View Full Version : Si-a pus cineva amplif+subwoofer pe Avensis,fara schimbarea HU?
DJEXTASY
07-02-2009, 09:25 PM
Nu am desfacut pana acum Hu de la Avensis,dar din cate am auzit de la pasionati este faptul ca nu are nici iesiri nici intrari RCA.Asadar,curiozitatea mea ramane cum as putea sa montez un amplu cu subwoofer,fara a schimba HU original al masinii,care am inteles ca este un Panasonic:)
Astept pareri si sugestii.
Respect si stima!!!
LittleM@n
08-02-2009, 01:39 AM
iei semnal de la difurile spate si gata ;)
DJEXTASY
08-02-2009, 10:43 PM
iei semnal de la difurile spate si gata ;)
LittleM@n,in primul rand iti multumesc pt raspuns,esti chiar mai activ decat credeam,sincer.Din pacate,ceea ce mi`ai spus tu mie stiam in mare.Ideea era sa aud o parere din partea unuia care detine Avensis si are acelasi HU ca si mine.Yio nu am desfacut inca Hu,sa vad ce fel de mufe are si ....tocmai din cauza asta.Banuiesc ca ar trebui sa existe cel putin 3 detinatori de Avensis care sa`si fi pus statie si subwoofer....sau poate ma insel:blush:
Pana una alta,:respect::respect::respect::respect:
LittleM@n
08-02-2009, 11:00 PM
multumuesc pentru apreciere :worthy:
cat despre pus "basufar" in ave...te cam inseli...nu am vazut pana acum NICI un avensis cu subwoofer...sau cel putin nu mai imi aduc aminte acuma (dar clar nu m-a impresionat daca nu-mi aduc aminte :biggrin:)
vezi ca exista pe forum, veve, care a explicat intr-un thread cum sa pui sub pe corolla (tot la sectiunea asta parca); diferenta este aproape nula intre posibilitatile de umblat la cd-playerele din cele doua (da-i un search)
stiu, ar fi mai bine sa iei sunet de la rca-uri, se aude mai calitativ; dar luat de la un dif spate (cel pe pe dreapta de fapt) e mai putin de desfacut, si mai putin chin la montat; nu stiu cat te doar pe tine daca zgarii putin bordul la montaj, dar sunt unii prin zona care ar "suferi" mult :P
22nst
08-02-2009, 11:31 PM
Eu nu pot sa imi imaginez un Avensis din care sa se auda o bubuiala si tabla vibrand de la o piesa de casa (adica house) si un subwoofer de mii de watti
Aaaah... groaznic...
LittleM@n
09-02-2009, 11:14 AM
:scratchchin: de ce ar trebui sa duduie tabla si sa tremure toata masina?? :lol:
nu poti sa ai sub si sa mergi cu el ca un om normal? :biggrin:
DJEXTASY
09-02-2009, 06:41 PM
:scratchchin: de ce ar trebui sa duduie tabla si sa tremure toata masina?? :lol:
nu poti sa ai sub si sa mergi cu el ca un om normal? :biggrin:
Ai perfecta dreptate.Eu unul cel putin doresc sa imi montez asa ceva pt DOAR pt mine,nu si pt trecatori sau ceilalti participanti la trafic.Doresc sa se auda clar si bine,nu tare cu zornaieli si alte chestii penibile,crede-ma.
Anyway,LittleM@n,esti formidabil:):coolspeak:
LittleM@n
09-02-2009, 08:40 PM
Ai perfecta dreptate.Eu unul cel putin doresc sa imi montez asa ceva pt DOAR pt mine,nu si pt trecatori sau ceilalti participanti la trafic.Doresc sa se auda clar si bine,nu tare cu zornaieli si alte chestii penibile,crede-ma.
Anyway,LittleM@n,esti formidabil:):coolspeak:
Atunci pui un sub pe compresie => spatiu mai mic, zdranganeala mai putina, sunet mai frumos :)
ti-as recomanda un JL ca al meu pentru asta, dar acum dupa pofte, preferinte si posibilitati ;)
DJEXTASY
10-02-2009, 09:39 PM
Multumesc mult,LittleM@n.
:respect::respect::respect::coolspeak: