arata masina cu numarul pus direct pe masina si fara acele suporturi de plastic care mie mi se par de prost gust. Deasemenea eu dezlipesc toate etichetele cu numele de telefon ale dealerului ori adrese si alte tampenii, masina mea nu e panou publicitar, daca vreti pun poze cu numarul direct pe masina sa vedeti ce bine vine.
boggy77
16-05-2007, 04:51 PM
Mie mi-au lipit numarul de pe spate cu mastic la service. Nu se mai aude nimic acum.