View Full Version : Accesorii Corolla
jijiman
09-05-2008, 01:58 PM
Poate parea aiurea, dar ma cam roade de un timp. As vrea sa-mi cumpar un breloc (:dazed052:... da, un breloc) pentru cheia de la masina. Ideea e ca nu am gasit ceva sa-mi placa pana acum. Oare gasesc vreunul mai de doamne-ajuta in Pipera si cam cat ar costa? Am la firma un Land Cruiser care are un breloc din piele cu sigla Toyota din metal inserata in el si mi se pare ok. Brelocul ala a venit cu masina. Mie mi-au dat cheiele pe un inel metalic si atat. Am avut intentia sa le cer un breloc cand am ridicat masina, dar euforia mi-a sters complet creierul si am uitat:banghead:. Ceva sfaturi? Merci!
David
09-05-2008, 08:22 PM
eu am primit breloc din piele cu sigla Toyota din metal inserata in el:lol:
sfatul meu e sa te duci la toyota si sa le ceri sa iti dea acest breloc. in caz contrar nu pleci de acolo, le bei toata cafeaua, toata apa.... :beer:
Si eu am primit deja celebrul breloc odata cu masina. Frate ...da' ce e asa important brelocul asta ...ca nu inteleg ! Daca vrei...ti-l dau pe al meu ...nu costa decat 1500 RON :D
si uite cum de la accesorii Corolla am ajuns la accesorii de chei
jijiman
10-05-2008, 03:09 PM
Si eu am primit deja celebrul breloc odata cu masina. Frate ...da' ce e asa important brelocul asta ...ca nu inteleg ! Daca vrei...ti-l dau pe al meu ...nu costa decat 1500 RON :D
Nu e chiar atat de important e mai mult un moft, dar nici sa stea cheia goala asa, vorba unui prieten: "Parca e masina de firma, fara breloc!". Oricum, merci Gazi, dar esti cam scump!
Nu e chiar atat de important e mai mult un moft, dar nici sa stea cheia goala asa, vorba unui prieten: "Parca e masina de firma, fara breloc!". Oricum, merci Gazi, dar esti cam scump!
Are valoare sentimentala ..de aia e asa scump :lol:
jijiman
10-05-2008, 03:17 PM
Am inteles! Presupun ca si masina, care ar trebui sa aiba o valoare sentimentala si mai mare, o dai cu vreo 100.000 Euro?=))
bebe14
11-05-2008, 11:41 AM
Eu, ca mi-am luat varianta Sol, o sa le cer un breloc care sa faca zgomot cand fluier...ca sa nu le pierd, daca tot nu le scot din buzunar decat atunci cand o sa spal pantalonii =))
Blahu
18-08-2008, 11:57 PM
Salutare tuturor!
Legat de accesorii corolla :) eu sunt un detinator de corolla E12 facelift HB si doresc sa "tunez" masinuta mea in interior si anume am vazut o Corolla E12 HB facelift cu nr de germania la mare care avea in locul cd-player-ului un DVD cu GPS incorporat. Deci no comment arata super bine! Am mers la prorietarul masinii care era in masina s ail intreb de unde a luat asa ceva :) dar din pacate proprietarul era german si nu prea stia engleza deci...nu ne-am inteles. Singurul lucru care l-am vazut a fost ca DVD-ul era de la Pioneer . Aveti idee vre-un magazin de unde pot achizitiona un GPS - DVD player pentru masina mea? Eu am tot intrebat si am tot trimis mail-uri pe la marile magazine dar feed back-ul a fost ceva de genul "Avem dar nu pentru Toyota Corolla"
Sper sa nu supar pe nimeni sau fiu sanctionat de catre admini :blush: dar atasez un link sa vedeti despre ce este vorba.
http://www.youtube.com/watch?v=Fep7GDNDGUY&feature=related
floryncd
20-12-2008, 10:08 PM
Referitor la accesorii... :D
as avea doua intrebari, poate stie cineva sa imi raspunda...
1) ce capacitate are lada frigorifica oferita de Toyota si daca isi merita banii , mai ales la drum lung ? Cablul de alimentare de la priza de bricheta e suficient de lung ca lada sa poata
sa stea pe bancheta din spate ?
2) Pragurile pentru usi sunt utile ? Sunt suficient de late, rezistente, se curata usor? Din ce material sunt fabricate?
Multumesc anticipat pentru amabilitate :respect:
Florin
floryncd
01-01-2009, 04:08 PM
Chiar nimic,
nu e nimeni cu o astfel de experienta!!!???:(
Oricum cred ca imi iau praguri pentru usi
cred ca sunt foarte utile.
La lada frigorifica mi s-a parut cam mare pretul!
Anul trecut costa in jur de 720 de lei! la Toyota Romania
Eram curios sa stiu ce capacitate are si daca
poate fi pusa pe bancheta din spate sau in portbagaj.
O sa ma descurc de unul singur!
Un an nou fericit si nici un accident la volan
tuturor membrilor clubului :)
Florin
razvan_con
09-01-2009, 02:49 PM
si pe mine m-ar interesa ceva accesorii pentru corolla verso : ceva aparatori la ferestrele din fata din cauza ca atunci cand spal parbrizul , mi se prelinge apa scarbos si anume pe geamurile laterale...:(
floryncd
09-01-2009, 11:57 PM
Razvan_con
Din cate stiu eu
exista un site "european", adresa lui e undeva aici in forum.
De acolo se ia codul accesoriului, se transmite la Toyota Pipera,
iar ei fac oferta de pret.(cam piperat) :(
Din experienta mea unele accesorii pot intarzia si mai mult de o luna,
asa ca trebuie sa stii cand ai nevoie de ele.
Toate bune
cristitoyota
10-01-2009, 10:09 AM
Eram curios sa stiu ce capacitate are si daca
poate fi pusa pe bancheta din spate sau in portbagaj.
Lada frigo gen rucsac are 25 litri capacitate. Dimensiunile ext. sunt (L x h x l): 440x430x240
[quote=floryncd;39358]Chiar nimic,
nu e nimeni cu o astfel de experienta!!!???:(
Oricum cred ca imi iau praguri pentru usi
cred ca sunt foarte utile.
Nu merita sa iei accesorii de genul lada frigorifica, scaun pt copil, etc de la reprezentanta
Sunt mult mai scumpe decat cele luate de la firmele de profil si cu nimic mai presus
Platesti in plus doar numele pus ele.
In ce priveste accesoriile care tin strict de masina, nu prea ai alta varianta.
Pragurile de care spui, unde se pun si la ce sunt utile? Nu imi dau seama la ce iti folosesc.
David
12-01-2009, 09:12 PM
putin off topic, dar ca sa nu deschid un topic nou, un site unde puteti afla codurile pieselor originale Toyota. Nu am gasit eu link-ul, este luat de pe un alt forum.
bagati codul VIN si atat :
http://www.toyodiy.com/
razvan_con
14-01-2009, 07:47 AM
merci de ajutor , am vazut un site mai demult nu il mai gasesc cred ca era usa si aveau o gramada de accesorii (cam plastice ce-i drept) inclusiv bull bar-uri si chestii din astea dar erau foarte ieftine si aveau der toate pt toate masinile . Daca mai stie cineva ceva despre asta sa gage o adresa ! Eu o sa il mai caut
maniac
16-01-2009, 07:13 PM
va salut.cine ma poate ajuta cu o adresa de unde sa pot lua manualul de instalare a accesorilor ptr. noua corolla.stiu ca a fost odata postata o adresa dar am pierdut-o odata cu defectarea hard-ului.ma intereseaza partea cu montarea aparatorilor de noroi.multumesc.:respect:
maniac
16-01-2009, 09:11 PM
tot eu.am gasit.www.toyota-tech.eu
bog_dee
27-02-2009, 12:27 PM
Stie careva ce modificari (de unde se trage curent alimentare oglinda, manopera) trebuie facute pentru montrea unei oglinzi electro-cromatice pe o corolla E12 care a avut o oglinda clasica?
P.S. A mai facut cineva asa ceva?
traiannovac
03-11-2009, 10:31 PM
Vreau sa ma ajutati daca stiti de unde as putea face rost de piese pentru o Corolla verso 2002-2003 am de cumparat cam multe dupa un accident, dar la reprezentanta ma rup.
Va multumesc
Traian 0740266407
Botosani
bog_dee ,pur si simplu tragi un fir de alimentare de la o sursa care merge dupa ce pui contactul la mashina.incearca de la plafoniera prima data .