View Full Version : Unde este filtru benzina?
wwwglro
01-09-2008, 01:38 PM
Salut.
Poate cineva sa imi spuna unde se afla filtru de benzina la corolla e15 (1.4vvti)?
Merci
nu cred ca are, e bolt-on in pompa (in rezervor adica) cel putin la E12 asa este . aceiashi motorizare
Razvy
01-09-2008, 02:02 PM
la E15 1.6 dual vvt-i este in rezervorul de benzina si nu se schimba
wwwglro
02-09-2008, 07:42 PM
Cum adica nu se schimba?
Pai si daca se acumuleaza mizerie in el?
Urmariti link-ul http://www.alcofilters.com/catalogue_en.aspx
Mai astept raspunsuri de la cei care au schimbat...
Merci
LittleM@n
02-09-2008, 08:58 PM
la 99% dintre masinile noi filtrul de benzina este integrat in pompa de benzina, si este garantat sa tina si sa filtreze corect lifetime...
eu am pus problema sa mi-l schimb, intrucat are 90k km si vreo 9 ani, iar la mine, la yaris, este cat de cat ok, intrucat sa da bancheta si tapiteria usor la o parte ca sa ajungi la pompa...trebuie scoasa pompa si demontata...dar avand in vedere tevatura care ar trebui facuta, cred ca ma las pagubas...
avand in vedere ca tu ai corolla e15, iar masina e noua, eu zic sa te lasi de dorinte d-astea; pune problema asta peste ani de zile ;)
P.S.: iar pretul unuia este destul de ridicat, si nici operatia nu cred ca e prea ieftina :); iar totul de va sfarsi cu tine in brate cu un filtru "vechi" foarte bun