PDA

View Full Version : My CELICA GT2 1987

dantu
16-03-2009, 10:09 PM
:th_salute:Am intrat de curand in club fiind fericitul posesor al unei celica putin mai in etate decat proprietarul ei :proud: E vb despre o celica GT 1,6 din 1987 cu un carburator dublu corp si numeroase bube pe care vreau sa i le tratez inainte de vanzare. Am cautat pe internet, insa nu am gasit mare lucru asa ca apelez la forum. Daca dezmembreaza cineva asemenea capodopera am nevoie si eu de cateva piese...as incepe cu o lampa dreapta spate ca a mea nu e tocmai intreaga si ceva sfaturi in legatura cu cutia de viteze....imi sare din viteza a5-a in sarcina, daca o tin cu mana sta.....si in frana de motor in viteza a5-a fenomenul e exact invers...imi trage schimbatorul in fata...mi-l tine tensionat in fata...mi-a zis cineva ca ar fi din cauza suportilor de la motor/cutie, insa par intregutzi...tind sa cred ca e mai grav si anume ca e din cutia de viteze (pinionul de a 5-a de pe trnul mobil sau trenul fix)...

P.S. am gasit una de piese...arata mai rau decat a mea si cere cu 1000 mai mult decat cer eu p a mea (adica vrea 2500):)

kte
22-03-2009, 07:57 PM
-bine ai venit
-nu cred ca este pe forum vreun posesor al acestui model
-si eu cred ca e din cutie problema ta
-pentru anumite componente trebuie sa gasesti o locatie cu dezmembrari

bogdan_o
30-03-2009, 11:44 PM
Bine ai venit

Daca iti sare din viteze nu e pinionul. Cel mai probabil de vina e unul dintre suportii motorului sau jugul cutiei. De asemenea nu strica sa te uiti si la timonerie.

dantu
06-04-2009, 12:20 PM
-bine ai venit
-nu cred ca este pe forum vreun posesor al acestui model
-si eu cred ca e din cutie problema ta
-pentru anumite componente trebuie sa gasesti o locatie cu dezmembrari
ms de raspuns si din pacate nu am vazut nici eu pe forum nicio persoana care sa aiba rabluta ca a mea. La dezmembrari gasesc ffff rar piese pt celica asta pt ca sunt destul de rare...daca gasesc ceva piese de celica, cel mai frecvent gasesc pt modelul 89-93 (GT 3)...cat despre problema cu a 5-a....ma tem ca e din cutie :(

Bine ai venit

Daca iti sare din viteze nu e pinionul. Cel mai probabil de vina e unul dintre suportii motorului sau jugul cutiei. De asemenea nu strica sa te uiti si la timonerie.

Multumesc si bine v-am gasit! :D suportii motorului nu arata prea grozav dar ma indoiesc ca ar fi ei de vina...ma tem ca e din cutie :( la timonerie m-am uitat si e destul de ciudat construita....nu am mai vazut la nicio masina genul asta de transmisie cum au facut japonezii la masinile astea. Are 2 tije, una pt. miscarea stanga-dreapta si a doua pt miscarea inainte si inapoi...am mai avut pana acuma ceva nemtesti si la toate timoneria era clasica...cu o singura tija... Oricum..nu parea sa aiba vreo problema...ma tem ca e din cutie, dar momentan nu am timp sa ma ocup prea serios de cutie...tocmai am bagat-o in service pt. reparaea unor mici chichitze si revopsire...am sa las problema cea mai mare (cutia) pt. mai tarziu si in cazul in care nu reusesc sa o vand am sa ma ocup la vara de ea mai serios. Ms de raspunsuri!

cateva poze mai recente cu ea...dupa spalare si inainte de revopsire :D

dantu
28-04-2009, 10:30 AM
Caut lampa sau macar sticla lampei de pe dreapta (spate)...numita si tripla :D

LittleM@n
28-04-2009, 12:51 PM
Nu gaseti doar sticla, gasesti stopul cu totul; cam la orice magazin de piese auto care se respecta ar trebui sa ti-l paota aduce.
Daca vrei daor sticla...ti-o faci pe comanda; vazusem odata, acum ani buni, la televizor un reportaj despre unii care faceau sticle aftermarket pentru faruri...cu toate ca doar reportajul l-am vazut, pe cineva care sa faca asta concret, nu

dantu
10-05-2009, 05:21 PM
imm...ms de raspuns...o lampa intreaga la un magazin probabil ca ma usuca...am sa mai incerc zilele astea pe la ceva dezmembrari prin cluj si poate am noroc...desi nu imi fac mari sperante pentru ca e un model vechiut si destul de rar.

dantu
17-05-2009, 11:36 AM
se vinde... :( m-a lasat in drum...nu cunosc cauza...baterie nu mai am...s-a descarcat...ori nu se alimenteaza, ori nu are sdcanteie...oricum...pretul e 500 de euro.... :-<.. detalii aici: http://www.club-toyota.ro/forum/showthread.php?t=2092