PDA

View Full Version : Zgomotul provenit de la cauciucuri

paul-cristian
16-10-2008, 04:29 PM
De ceva vreme a inceput sa ma enerveze zgomotul provenit de la cauciucuri, huruitul (nu pot sa-l descriu in cuvinte) l-am sesizat in primavara cand am schimbat incaltarile de iarna cu cele de vara, am cauciucurile Continental, cu care am cumparato. Nu se aude motorul, nu trancane dar ma deranjeaza acest huruit de la cauciucuri, voi aveti astfel de probleme cu cauciucurile? Urmatoarele cauciucuri ce marca sa fie?

OvidiuH
16-10-2008, 04:32 PM
Īncearca ceva UHP, sunt mai silenţioase. Ceva gen Toyo Proxes T1R, Goodyear Eagle F1 GS-D3, Bridgestone Potenza etc.

VAdrian
17-10-2008, 09:20 AM
depinde si de drum, daca este dinacela mai "pietros" se aude daca este asfalt fin nu se aude.

P.S. si la mine este la fel si am bridgestone turanza ER 300(parca)

LittleM@n
17-10-2008, 10:28 AM
da, poate fi si de la drum, dar si textura cauciucului face mare diferenta...mai ales daca e si putin uzat neuniform; cum zicea si ovidiu, cu UHP-uri s-ar putea sa-ti dispara acest discomfort :P

P.S.: dar la cauciucurile de iarna nu te deranjeaza? acolo ar trebui sa fie cel mai pregnant...

paul-cristian
17-10-2008, 01:58 PM
Cauciucurile de iarna sunt Vredestein si nu sunt asa de zgomotoase ca cele de vara. Adevarat, pe un asfalt fin zgomotul dispare. Singura solutie e sa schimb Continentalele, vara viitoare, multumesc pentru solutii.