View Full Version : Xenon
Multumesc membrilor acestui forum pentru amabilitatea de a ajuta.Sant fericit ca v-am gasit si promit sa ajut si eu la randul meu,pe cei care vor avea nevoie.Am gasit ceva informatii despre xenon,pe care le recomand tututuror.
http://www.hidynamic.com/hidtech.htm
http://www.autoxen.com/store/hid_car.html
tudor
30-01-2007, 11:57 PM
La ce pret pot sa ajunga xenoanele?
GABORU'
31-01-2007, 01:53 AM
La ce pret pot sa ajunga xenoanele?
Un pret minim ce am vazut eu, in jurul la 200 de euro(kit plug 'n' play de il montezi in orice far), dar eu iti recomand ceva mai scump, stii ca pretul reflecta calitatea. Pot sa iti recomand xenon-ul de la IN PRO care se vede bine si din masina si din exterior, si e mai aspectuos decat cel standard de pe x5, ML, q7 sau alte limuzine.
tudor
31-01-2007, 01:39 PM
Merci pentru pont...Imi notez si cum am banii voi cauta prin magazine. Oricum nu stiu daca sa sar direct la xenoane sau sa incerc mai intai un Philips NIght Vision...
Eu am montat General electic 6000K,si sant multumit.Au costat cu montaj si garantie 2 ani 400 euro.Se vede muly mai bine,in special cand este soseaua uda,noaptea
Mario
31-01-2007, 02:24 PM
Intrebare: de unde si unde le-ai montat.
Eu stiu ca daca pui Xenoane din alt loc, se pierde garantia Toyota.
Spunea cineva pe forum ca numai dupa ce se termina garantia se pot pune asa orice.
Si daca eu l-am gasit pe ala de le da xenoane la Toyo, si le-a aratat cum se monteaza, si imi montez la el ??? Ce zici ?
Le dau foc daca comenteaza ? :scratchchin:
Ma mai gandesc - si a adus si xenoane de 55 w in loc de 35 w :P.
se numeste Sorin Filip,este autorizat si are telefon 0744553404.Eu lucrez cu el de 15 ani si sant multumit de servicii.Asigura garantie iar Xenoanele sant General Electrics
va salut
am si eu o intrebare in weekend ma duc la o cunostinta si vreu sa imi pun bi-xenon pe un auris ,ofera garanie 18 luni
intrbarea mea este :pierd garantia daca montez xenon???
va multumesc
astept raspunsul ca sa stiu daca mai le montez sau sa imi bag mintile in cap :respect:
zvensen
28-03-2008, 03:02 PM
Eu iti recomand sa te mai gandesti, sa mai studiezi problema.
Foloseste functia search a forumului si o sa vezi pro si contra.
razzmatazz
28-03-2008, 03:58 PM
va salut
am si eu o intrebare in weekend ma duc la o cunostinta si vreu sa imi pun bi-xenon pe un auris ,ofera garanie 18 luni
intrbarea mea este :pierd garantia daca montez xenon???
va multumesc
astept raspunsul ca sa stiu daca mai le montez sau sa imi bag mintile in cap
da-i un pm lui 22nst, sa-ti zica cu xenoanele, ce trebuie sa ai in vedere daca ti le montezi.