View Full Version : Rav4 2.2 D-4d
Multumesc tuturor pentru ajutor.Astept in continuare sugestii despre senzori de parcare(din cauza barei din spate care este cam ,,ascutita".Chestia cu bara de aluminiu,(camp electromagnetic) este interesanta,dar simplitatea sistemului,fara vizualizare distanta,doar semnale sonore,nu ma satisface inca.
Alexandru Olteanu
12-04-2007, 01:14 PM
Multumesc tuturor pentru ajutor.Astept in continuare sugestii despre senzori de parcare(din cauza barei din spate care este cam ,,ascutita".Chestia cu bara de aluminiu,(camp electromagnetic) este interesanta,dar simplitatea sistemului,fara vizualizare distanta,doar semnale sonore,nu ma satisface inca.
eu am senzori de parcare montati de la toyota si sunt cu sonor si vizualizare distanta care a mai ramas fata de obiect daca esti din buc poate ne vedem la o intalnire sau ne vedem undeva sambata duminica si vezi cum arata
c_cris
12-04-2007, 09:10 PM
Pune o poza, daca ai vreme, sa vedem cum arata.
Alexandru Olteanu
13-04-2007, 08:25 AM
Pune o poza, daca ai vreme, sa vedem cum arata.
o sa fac azi si o sa pun momentan masina nu e acasa :thumbsup:
Alexandru Olteanu
13-04-2007, 06:57 PM
Pozele mult asteptate :d
super - sunt originali Toyo, sau after market ?
Alexandru Olteanu
14-04-2007, 09:23 AM
super - sunt originali Toyo, sau after market ?
eu le am de la aia de la toyota da acum, nu stiu ce sa zic adica ei le-au pus
Zi la ce pret ti le-au montat... si iti spunem noi :D.
Alexandru Olteanu
15-04-2007, 02:25 PM
Zi la ce pret ti le-au montat... si iti spunem noi :D.
le-am pus pe moca ca am avut o intelegere cu ei si mi-a dat covorase si senzori gratis:thumbsup: