View Full Version : Parbriz atermic
tandrei_99
19-01-2007, 07:33 PM
Stie cineva daca Avensis 1.8 Luna are parbriz atermic sau nu?
N-am gasit nicaieri nici o informatie legata de acest lucru.
Am impresia ca detectorul meu e mai putin sensibil cand e pus pe Avensis decat pe masina sotiei.
23nst
21-01-2007, 05:36 PM
nu stie nimeni? cand am facut comanda la masina, nu am vazut sa scrie asa ceva in lista dotarilor. este foarte important mai ales pt a sti unde sa plasezi detectorul de radar.
George.Burciu
21-01-2007, 06:14 PM
Intreaba dealerul de la care ai luat-o,ar trebui sa stie si sa iti spuna.
Legionaru'
21-01-2007, 06:42 PM
Am un prieten care il muta din Avensis in Grand Vitara si nu mi-a zis nimic.
23nst
26-01-2007, 05:33 PM
nici nu stiu cum sa zic... adica sa fie veste buna sa proasta :D am vb cu dealerul si mi-a confirmat faptul ca avensis are parbrizul atermic si mi-a mai spus ca si celelalte geamuri sunt atermice :) deci...
d-rive
26-01-2007, 05:54 PM
e clar, daca ti-a zis ca si celelalte sunt atermice dealerul tau se pricepe la masini cum ma pricep eu la brontozauri. Nu cred ca ai parbriz atermic, parbrizul atermic fiind acela care daca este privit dintr-un anumit unghi are o tenta violacee, movie, ca celelalte gemuri sunt cu "tenta" asta e altceva, aproape nu exista masina contemporana care sa nu aiba geamurile putin fumurii, la unlele sunt mai inchise, la altele mai deschise dar translucid perfect nu este decat parbrizul... deci... nu cred ca ai, eu am la masina asa ceva, nu este Toyota ci o marca europeana si la inceput ma asteptam sa fie cine stie ce parbrizul asta atermic dar am descoperit ca nu face mare lucru, cel putin practic, e greu de diferentiat cu e cu/fara. Insa ce face in mod evident... senzorul de perimetru de la alarma nu merge prin el, telecomanda de acces de la portile automate deasemenea. Deci ceva face el, eu unul prefer masina fara parbriz din asta atermic, mai ales ca merge detectorul f bine fara el :)
23nst
26-01-2007, 06:49 PM
nici nu imi trebuie parbriz atermic. daca nu are sunt super fericit... stiti voi faza cu detectorul de radar...
_CONSTANTIN_
04-02-2007, 11:13 PM
Nu are parbriz atermic. Cel mai usor vezi asta lasand masina in soare si punand mana pe geam. Daca e cald inseamna ca nu e atermic, daca e rece... e atermic. E simplu, probabil mai sunt si alte metode de verificat dar asta pare in practica cea mai simpla.