View Full Version : Impozit auto 2007
Are idee cineva ce hartii trebuie depuse pentru cei care au masinile in leasing pentru impozit-ul auto 2007 ? De anul acesta intra in responsabilitatea utilizatorilor.
Am inteles ca era deadline pana in 31 ianuarie 2007 si ca s-ar fi prelungit datorita cozilor.
Am auzit ca s-ar putea plati si pe Internet pe vreun site ?
Din ce-am inteles eu, si din notificare pe care am primit-o de la societatea de leasing, este ca trebuie sa ma prezint mai intai sa ma ia in evidenta Directia de Taxe, cu :
- declaratia fiscala, formular tip
- copie contract de leasing
- copie certificat de inmatriculare
- copie dupa documentul de atribuire a codului de identificare fiscala a utilizatorului ( act de identitate, certificat de inmatriculare etc... )
Cu astea deadline ar fi fost pana pe 31 ianuarie.
Posesori de leasing, ati facut ceva ?
Am inteles ca s-ar fi prelungit termenul si ca ar exista o adresa de mail unde s-ar putea trimite declaratiile... Dar nu gasesc nimic.
Tara de r***t. Mi-au luat vorba din gura:
http://www.gandul.info/articol_26114/impozit_pe_imobile_si_masini_luate_in_leasing.html
http://www.adevarul.ro/articole/balamuc-la-plata-impozitului-de-catre-proprietar-pentru-masinile-in-leasing/301383
George.Burciu
01-02-2007, 11:03 PM
Din ce vazusem eu la tv societatea de leasing iti poate plati in continuare impozitul,trebuie sa le faci o cerere,dar cica ar costa mai mult asa.dar decat sa te omori pe la cozi...
Da, maine am sa sun si eu la societatea mea. As prefera asa, decat cozile de la noi...
Mersi mult pentru info !
Legionaru'
02-02-2007, 12:05 AM
Ieri am depus si eu documentatia.
Daca in continuare solicitati ca firma de leasing sa plateasca impozitul, la facturarea catre voi veti plati cu 19% mai mult decat ati fi platit personal. Sursa Europa FM.
Am depus si eu azi la Sectorul 2.
Coada nula.
:thumbsup:
George.Burciu
03-02-2007, 04:18 AM
baftosule..
:)