PDA

View Full Version : Corolla - rechemare service - planetara stanga

Costy
26-06-2008, 03:00 PM
Salutare amici,

in primul rand nu am mai intrat pe forum de f mult timp si nici pe la intalniri nu prea am mai fost. Sorry

In alta ordine de idei am primit astazi un telefon de la Toyota, anuntandu-ma ca s-a constatat un defect de serie al planetarei stanga fata la noua Corolla motiv pt care tre sa ne programam la service pt verificari.

Timp estimat de service - maxim 3 ore.

30 min verificare seriei planetarei
2H30 - inlocuire planetara daca aceasta este din lotul cu probleme.

O zi frumoasa, si inainte de a pleca in condedii poate vreti sa faceti si voi aceasta verificare

Silviu
01-07-2008, 07:21 PM
Salutare amici,

in primul rand nu am mai intrat pe forum de f mult timp si nici pe la intalniri nu prea am mai fost. Sorry

In alta ordine de idei am primit astazi un telefon de la Toyota, anuntandu-ma ca s-a constatat un defect de serie al planetarei stanga fata la noua Corolla motiv pt care tre sa ne programam la service pt verificari.

Timp estimat de service - maxim 3 ore.

30 min verificare seriei planetarei
2H30 - inlocuire planetara daca aceasta este din lotul cu probleme.

O zi frumoasa, si inainte de a pleca in condedii poate vreti sa faceti si voi aceasta verificare

de cand ai masina ?

DanCld
01-07-2008, 07:35 PM
Vezi si discutia de aici: http://www.club-toyota.ro/forum/showthread.php?t=1628

Pe scurt, un numar oarecare de masini (Corolla / Auris - 1.4 si 1.6 benzina si 1.4 diesel, aparent NU si diesel-ul de 2 litri) fabricate in iulie si august 2007 au fost echipate cu planetare dintr-un lot cu probleme. E bine ca Toyota se preocupa de asta.

decanu
14-07-2008, 07:49 PM
Azi m-au chemat si pe mine la verificare... Tipul zicea ca este posibil ca planetara stanga sa nu aiba burduful umplut cu vaselina... poate or fi avut mecanicii nevoie de ea la altceva!