PDA

View Full Version : Nou posesor de yaris...I love it!!!

bogdy
13-11-2007, 11:12 AM
Salut Toyotistilor!

Sint un nou-nout posesor de yaris si deja mare fan toyota, cred ca in aceasta clasa am facut cea mai buna alegere, de gfapt sint sigur de asta!
Consider ca scopul acestui forum este atit de a avea un feed-back de la alti posesori de masini toyota cit si de a identifica anumite particularitati sau probleme (si rezolvari ale acestora) comune.
Ma bucur ca fac parte din aceasta comunitate si sper sa va bucurati fiecare de masinile voastre fara probleme pentru sute de mii de KM!!!

Bogdy

ovidiuvisan
13-11-2007, 11:37 AM
Salut!

Bine ai venit in club! Sa o stapanesti sanatos si fara incidente!
Sigur o sa gasesti mult ajutor oferit de colegii de forum cand ai nevoie, asa ca nu ezita :thumbsup:

Nick
13-11-2007, 01:16 PM
Welcome to the club! Sa o stapanesti sanatos. E o masina adorabila. Daca tot esti din Bucuresti, poate tragi o fuga pe la intalniri. Poti consulta pe forum rubrica intalniri.
Drive safe!

bogdy
13-11-2007, 06:47 PM
Multumesc pentru primire, chiar sint interesat sa particip la intilniri sa mai aflu cite ceva oricum inainte sa ma decid asupra masinii am consultal forumul si cele relatate de voi, impresiile si sfaturile au contribuit intr/un oarecare procent la decizia mea.

JustVali
15-11-2007, 09:06 PM
Nu sunt prea multi posesori de yaris 2007 care vin la intalnire dar esti bine venit oricum... Eu unu' de fiekre data plec de la intalnire mult mai bine dispus si mai relaxat ... e o atmosfera mai aparte... dk ai vreo problema, orice problema, si poate kreva de pe forum sa te ajute, fii sigur k te va ajuta... Intalnirea este in parcarea din spatele salii Polivalente.

Sa o stapanesti sanatos si la n sute de miii de km.... DRIVE SAFE!!!

Alexandru Olteanu
16-11-2007, 02:49 PM
bine ai venit si sa te bucuri de masinuta multi km fara probleme

bogdy
17-11-2007, 02:59 PM
ok in spatele salii poliv..dar cind??????

JustVali
17-11-2007, 03:01 PM
Maine la ora 15:00. Vezi k exista un subiect... Intalnirea de duminica partea a 2-a in categoria de Intalniri... mai multe detalii gasesti acolo....