PDA

View Full Version : Accesorii Avensis

tudor
27-01-2007, 11:10 PM
Aveti idee de unde se pot cumpara accesorii pentru un Avensis? Mai exact m-ar interesa in prima instanta o plasa cu care sa pot tine in frau stigatorul,triunghiul,trusa si alte mici obiecte.
Am cautat prin pe la magazine dar nu aveau deloc. Am sa ma duc si la reprezentanta sa vad daca poseda asa ceva si la ce preturi.

ovidiudinutm
30-01-2007, 11:09 AM
Daca reusesti sa afli fa publica informatie si eu caut

tudor
30-01-2007, 12:57 PM
Am gasit ceva la Ausburg dar era o plasa verticala, pentru model wagon (in strainatate sunt obligatorii daca spre ex transporti un caine) Vanzatorul nu avea habar daca se potriveste pusa pe orizontala pe Avensis si nici nu m-a lasat sa o probez... Dute si tu in Timisoara la Ausburg poate ai mai multe sanse sau esti mai convigator.

Drept sa spun nici eu nu am stiut exact dimesiunea portbagajului ca sa masor respectiva plasa.

Idem...daca afli ceva pls da de stire!

TheSmoker
07-02-2007, 02:25 PM
Salutare,

Ce pot sa va spun este ca atunci cand am dat comanda de Avensis 2.2 D-4D (prin decembrie) aveau o lista destul de lunguta de accesorii ... inclusiv plasa verticala si orizontala pentru portbagaj.
Eu personal am comandat aparatori de noroi, pres de cauciuc pt portbagaj (stiu nevestele/prietenele voastre de ce).

Succes la cumparat accesorii.

23nst
13-02-2007, 05:06 PM
plasa pentru retinut bagaje, costa in jur de 50 euro fara tva... ceea ce este cam mult. am intrebat la dealerul toyota din pipera.

tudor
13-02-2007, 09:08 PM
Cam multisor intr-adevar pt o plasa...In final am ajuns sa nu mai iau in seama lucrurile care se plimba prin portbagaj...Ai putea KND daca ai timpul sau putinta sa intrebi sicat costa un covoras pentru portbagaj? In iasi nu am reusit sa aflu nimic. Cred ca exista un asemenea accesoriu,nu?Parca vazusem pe forum discutandu-se despre asa ceva... :scratchchin:

Dan83370
18-02-2007, 10:32 PM
O tava pentru portbajaj o sa imi iau si eu cat de curand!Presul ala mi se pare foarte folositor!

laumau
15-11-2007, 11:38 PM
Salutare,

Aveti ceva sugestii unde as putea gasi in Timisoara accesorii pentru Avensis la preturi mai rezonabile decat direct la Toyota?

Am nevoie de:
- roti de iarna (jante + anvelope)
- suport schiuri (am Avensis combi, deci cu suport de bagaj pe acoperis).

La Toyota mi-au dat niste preturi ceva gen 10.000,- RON roti de iarna (e drept, jante de aliaj, dar tot mi se pare exorbitant), 1.300,- RON suporti de schiuri...

Multumesc anticipat.

Numai bine,
Lau

RobertAVENSIS2.2
15-11-2007, 11:58 PM
the smoker ... poti posta te rog o poza sa vedem si noi cum arata aparatorile alea de noroi pe avensis.. ms mult

toni
16-11-2007, 08:23 AM
Mai stii cat costa aparatoarele de noroi..fata --spate si tava aia din cauciuc pt.portbagaj ?

toni
16-11-2007, 08:30 AM
Inca nu mi-a venit masina ,ajunge numai sapt. viitoare ,dar e greu de crezut ca TOYOTA nu a prevazut,macar pt. trusa undeva un loc si pt. triunghi la fel.
Inca mai detin un Opel vectra 1.8i din 93,dar trusa si tr.are locul lui lateral dupa pasla aceea protectoare.
Dar sant curios si eu.

AdrianR
18-11-2007, 08:14 AM
Mai stii cat costa aparatoarele de noroi..fata --spate si tava aia din cauciuc pt.portbagaj ?

tava - cam 250 RON, de la Toyota. Eu am luat din alta parte la 1/2 din pret si sunt supermultumit.

toni
18-11-2007, 08:49 AM
Poti sa-mi vinzi si mie pontul???
De la cine ???

bebelacus
18-11-2007, 10:04 AM
intr-adevar, avensisul nu are loc pt triunghi si trusa. eu am o patura intinsa pe planseu si pliata in partea dinspre bancheta. acolo si proptite cumva in lateral stau triunghiul si trusa. altfel se plimba prin portbagaj. ar trebui trecuta si asta la bile negre.
are insa cineva idee cit costa o maciulie schimbator viteze din catalogul de accesorii originale. asta cu care vine masina nu prea imi place cum se simte si nici cum arata. vorbesc de d-4d 6 trepte facelift.

PalCo
18-11-2007, 01:20 PM
Poti sa-mi vinzi si mie pontul???
De la cine ???

http://www.virax.ro/www.auto-accesorii.ro/
... tocmai am primit comanda (pentru mine si pentru un priten, 2 Avensis-uri de dupa 2003). Pret total 250 RON, unde 1 buc tava portbagaj este de 115 RON. Este facuta dintr-un cauciuc sintetic (plasticat) dar poros. FOARTE BUNA !!! Se aseaza impecabil, respectand fidel linia portbagajului.
Eu am sunat la nr. de mobil, am vorbit cu omul si in doua zile am primit produsul.
BAFTA !!!