PDA

View Full Version : Land Cruiser V8

Razvy
28-01-2008, 03:09 PM
stie cineva noutati despre Land Cruiser V8?
preturi pt Romania sau mai exact cand apare la noi
am auzit ceva d la dealeri k va fi undeva in jur de 80.000 Euro ii adevarat?
mie unul imi place f mult cum arata

OvidiuH
28-01-2008, 03:11 PM
A apărut lista de prețuri.
http://www.toyota.ro/Images/lista%20Land%20Cruiser%20V8_tcm420-734532.pdf

Razvy
28-01-2008, 03:17 PM
mersi ovidiuh,eu d vreo luna ma tot uit p site si numai filmuletzul ala l-am vazut,am gasit si ceva wallpapere dar la dimensiuni cam mici

WDM
29-01-2008, 01:26 PM
Mai multe informatii sunt in sectiunea Land Cruiser - Performante si Consum http://www.club-toyota.ro/forum/showthread.php?t=1118

impaler
31-01-2008, 08:11 PM
supermasina dar prea mare pt mers/parcat in oras, prea sofisticata s-o rupi in off-road extrem.
e o masina dedicata pt tarile arabe unde infrastructura e labartata ca-n america iar off road-ul maxim e pe dune de nisip (nu rape, busteni, namol de-o roata si vaduri de apa) si in al doilea rand pt piata americana (500 miles pe 3 benzi, pusa pe cruise control la 100-110km/h)

OvidiuH
01-02-2008, 12:47 AM
Scump, domne, scump. Oricum o să prindă şi la noi la amatorii de "mare", care nu sunt chiar puţini la număr.

brazvan
01-02-2008, 06:43 PM
Nici o masina de genul acesta nu este facuta pt offroad extrem, dar totusi pt. cei care vor un comfort maxim pe autostrada, si care merg si mult offroad( job, hobby, etc :) ) mi se pare alegerea ideala...bine..cu o conditie: sa ti-o permiti :)

DonHacker
18-02-2008, 04:38 PM
De o saptamana am dat comanda la o Toyota Land Cruiser V8.Prin iunie-iulie o sa ajunga.6 luni e perioada de asteptare :(.Cele 60 'rezervate' pentru Romania au fost cumparate deja :)

WDM
18-02-2008, 05:12 PM
Sincere felicitari !!! Ce culoare este ? De la ce dealer a fost cumparata ? Are jantele pe 18" sau pe 20" ? Si mai ales te rog spune-ne ce te-a determinat sa cumperi acest model care este cumuleaza toate superlativele gen "the ultimate 4x4", "the invincible", etc, etc...

DonHacker
18-02-2008, 09:36 PM
Culoarea masinii este Gold Sand cu interior bej.A fost comandata de la Clasmotor-Oradea.Are jantele pe 18".(Nu stiu sa aibe pe 20",poate varianta americana).Alegerea a fost a tatalui meu,care si-a dorit demult un "ARO" adevarat.A trebuit sa aleaga intre Porsche Cayenne GTS si Toyota Land Cruiser V8.A fost aleasa Toyota pentru calitatile ei off-road si pentru faptul ca este (inca) fabricata in Japonia ! Nu avem o experienta in ceea ce priveste off-road-ul dar un prieten de-al nostru(tehnician auto de 20 ani intr-un mare atelier de reparatii auto din Viena-ATU) ne-a recomandat cu multa caldura si argumente tehnice solide o "japoneza".Speram sa nu ne insele asteptarile.Asteptam parerile/sugestiile voastre in legatura cu calitatile off-road a acestui model.

Toate cele bune !

claus
01-03-2008, 10:40 PM
Am vazut V8....aaaaaaaaaaaaa,...ce pot spune...e rege!
Se vede ca lucrau la sistemele de pe ea de acum 3 ani si cred ca le-a iesit cea mai tare masina on si off road...un adevarat King of The Road
E clar ca poate provoca orice vehicul off road de serie si sa il umileasca.
Nimeni nu se pune cu LC V8...aici s-a terminat cu gluma.

Veve
08-03-2008, 01:02 PM
S-au livrat la noi doua... ambele cu jante de 20"... Masina este IMENSA in adevaratul sens al cuvantului... capota imi vine pana la piept... iar inauntru este f spatioasa... Iar V8-ul pe benzina se aude demential :D

DonHacker
03-06-2008, 07:40 PM
Nici acuma nu au zis cu exactitate cand vine masina.Imediat are 4 luni de cand a fost data comanda :(

LittleM@n
03-06-2008, 09:35 PM
Am si eu o curiozitate...am aruncat un ochi pe pdf-ul cu LC200 de la toyota.ro...
avand in vedere ca motorul pe benzina are 200cmc in plus, doar pt +2CP, si cuplu cu mai bine de 200Nm in minus, si la un pret cu 1000E mai mult, ce sens mai are existenta lui in oferta?:scratchchin:
Mai are sens sa mai zic ca dieselul are automata de 6 trepte fata de 5 ale benzinei, sau ca mananca foarte probabil aproape dublu?
Daca era 5.7-le intelegeam, dar asa...macar de era hibrid...
trebuie sa fii prea ahtiat dupa benzina si sa vrei sa poluezi cat mai mult...
Ciudata rau tactica lui Toyota:blush:

razzmatazz
03-06-2008, 09:53 PM
nu e tactica lu' toyota, little.
piata functioneaza dupa principiul cerere si oferta.
daca sunt oameni care au motive sa cumpere camioane d-astea, de ce sa nu le faci, cand iti aduc profit cat 10 corolle?

@DonHacker - n-am nimic cu tine, moshule, sa nu ma intelegi greshit. ;)

DonHacker
04-06-2008, 09:50 AM
Am si eu o curiozitate...am aruncat un ochi pe pdf-ul cu LC200 de la toyota.ro...
avand in vedere ca motorul pe benzina are 200cmc in plus, doar pt +2CP, si cuplu cu mai bine de 200Nm in minus, si la un pret cu 1000E mai mult, ce sens mai are existenta lui in oferta?:scratchchin:
Mai are sens sa mai zic ca dieselul are automata de 6 trepte fata de 5 ale benzinei, sau ca mananca foarte probabil aproape dublu?
Daca era 5.7-le intelegeam, dar asa...macar de era hibrid...
trebuie sa fii prea ahtiat dupa benzina si sa vrei sa poluezi cat mai mult...
Ciudata rau tactica lui Toyota:blush:

Exact asta ma intrebam si eu :D

razzmatazz - Fii linistit.Ador camioanele astea :D.

Razvy
04-06-2008, 10:47 AM
am vazut si eu unul in Arad,avea numere rosii de TM deci nu stiu daca este al unui aradean sau al unui din TM,gri metalizat,nu stiu daca era cel cu jantele pe 20' mi se pareau putin mai mici 18 ,cred,exista,nu?
si scria doar V8 in spate daca era diselul banuiesc ca scria si un D4D p undeva,nu?
oricum foarte frumoasa masina,era sa intru in ala din fata pentru ca nu m-am mai uitat in fata,ci doar in stanga unde era LC200-le :D

Nick
04-06-2008, 11:05 AM
Am vazut V8....aaaaaaaaaaaaa,...ce pot spune...e rege!
Se vede ca lucrau la sistemele de pe ea de acum 3 ani si cred ca le-a iesit cea mai tare masina on si off road...un adevarat King of The Road
E clar ca poate provoca orice vehicul off road de serie si sa il umileasca.
Nimeni nu se pune cu LC V8...aici s-a terminat cu gluma.
Hai sa intrebam un proprietar de Cayenne, Q7, X5 poate chiar si de Touareg care este parerea lor despre LC V8?
O astfel de intrebare ar putea fi ridicata in cadrul proiectului "propunere demo video"!

LittleM@n
04-06-2008, 02:54 PM
razz, nu am criticat existenta modelului, foarte bine ca exista, am criticat motorizarea...ce cerere este pentru motorul de 4.7? :scratchchin:
chiar sunt curios cate 4.7 se vand in comparatie cu 4.5, si daca nu erau mai castigati daca nu se mai chinuiau sa produca/monteze/etc 4.7-le pt europa si le faceau pe toate cu 5.7-le american...
got it now?

GLC120
04-06-2008, 05:47 PM
razz, nu am criticat existenta modelului, foarte bine ca exista, am criticat motorizarea...ce cerere este pentru motorul de 4.7? :scratchchin:
chiar sunt curios cate 4.7 se vand in comparatie cu 4.5, si daca nu erau mai castigati daca nu se mai chinuiau sa produca/monteze/etc 4.7-le pt europa si le faceau pe toate cu 5.7-le american...
got it now?

Pentru majoritatea dintre noi pare aberant acest motor. Merge mai incet consuma de rupe, are cuplu mic (vorba vine), numai 5 viteze.... dar pe diferite piete sunt conceptii total diferite. Poate mai intervin taxe ciudate, pretul carburantului/disponibilitatea. Fac pariu ca se vor vinde si in Romania motoare de 4.7 Sunt baieti pentru care e glorios sa spuna ca masina consuma 25l/100km. E chiar un motiv sa o cumpere.
Referitor la masina exact asta e obiectivul: sa concureze cu Q7, Cayenne, X5. Ca pret, pentru ca altfel isi pastreaza intacte calitatile off-road. Mult succes celor care fac offroad cu o masina de 70000 Euro intesata de dispozitive high-tech.

Tot LC120 e cea mai tare!:)

razzmatazz
04-06-2008, 08:55 PM
got it now?

da, nene, m-am prins din prima.
oamenii astia din industria de masini nu fac ca aia care fac shampoane, adica nu fac experiemente. se gandesc bine la configurari, fac teste de piata ca la balamuc inainte sa lanseze un model/o motorizare. la cat investesc intr-un proiect d-asta nu-si permit sa nu-si vada banii inapoi. asa ca precis exista in marketingul lui toyota o nisha de piata caruia modelul asta cu motorul asta ii raspunde.

che
04-06-2008, 10:10 PM
motorul de 5.7 nu cred ca intruneste toate normele EU , plus ca este prea mare pt noi ....si 4,7 e mare ...cate mashini de serie mai ai asa motoare mari ??? nu multe zic io .

Viku
26-06-2008, 09:31 PM
Hmmm....la mine jantele sunt de: "20...(295/45 R2O)...;)

GLC120
30-06-2008, 09:59 AM
Sunt perfecte pentru offroad aceste jante. De ce asa mici?
Cele mai mari pe care le-am vazut pe un SUV erau pe 26". What were they thinking ?

DonHacker
15-08-2008, 11:57 AM
Zilele astea m-au sunat cei de la Clasmotor.Pe 17 septembrie ajunge 'camionul'

Abia astept :)