PDA

View Full Version : Pret Land Cruiser

mihai2206
07-01-2007, 02:00 AM
Este primul meu post pe acest forum si as vrea in primul rand sa ii salut pe toti membrii sai.

Am si eu o intrebare. Poate stie cineva din ce e format DDP ul la Toyota Land Cruiser D4-D, mai exact cat sunt accizele pentru acest model si daca va aparea vreo schimbare pentru 2007. Inteleg ca taxele vamale se vor reduce de la 30% la 10%...

Multumesc.

popescu catalin
12-01-2007, 03:14 PM
Este primul meu post pe acest forum si as vrea in primul rand sa ii salut pe toti membrii sai.

Am si eu o intrebare. Poate stie cineva din ce e format DDP ul la Toyota Land Cruiser D4-D, mai exact cat sunt accizele pentru acest model si daca va aparea vreo schimbare pentru 2007. Inteleg ca taxele vamale se vor reduce de la 30% la 10%...

Multumesc.
Salut.DDP este format din 30% taxe vamale(pt. ca nu este fabricata in U.E.)+TVA-19%.Acesta este motivul pt. care masinile fabricate in afara UE au indicatia sa fie luate in leasing,deoarece platesti 30% doar la valoarea reziduala de 20%,care poate fi inclusa in rate sau nu.De exemplu pt. corolla,nu se plateste(asamblata in turcia),dar toate toyo 4x4 se fac numai in japonia.

popescu catalin
12-01-2007, 03:18 PM

Multumesc.
In ce priveste reducerea,cu atat mai bine,oricum se aplica la legislatia in vigoare in momentul terminarii contractului de leasing(ex.1-5ani),nu cand incepe derularea acestuia.numai bine.

claus
12-01-2007, 03:25 PM
DDP-ul in 2007(singurul...adica nu mai exista CIP) nu mai are accize si are incluse cele 10% taxa vamala pt. LC 120... poti lua si cash masina de anul asta ca nu mai pierzi nimic. Taxa de inmatriculare se plateste ulterior...
http://www.automobiletv.ro/specialTaxes.php