View Full Version : sfaturi achizitionare aygo
kornel
23-01-2007, 12:31 PM
bine v-am gasit.
sper sa fiu (mai bine zis sotia mea) un/o posesor de aygo+ transmmisie multi mode.
imi puteti da cateva sfaturi inainte de cumparare?
cu multumiri,
K
claus
23-01-2007, 03:31 PM
Da...e super in mod deosebit atunci cand o folosesti pe secventiala
minglo
09-06-2007, 03:38 PM
sal'tare...!
mda.. m-am gandit si eu in ultima vreme sa-mi cumpar masina. si avand in vedere k bugetul este limtat la vreo 10.000 eur :crybaby:, din cat am rascolit p net si am umblat pe la dealeri, Aygo mi s-a parut cea mai buna alegere. La Yaris vad k nu ma pot intinde, orice versiune cat de cat 'dotata' sare de 12.000 eur.
Initial am vrut peugeot 206 dar dupa plimbat pe forumuri si alte sfaturi din auzite am renuntat la 'masinile frantzuzeshti'.
Ultima gaselnita fusese Chevrolet Aveo insa am inteles k mai bine ma gandesc la orice altceva.
Asa k mai astept o parere-doua si din partea voastra inainte sa semnez actele.. dak in 10 mii credeti k as putea sa fac o alegere mai buna..
mersi
claus
09-06-2007, 06:47 PM
Aygo plus 5 usi 1.0 vvt-i cu distributie pe lant(motorul anului la clasa sub 1000cmc) la 10235 euro...cineva spunea dupa ce a vazut interiorul masinii ca el nu are la cielo atat spatiu in interior...mai putin portbagajul pe care il folosesti mai rar.
Sau poti sa te uiti si la yaris cu acelasi motor,mai spatios si cu dotari mai multe(terra) la 11840 euro.
Predator
09-06-2007, 11:55 PM
Recomand Aygo 1.0VVTi plus cu 5 usi care costa (asa cum zice colegu Claus) 10235 euro DDP. Un pret bun pentru ce e masina: motor corect 1.0VVTi in 3 cilindri - suficient de agil pentru deplasarile scurte si economic, cilindree mica => taxe mici, dotari de siguranta importante: ABS cu EBD, servodirectie, imobilizator, 4 airbag-uri, centuri cu pretensionare si prindere in 3 puncte; mai are spatii vitrate generoase, scaune misto cu tetiere integrate, multe buzunare de depozitatare, Radio CD, volan reglabil, etc...
Pentru mai multe detalii: http://www.toyota.ro/Images/Tarif%20Toyota%20Aygo_tcm420-493271.pdf
Aygo e o masina numai buna pentru junglele urbane si o masina 4fun :thumbsup:
Baga putin ocheanu aici: http://www.youtube.com/watch?v=flKzjuDhFDs
Mie imi place f mult masinuta asta :blush:
claus
11-06-2007, 11:13 AM
Frumos spus...Predator...parca imi vine sa imi mai i-au una
Arise
28-09-2007, 03:15 PM
mai are spatii vitrate generoase
No kiddin...
scaune misto cu tetiere integrate,
Daca nu s-ar fi uitat atat la bani, cred ca puneau si ei niste tetiere de bun simt. Ce au pus ei, numai tetiere nu se cheama. Sunt doar niste scaune mai inalte si ascutite la varf. :D
multe buzunare de depozitatare Unde sunt buzunarele alea? Singurele buzunare din Aygo-ul meu sunt cele de la blugii mei. :D
Radio CD mai bine n-avea...
--------------------
Ok... parerea mea despre Aygo.
Este o masina mica, relativ economica, rapida in oras. Nu dezamageste.
Destul de spartana la interior, plastice la greu. Dar eu trec peste toate astea.
Ce ma dezamageste grav este faptul ca soferul nu are comutator electric pentru geamul din dreapta. Trebuie sa te apleci peste scaun sa deschizi geamul ala.
Masina are Radio CD. Sunt destui care prefera in loc de CD sa bage ei un DVD plin cu MP3-uri.
Dar, ce e misto la Aygo este ca mufa AUX este chiar in bord. Pentru cine nu stie, cu un cablu de 10-20 RON se poate conecta un iPod... :D Sau orice alt MP3 player portabil.
Eu am conectat pana acum un iPod Shuffle si un PDA Loox 720. In loc de casti bag mufa de la cablu. Simple as that.
popescu catalin
29-09-2007, 11:43 AM
doresc sa achiz. un AYGO. LA ACEIASI BANI GASISEM MAZDA 2. MULT MAI MARE...DAR PARCA INCLIN SPRE TOYOTA...DE FAPT MAI DETIN O TOYOTA SI SUNT FOARTE MULTUMITA!
Arise
04-10-2007, 03:38 PM
Eu zic sa faci un drive test inainte.
Si sa compari interiorul celor 2 masini.
Aygo este o masina "austera/spartana" la interio, asta ca sa nu zic saracacioasa.
Apropo, tu esti Popeasca? :D
Predator
04-10-2007, 05:39 PM
@ Arise > Aygo este o masina facuta sa fie ieftina la cumparare si la intretinere. Pe langa "scaunele mai inalte si ascutite la varf", haionul este defapt luneta spate si acesta are doar un telescop (nu ca ar avea nevoie de 2) si o singura sfoară.
Consider ca Aygo, are o vizibilitatea buna raportata la suprafetele vitrate pe care le are.
Iar spatii de depozitare (buzunare, cum le'am numit eu) exista suficiente pentru nivelul masinii: in portiere, 2 torpedouri deschise, deasupra si dedesuptul CD-ului si comenzilor aerotermei plus cele 2 locase de pahare/doze. Nu sant asa multe ca in Yaris, ce'i drept.
Si mai este o chestie: la interior, pe langa plastice mai gasesti si tabla :icon_razz:
Radio-CD -ul nu e de calitate?
Numai bine!
nitro
05-10-2007, 02:37 PM
se aude corect. singurul lucru bun este ca are intrare aux
popescu catalin
15-10-2007, 02:30 PM
cred ca renunt la aygo....dupa ce am patit cu HILUXUL.
VEDETI CE AM SCRIS LA PROBLEME TEHNICE HILUX. DACA MASINA NU SE REPARA PE BANII LOR O SA NE BATEM IN AVOCATI!
Blaster
27-10-2007, 05:41 PM
super-tare masinuta !!! o am de aproape un an, si sint la fel de incintat de ea ! extraordinar de nervoasa, ii place la turatii mari, pot sa fac liniute (daca vreau) cu orice masina de clasa mare (mai putin bmw). excelenta pentru traficul urban, dar nici in afara nu este rea. singurul dezavantaj este garda mica la sol, care nu te lasa sa incaleci borduri ca sa te strecori pe trotuare. in accelerare, ma pot duce linistit pina la 70km/ora intr-a doua.
Arise
30-10-2007, 11:56 AM
Unii se duc cu a doua pana la 110... :icon_redface:
Blaster
31-10-2007, 02:12 AM
Unii se duc cu a doua pana la 110... :icon_redface:
nu prea am unde sa ma duc in oras cu 110 :D de fapt, nu am unde; poate la cimitir :D
Ontopic: Mie imi place aia in 2 usi neagra :)... mi se pare o jucarie/bijuterie. 1.0 benzina
Arise
19-11-2007, 04:41 PM
Veve, am neagra. O culoare superba atunci cand este spalata si in lumina. Este un negru sidefat. Din pacate, se murdareste imediat... si nu mai arata... asa bine.
Pe site la ei, prezinta culorile. De mentionat ca rosul care il au ei pe site nu are nici o treaba cu rosul masinii. Si sunt sigur ca monitorul meu e calibrat corect. :D
C_R_Y
20-11-2007, 07:44 AM
Am condus si eu zilele astea un Citroen C1 1.0 litru benzina, 68 de cai(acelasi motor ca si pe Aygo). Masa masinii era de 900 de kg. Am ramas foarte surprins ca in oras poti sa mergi cu a 2-a , cu 50-60 km/h fara ca motorul sa fie prea turat. Am facut si un test si anume: la semafor am plecat cu treapta 1 si am calcat-o la podea sa vad pana la ce viteza urca. SURPRIZAAA: 60 km/h Am ramas masca, are niste rapoarte in cutie excelente, e foarte usoara si manevrabila, distractiva si surprinzator de nervoasa.
Mi-ar placea si mie un Aygo pentru oras. Cand m-am urcat in Corolla, parca mergeam cu autobuzul :) Felicitari posesorilor pentru alegerea facuta!
Mie mi-ar placea un negru mat cu niste jante de 16-17 :D
Blaster
18-01-2008, 09:44 AM
am mers cu ea cu 160 km/ora (carosabil uscat, in linie dreapta). viteza de pe gps. nu-mi prea place cum se comporta pe zapada.
bebelacus
18-01-2008, 05:15 PM
am si eu un aygo m/m de citeva zile. din pacate nu am putut ajunge sa o iau eu, iar dealerul mi-a spus ca nu exista covorase de cauciuc pt Aygo, asa ca are doar unele din material textilo-sintetic.
aveti idee, exista covorase originale Aygo la reprezentanta? se poate interesa cineva?
gabialbici
19-01-2008, 10:01 PM
Am comandat o TOYOTA si urmeaza sa o achizitionez, probabil in februarie. Este modelul AYGO PLUS benzina in 3 usi. Mai am o SKODA OCTAVIA pe care am comandat-o de la inceput cu jante pe 16. Motiv pt. care am in talon 3 dimensiuni la pneuri + pachetul drumul grele (suspensie inaltata, scut otel). Cum credeti ca as putea obtine in talon mai mult dimensiuni pt. AYGO si ce s-ar potrivi, avand in vedere ca vreau sa-i inalt garda la sol din cauza Bucurestiului nostru mult iubit cu gropi si borduri inalte si ca TOYOTA nu ofera dotari optionale!!! cum mi s-ar fi parut normal. Explicatia "nu vrem sa crestem pretul" mi se pare depasita. A incercat cineva sa-si puna jante pe alte dimensiuni? Cum se comporta? Va multumesc.
bebelacus
19-01-2008, 10:16 PM
incearca sa citesti topicurile referitoare Aygo de pe toyota ownres club, la sectiunea aygo. am citit cam tot de pe acolo si mi-amintesc si de un topic despre dmensiune roti. stiu sigur ca merge bagat ceva si mai mare dar nu mai tin minte.
anyway, de ce ai vrea sa le schimbi? locul ei de joaca este orasul, dupa cum spun cei de la toyota. ii va scadea usor din performante si din manevrabilitate si ii va penaliza consumul.
eu zic ca ai putea incerca iste jante aliaj mai frumoase.
gabialbici
19-01-2008, 10:57 PM
incearca sa citesti topicurile referitoare Aygo de pe toyota ownres club, la sectiunea aygo. am citit cam tot de pe acolo si mi-amintesc si de un topic despre dmensiune roti. stiu sigur ca merge bagat ceva si mai mare dar nu mai tin minte.
anyway, de ce ai vrea sa le schimbi? locul ei de joaca este orasul, dupa cum spun cei de la toyota. ii va scadea usor din performante si din manevrabilitate si ii va penaliza consumul.
eu zic ca ai putea incerca iste jante aliaj mai frumoase.
stiu ca locul ei de joaca este orasul, insa nu as vrea sa o tarai pe burta din cauza alesilor nostri... am vazut ca toti se plangeau ca e prea joasa si ca nu face fata gropilor si bordurilor din bucuresti (din cauza asta m-am gandit sa o inalt). jante aliaj vreau cu siguranta insa nu stiu de unde sa le iau. ai idee pe unde as putea gasi?
bebelacus
20-01-2008, 01:20 AM
habar nu am. abia mi-a venit masina, insa nu sint acasa; nici macar nu am vazut-o.
daca te bate gindul de jante, ai putea incerca pe la firmele de tuning auto. trebuie sa aiba ei ceva. insa nu cred ca merita efortul de a-i pune roti mai mari.
mai jos ai si un citat de pe forumul aygo de la englezi. aia sint innebuniti dupa masinutza asta si le cam stiu deja pe toate.
From our FAQ :
You can change to 13, 15 or 16 inch wheels without modifying the bodywork.
For 15 inch wheels you will need to buy rim (wheel) size 15x6.5 ET 37 PCD 4/100. In order to maintain the accuracy of the speedometer with this increased size you will need to put 195/45/15 tyres on. This change will mean that when you are travelling at an indicated 70 mph you will actually be moving at 69.92 mph. Alternatively for 15 inch wheels you can fit 175/50/15 tyres however this choice is limited to just 2 tyre manufacturers as this size is not very common. This change will mean that when you are travelling at an indicated 70 mph you will actually be moving at 69.86 mph.
For 16 inch wheels you will need to buy rim (wheel) size 16x6.5 ET 37 PCD 4/100. In order to maintain the accuracy of the speedometer with this increased size you will need to put 195/40/16 tyres on. This change will mean that when you are travelling at an indicated 70 mph you will actually be moving at 70.67 mph.
The recommended tyre fitments are therefore 13" 155/70/13, 14" 165/60/14, 15" 195/45/15 and 16" 195/40/16.
All wheels are offset 35 – 45 and bore 54.1. Offset 37 is ideal.
http://toyotaownersclub.com/forums/style_images/1/spacer.gif
Blaster
26-01-2008, 09:49 AM
am si eu un aygo m/m de citeva zile. din pacate nu am putut ajunge sa o iau eu, iar dealerul mi-a spus ca nu exista covorase de cauciuc pt Aygo, asa ca are doar unele din material textilo-sintetic.
aveti idee, exista covorase originale Aygo la reprezentanta? se poate interesa cineva?
eu am luat-o cu covorase de cauciuc (nu am platit nimic in plus), dar nu erau personalizate (cu toyota). oricum, proaste covorasele, dupa mai putin de un an s-au gaurit. asa ca le-am aruncat si mi-am cumparat unele misto de pe net.
Blaster
26-01-2008, 09:52 AM
stiu ca locul ei de joaca este orasul, insa nu as vrea sa o tarai pe burta din cauza alesilor nostri... am vazut ca toti se plangeau ca e prea joasa si ca nu face fata gropilor si bordurilor din bucuresti (din cauza asta m-am gandit sa o inalt). jante aliaj vreau cu siguranta insa nu stiu de unde sa le iau. ai idee pe unde as putea gasi?
jante de aliaj au si cei de la toyota, dar costa dublu fata de celelalte jante de aliaj.
bebelacus
26-01-2008, 10:49 AM
oare chiar merita jantele de aliaj? la o masinutza ca asta? nu stiu de ce dar am mpresia ca cele de aliaj snt mai grele decit cele standard. parca asa spuea cineva. e adevarat?
de aratat va arata mai bine dar si capacele sint frumoase, insa la cum se fura la noi e osibil sa dispara si cele originale sigur te rup cu pretul.
mai curind i-as lua niste cauciucuri de iarna. oare o exista dimensiunea asta?
OvidiuH
26-01-2008, 12:01 PM
Normal că jantele de aliaj sunt mai uşoare ca cele de oţel.
gabialbici
06-02-2008, 09:48 PM
Super proasta experienta cu dealer-ul "INCHAPE MOTORS" din Militari. Dupa ce a uitat sa ne anunte ca a sosit masina in tara de aproape o luna, ne-a trimis la firma de leasing sa incheiem contractul, am primit contractul de leasing in original prin posta azi, 06.02.2008, fara serie de sasiu!!! Iar dealer-ul ne amana de pe o zi pe alta. Masina a fost platita integral de catre firma de leasing acum o saptamana si o zi. Intrebare: oare mai exista masina sau a fost vanduta?! Sau (poate suntem paranoici), a suferit un accident si o "cosmetizeaza"? Nu stiu ce sa mai cred si cu cine sa mai vorbesc... Este a patra masina noua achizitionata in ultimii cinci ani si niciodata nu am avut astfel de probleme...
gabialbici
07-02-2008, 08:06 PM
Am luat masina! La prima impresie e super...
Contractul de leasing este egal cu 0 fara serie de sasiu :|...
gabialbici
09-02-2008, 10:22 PM
Imi poate da si mie cineva un sfat in legatura cu un site de pe care pot achizitiona jante? Am gasit doar niste TSW-uri care sunt simpaticute dar as vrea sa am de unde sa aleg. Va multumesc.
claus
01-03-2008, 10:04 PM
Incearca la dealer pt. ca nu sunt scumpe
Blaster
05-03-2008, 03:02 PM
Incearca la dealer pt. ca nu sunt scumpe
daaa, nu sint scumpe deloc :D mai ales atunci cind costa dublu :D
Venom
14-04-2008, 10:16 AM
E plin de site-uri care vand jante. In functie de care iti iei, o sa iti trebuiasca si cauciucuri. Jantele de la dealer costa dublu fata de cele aftermarket. Merg jante de 15' linistit, ideal e 15' , 6.5, ET 37, 195/45 r15. Eu am ET 38, da ce e un milimetru acolo :D
Jantele au costat 3 mil 300 bucata.
madhu
21-05-2008, 05:03 PM
Salut, intentionez sa cumpar o toyota aygo live si nu sunt hotarata la ce dealer sa apelez.. din cauza parerilor impartite in legatura cu durata livrarii masinilor si starea acestora in momentul ridicarii.. as aprecia niste sfaturi ... 10x
Du-te la toti dealerii si vezi care o livreaza mai repede (eventual care are pe stoc ce vrei tu)
Salutare,
Detin noua mazda 2 si sete o masina de toata increderea. Am 60.000 de km si nu are absolut nimic.
Am si o toyota avensis 2.0 D-4D noua si pana in 15.000 de km am avut destule probleme (discuri de frana schimbate de 2 ori, furtun iesit de la pompa turbo de 3 ori, chedere desprinse de la portierele spate).
Mazda 2 este cu o clasa mai mare si chiar este o bijuterie.
bogdan_o
25-08-2009, 12:11 PM
Nu prea inteleg ce are a face avensis-ul cu mazda si cu sfaturile de cumparare aygo.
Daca vrei sa-ti faci avensisul de rusine scrie in aria destinata avensis. Cred ca ai fi cam cel mai ghinionist pe aici. In afara de tine nu am mai auzit pe cineva sa se planga de atatea probleme. Dar noah... si eu tot Avensis am si am avut suficiente belele cu ea incat sa nu mai mire nimic.
In ideea ca in acelasi pret cumpara tot o japoneza mai mare, foarte buna si din punctul meu de vedere mai frumoasa.
-se intelege ca ai doua masini, una de care esti multumit si una de care nu prea esti
-tinand cont de numele threadului, te intereseaza o aygo
-care este legatura?poti fi mai explicit?
andreistn01
09-10-2009, 10:48 AM
Pt mititica Toyota Aygo :respect::th_salute:
Venom
06-11-2009, 11:29 AM
Verificat urmatoarele: buton avarie crapat, verificat stop spate crapat, verificat daca ambreiajul patineaza. + restul testelor care se fac cand cumperi o masina second, gen cum sunt tocite cauciucurile etc.
xavier
06-11-2009, 11:36 AM
"Welcome to the club!" masini bune servicii postvanzare de toata jena si slabe calitativ la Inchape Motors si Toyo Motor...
Venom
09-11-2009, 03:34 PM
O fi, dar nu prea are treaba cu topicul...
xavier
12-11-2009, 12:33 PM
@venom chiar deloc nu are ...
Super proasta experienta cu dealer-ul "INCHAPE MOTORS" din Militari. Dupa ce a uitat sa ne anunte ca a sosit masina in tara de aproape o luna, ne-a trimis la firma de leasing sa incheiem contractul, am primit contractul de leasing in original prin posta azi, 06.02.2008, fara serie de sasiu!!! Iar dealer-ul ne amana de pe o zi pe alta. Masina a fost platita integral de catre firma de leasing acum o saptamana si o zi. Intrebare: oare mai exista masina sau a fost vanduta?! Sau (poate suntem paranoici), a suferit un accident si o "cosmetizeaza"? Nu stiu ce sa mai cred si cu cine sa mai vorbesc... Este a patra masina noua achizitionata in ultimii cinci ani si niciodata nu am avut astfel de probleme...
mirmidon
16-11-2009, 12:31 PM
Eu la ora actuala m-as baga fara dubii la o SH care poate fi din clasa superioara la aceeasi bani sau chiar mai ieftina ;) Plus ca scapi de junghiul din coaste cu reprezentantele de profil ...
Venom
26-02-2010, 09:18 AM
Cel mai bine mers cu ea la toyota sa o puna pe tester. Platit de cumparator. Eu tocmai am vandut un aygo, mi-am luat un colt in locul ei, am fost la reprezentanta mitsubishi pt test... a iesit foarte ok.
mirmidon
26-02-2010, 09:36 AM
Mitsubushu Coltz parca era mai scump decat Toyota Yaris, cel putin asa era cand am fost eu in 2007 sa il vad. Nu merita (are si doar 4 stele la NCAP). Probabil ca SH nu-si pastreaza pretul prea bine.
Mitsubushu Coltz ... Nu merita (are si doar 4 stele la NCAP). .
Mirmidele, ficatul punto cate stele are la NCAP?
mirmidon
26-02-2010, 01:23 PM
Are tot 4 stele, dar si costa aproape de 2 ori mai putin ca un Colt .
Daca erai atent si nu scoteai franturi din context, retineai ca eu comparam Coltu cu Yarisu, 2 japoneze care au preturile apropiate si dotari idem. Nu te-ai prins, sau esti gelos pe Ficatul meu? :)
Te-ai grabit sa tragi concluzii, dar e bine ca te-am dus in directia in care am vrut.
Pe mine nu ma interesa ce masini comparai tu, ci ma mira faptul ca tu ti-ai achizitionat o masina cu 4 stele, cand vad ca acesta e un criteriu important, semnificativ, demn de luat in seama, poate chiar eliminatoriu pt tine.
...cat despre Ficatu' tau, observi ca l-am numit masina, da? ...ca sa nu se supere ca apoi da in icter si nu e bine. :harhar:
mirmidon
26-02-2010, 06:10 PM
De aia am luat-o la 4 stele, tocmai ca era ieftina si merge ca masina de rezerva - :P Tu te-ai dus tot unde visai tu... da poate prinzi si ideea intr-un final :doh:
Oestereich
26-02-2010, 06:27 PM
De aia am luat-o la 4 stele, tocmai ca era ieftina si merge ca masina de rezerva - :P Tu te-ai dus tot unde visai tu... da poate prinzi si ideea intr-un final :doh:
Fratilor,
Mirmi a revenit in forta....bai nene unde te duci si ce mananci cand esti plecat ca vad schimbari majore ???!!?? =))
-cand pleaca, se suie in fiat si e mai lenes iar cand vine, se suie in tunata varf de lance si zburda pe aici=))
Venom
03-03-2010, 10:50 AM
Mitsubushu Coltz parca era mai scump decat Toyota Yaris, cel putin asa era cand am fost eu in 2007 sa il vad. Nu merita (are si doar 4 stele la NCAP).
Probabil ca SH nu-si pastreaza pretul prea bine.
Depinde ce compari.
Yaris T-Sport e 17,780 ddp iar Colt CZT e 17000 ddp. Nu vad cum e mai ieftin yarisul.
Comparand performantele:
Yarisul are motor de 1800 aspirat cu 133 de cai, 173 cuplu. + chip, ajunge la 150 de cai (optimist)
CZT are motor de 1.5 turbo cu 150 de cai si 210 cuplu. + chip, ajunge usor peste 180 de cai (realist, din proprie experienta)
Deasemenea bag mana in foc ca Yarisul este mai greu cu peste 100 kg fata de Colt.
In legatura cu siguranta: 4 stele la euro ncap avea Coltul, dar modelul in 5 usi, cu 2 airbaguri, si inainte ca mitsubishi sa repare o alta problema care a afectat scorul (vezi explicatia celor de la euro nCap). Coltul CZT are 2 usi, si 6 airbaguri.
mirmidon
03-03-2010, 02:06 PM
Si mai e o problema pe care am considerat-o punct slab la mitsubishi: modelul Colt este mai vechi ca si conceptie decat omologul Yaris . Toate astea ar fi trebuit sa scada pretul serios fata de concurenta.
Eu nu am comparat modelele sport ca nu ma interesau ci modelel diesel. Am ceva pietre la rinichi... :P
Venom
05-03-2010, 08:47 AM
Parerea mea e ca fiecare isi cumpara modelul care ii place, din punctul meu de vedere s-a meritat cam tot anul trecut in primavara/vara cand inca erau promotii (ex: corolla 1.4 d4-d luna la 15K euro ddp). Acum nu as mai da banii pe toyota.
La capitolul sportive, sunt total depasiti.
Cea mai mare gluma era Auris cu motor de 2500 benzina parca, vad ca l-au si scos de pe lista. Ceva gen 0-100 in 9 secunde la un pret de ~ 27000 ddp. Deasemenea comparatie intre Auris 1.6 de 132 de cai si yaris 1.8 de 133 de cai.
Si nu e singurul exemplu...din pacate.
-da masinile de care vorbesti tu nu cred ca sunt concepute pentru a fi sportive
steph
05-03-2010, 03:53 PM
Poate reveniti si voi la topic.
-sa revenim si noi la topic?
- pai cand discuti de achizitionarea unei masini implicit vine vorba si despre concurenta, despre caracteristicile masinii, etc si eu unul cred ca nu suntem chiar asa off incat sa fim atentionati
-si in alta ordine de idei, noroc ca mai scriem noi pe aici ca altfel sectiunea asta e praf
steph
05-03-2010, 06:52 PM
Sunt convins ca un eventual cumparator o sa se orienteze dupa ficatul lui Mirmi =))
Venom
07-03-2010, 06:22 PM
E agitatie mare pe citroen si peugeot (c1/107). La noi bate vantu...:crybaby:
Nomercu
04-10-2011, 09:31 PM
Am posibilitatea sa cumpar o toyota aygo din Franta
Am un prieten care foloseste masina de 2 ori pe saptamana si si-a dat seama ca mai bine o da. Are foarte putini km, este primul proprietar, il cunosc, o da la un pret bunicel deci suna tentant ca a doua masina pentru sotie.
Acum vin intrebarile
1. Cum o aduc sau cam cat m-ar costa sa o aduc pe un trailer/camion/tir etc? Nu stiu daca este recomandabil sa o iau pe roti din Franta in principiu datorita drumurilor din Romania... trebuie sa ajung in Constanta...
2. Ce stiti de toyota aygo cu cutie automata motor 1 litru 2007 dotari okay pentru masinuta asta (5 usi, etc)
3. Taxa de prima inmatriculare in urma unui calcul facut pe un site in 2011 va fi de aprox 1000 RON? (atat de mult pentru o masinuta cu motor de 1 l si euro IV ?)
mirmidon
05-10-2011, 08:37 AM
Daca o aduci pe roti iesi mai scump si mult mai obositor. Din germanica se aduc cu 2-300 de euro pe trailer, din ce stiu eu... Nu e mult 200 de euro taxa. Si din cate stiu e si ilegala, poti cere banii inapoi in instanta :)
alexbir
26-11-2011, 01:37 PM
multumesc de sfaturi...incerc sa-mi vand Dacia cumva si sa achiz. toyota (mai nou mai vechi)
Cario
30-11-2011, 05:42 PM
Buna,am 2 toyote,un Aygo, si un RAV4,cu Aygo am avut numai probleme:la 17.000 km a cazut ambreiajul!!!!!!!!!! sau cel putin asa mi-au zis cei de la service Toyota Braila,la 20.000 a cazut servodirectia,la 21.000km a cazut AC,vara trebuie sal scot ca sa pot merge!!!!,acuma a cazut imobilizatorul si calculatorul!!!!! si am cu ea numai 27.000km si este din 2006! Deja am vanduto! La RAV4 am schimbat discurile pe fata la 65.000km si dupa 100km tot are oscilatia in volan la franare! daca a mai patit cineva asa ceva cu Aygo? Fugiti de serviceul Toyota din Braila!!!!!!!!!!!
Cario
30-11-2011, 06:16 PM
Buna,am 2 toyote,un Aygo, si un RAV4,cu Aygo am avut numai probleme:la 17.000 km a cazut ambreiajul!!!!!!!!!! sau cel putin asa mi-au zis cei de la service Toyota Braila,la 20.000 a cazut servodirectia,la 21.000km a cazut AC,vara trebuie sal scot ca sa pot merge!!!!,acuma a cazut imobilizatorul si calculatorul!!!!! si am cu ea numai 27.000km si este din 2006! Deja am vanduto! La RAV4 am schimbat discurile pe fata la 65.000km si dupa 100km tot are oscilatia in volan la franare! daca a mai patit cineva asa ceva cu Aygo? Fugiti de serviceul Toyota din Braila!!!!!!!!!!!
moritz
30-11-2011, 09:04 PM
Unii stiam. Pacat ca nu si tu pana acum. Cred ca era mai bine sa postezi aici http://www.club-toyota.ro/forum/showthread.php?t=3064. E thread "dedicat".
Pentru ca toti cei care intra pe forum, sa stie.
br83lau
30-11-2011, 10:27 PM
pai din 2006 ai facut numai 27 mii???
fashion master
02-02-2012, 01:40 PM
This is a 4 seater car, with a small boot. Vitually all cars are 5 seater.
Put a baby seat in and it becomes a 3 seater. This car may be on the small side for what you want. The boot, in particular, may be too small for your needs.
You could go along to a Toyota dealer and compare it with the slightly larger Toyota Yaris, which I suspect will be more suited to your needs.
A friend, with a small child, had to make a similar choice and went for the Yaris instead, so why not go to the toyota garage and compare.