View Full Version : Welcome Back, Boys
razzmatazz
15-01-2008, 10:30 PM
atat.
ma bucur ca pauza s-a terminat.
C_R_Y
15-01-2008, 10:35 PM
Yuhuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! Super tare fratilor!
Multumim mult de tot!
Oestereich
16-01-2008, 09:00 AM
Ce mai fac baietii ?
toogoody
16-01-2008, 09:24 AM
:D Super !!!
jijiman
16-01-2008, 10:00 AM
Ma bucur ca ne "revedem".
OvidiuH
16-01-2008, 11:01 AM
Sper să nu mai fim lăsați cu ochii în soare și a doua oară...
cata078
16-01-2008, 11:06 AM
Si eu ma bucur ... enorm. Ma bucur sa vad ca nu s-au pierdut randurile scrise aici de mine si de toti ceilalti utilizatori. Am investit destul de mult timp si pasiune pe acest forum .... e de nesperat dar .. adevarat.
Welcome back clubtoyota.ro ! .. sau ma rog ..club-toyota.ro :thumbsup:
alin-l
16-01-2008, 12:01 PM
Hmmmm..... Desigur si eu ma bucur alaturi de toti ceilalti membrii ai acestui forum pentru acest "reloaded", dar... vad ca acum sunt mai multe forumuri care se ocupa de acelasi subiect! Mie, unul, mi se pare cel putin cidata treaba asta!... Personal, nu ma intereseaza ce s-a intamplat "in spatele scenei" insa am nevoie de acel sentiment de siguranta care sa mi-l ofera starea de stabilitate si fermitate a forumului...
AdrianR
16-01-2008, 12:13 PM
bine ca ne-am adunat din nou! si e bine ca in pauza asta am descoperit si alte forumuri care se ocupa de ceea ce ne intereseaza. concurenta e buna oriunde
razzmatazz
16-01-2008, 01:30 PM
Hmmmm..... Desigur si eu ma bucur alaturi de toti ceilalti membrii ai acestui forum pentru acest "reloaded", dar... vad ca acum sunt mai multe forumuri care se ocupa de acelasi subiect! Mie, unul, mi se pare cel putin cidata treaba asta!... Personal, nu ma intereseaza ce s-a intamplat "in spatele scenei" insa am nevoie de acel sentiment de siguranta care sa mi-l ofera starea de stabilitate si fermitate a forumului...
hmmm... alin-l, personal cred ca e usor hilar ca avem mai multe forumuri. de asemenea, cred ca cu putina rabdare si maturitate, aveam in continuare un singur forum. ce s-a intamplat e prea putin important si nici nu merita discutat.
dar - poate e spre binele tuturor, caci ai mai multe locuri unde sa cauti fani si informatie. :)
dmardale
16-01-2008, 04:10 PM
:party:
Bine ati revenit baieti! In fiecare zi stateam cu ping-ul in voi.
Equinoxe
16-01-2008, 04:43 PM
Salutare!
Imi poate spune si mie cineva ce s-a intamplat, de ce aceasta pauza in forum?
AdrianR
16-01-2008, 05:03 PM
Salutare!
Imi poate spune si mie cineva ce s-a intamplat, de ce aceasta pauza in forum?
uite aici explicatia oficiala
http://www.club-toyota.ro/forum/showthread.php?t=1262
AdrianR
16-01-2008, 05:08 PM
nu il mai vad pe 23nst la useri, ce s-a intamplat?
JustVali
16-01-2008, 06:04 PM
Imi pare nespus de bine k s-a redeschis forumu'. Sincer va spun k eu unu' nu mai speram sa mai apara.... credeam k s-a terminat cu el... Din pakte, acum vreo 2 sapt am dat jos stickeru vechi tocmai in ideea k nu va mai fi... sau din fericire pt k asa i-am facut loc noului sticker in cazul in kre acesta va apare...
Sper sa reapara si domnul Nick kre din pakte era plakt din tara knd forumu a fost inchis si nu cred k stie ceva de noul forum... sper sa nu fi renuntat si sa ne caute in continuare si sa ne si gaseasca.... Ar fi frumos sa vad un semn si de la LittleM@n... defapt de la toti ;)
LittleM@n
16-01-2008, 06:33 PM
Wow baietzi, suuuper :D
abia asteptam; eu am primit ieri pe mail notificare, dar nu am apucat de loc sa intru si sa postez; voi nu ati primit?
Eu sunt cam in sesiune acum, si nu am timp mai de nimic; dar cum se termina, abia astept sa revenim la conversatzii :D
Si abia astept sa ne vedem iar, ca de cand nu ne-am vazut...o vesnicie parca a trecut :)
Parca mi-a venit inima la loc :D
razzmatazz
16-01-2008, 06:42 PM
Din pakte, acum vreo 2 sapt am dat jos stickeru vechi tocmai in ideea k nu va mai fi... sau din fericire pt k asa i-am facut loc noului sticker in cazul in kre acesta va apare... ;)
ca mare dreptate ai.
o sa refacem stickerul pentru domeniul asta.
bine ca ai zis. :thumbsup:
JustVali
16-01-2008, 06:44 PM
Ce idei bune am.... si nici nu am capu mare :coolspeak:
Sa-mi pastrezi si mie unu pt knd oi veni la intalnire pt k nu vad a se intampla asta prea curand pt k am proiecte de predat + incepe sesiunea... :((
Eu nu am primit notificare prin mail ... dar a avut cineva grija sa nu raman pe dinafara.... Se simte singura persoana respectiva.... ;)
Mario
16-01-2008, 06:57 PM
Bine v-am (ne-am) regasit.
@razzmatazz: si mie (de fapt si noua cate) un sticker.
Multumim.
razzmatazz
16-01-2008, 07:17 PM
Sa-mi pastrezi si mie unu pt knd oi veni la intalnire pt k nu vad a se intampla asta prea curand pt k am proiecte de predat + incepe sesiunea
statzi sa le fac intai :)
pharaonu75
16-01-2008, 07:55 PM
frumos... extraordinar... excelent...
Ce bina ca suntem din nou impreuna...
Cine dracu a mai lasat pe fata pamantului si problemele astea tehnice...
Bine v-am regasit.
In fiecare zi incercam sa vad daca nu si-a revenit sit-ul.
Chiar imi era dor de forumul asta. :punk:
Cel mai mult ma bucur ca nu s-au pierdut posturile de pe forum (asa cum se vehicula in alte locuri), unde putem gasi informatii pretioase despre masinile noastre si nu numai.
steph
17-01-2008, 08:07 PM
Dragii mei,
Eu am cam batatorit drumul spre polivalenta in fiecare duminica. Poate nu ma lasati singur si duminica asta. :)
decanu
18-01-2008, 10:46 AM
Va salut si eu din nou pe toti! Mi-a lipsit forumul asta, deh a devenit aproape un drog.
paul-cristian
18-01-2008, 05:06 PM
salutare la toate toyotele, am primit si eu acel email si de ieri am dat buzna pe forum si tot ieri gasisem alt forum toyota cam identic cu al nostru si era sa cam fiu pacalit, chiar am observat ceva "sageti otravitoare" intre cele doua site-uri, dar in fine, important e ca a renascut forumul. Cu ocazia asta imi permit sa dau un sfat administratorilor, un pic de transparenta in problemele voastre legate de site si se gasea cineva sa ajute cu ceva......dar e bine cand totul se termina cu bine, inca odata salutare toyotelor:)
Bine v-am regasit. :)... Poate ne vedem duminica la polivalenta... ca tot e gheata pe jos :P... poate va arat si unde m-am infipt cu masina cand mi-a scapat mana de pe volan fix in drift :P:punk:
JustVali
19-01-2008, 01:59 PM
Draga veve, o iei pe urmele lui wildgeo? :biggrin:
razzmatazz
19-01-2008, 02:05 PM
s-a intors veve! :punk: