PDA

View Full Version : Probleme la CD-Player

GABORU'
26-01-2007, 02:30 AM
Salut!!! De curand mi-am achizitionat un Yaris 1.5 TS si de vreo 2 saptamani de cand il am ascult mai mult troncanitul masinii decat muzica, in sensul ca nu imi functioneaza deloc Cd-Playerul si nici afisajul de sub ceasuri. Nu imi cere nici un cod de siguranta, absolut nimik, atata tot ca atunci cand opresc masina se aprinde ledul cu "security" de sub Cd-Player. Aaaa, era sa uit, proprietarul mi-a dat o cheie simpla fara inchidere pe ea. o fi avand cealalta cheie un cip pe ea si asta ar fi problema?

maxu
26-01-2007, 03:57 PM
Cipul din cheie e pt imobilizatorul masini, in nici un caz pentru casetofon. Incearca la cineva care se ocupa de casetofoane/cd-uri etc de masina. Daca nu la reprezentanta, dar acolo sigur vor schimba, nu vor repara.

GABORU'
27-01-2007, 04:22 AM
La fel stiam si eu, oricum ms. Astept sa ma intalnesc zilele astea cu proprietarul sa-mi dea si a doua cheie, iar daca nici atunci nu va merge , ma voi duce la un service sau la reprezentantza. Oricum, pt mine e un chin fara muzika, obisnuit fiind de pe vechea masina cu statzii si woofere, e aiurea rau....:helpsmilie:

maxu
28-01-2007, 04:25 PM
Uita-te pe aici vezi daca gasesti modelul tau de cas, listeaza pozele cum se da jos, si du-te la un atelier care monteaza casuri, sa ti-l dea os, si sa vada daca mufele in spate sunt legate, etc.
O sa fie mai greu de lucrat deoarece astia ici nu merg pe standardul european de mufe pt casuri, asa ca... nici nu stiu daca nu ar fi mai bine sa mergi la reprez sa nu ti-l buleasca de tot.
Mai bine intreaba proprietarul ce e cu el.

GABORU'
31-01-2007, 02:37 AM
L-am dat jos de mult si am verificat de mult legaturile si mufele, erau intacte, sper sa nu fie vreo siguranta arsa. Oricum, pe schema de la panoul de sigurante nu am nici una cu radio sau cd-player etc.

GABORU'
03-02-2007, 04:40 AM
S-a rezolvat problema, era o nenorocita de sigurantza ascunsa, de mi-a scos peri albi. In fine, imi functioneaza acum si displayul si cd-playerul si sunt si mutumit chiar si de sunet.

maxu
03-02-2007, 10:30 AM
Unde era siguranta, sa stim si noi ?

GABORU'
04-02-2007, 01:57 AM
Nu stiu sa iti spun exact, dar era la panoul din stanga jos sub bord unde sunt sigurantele mici. Le-am luat pe toate la rand si una era prajita, nu scria mai nimic in dreptul ei pe capacul de la sigurante.

LittleM@n
16-02-2007, 11:38 PM
:)

Am ajuns prea tarziu aici :D. Da aia era si cred k scrie totusi, cel putin la mine :P. Mie mi s-a ars cand am montat CD-Player-ul nou si nu scosesem borna si am atins cu cheia firele intre ele :)

Oricum, bravo tie.

Dan83370
16-02-2007, 11:43 PM
Da ,e baiat descuraret!:thumbsup: