PDA

View Full Version : Afacerea Ford-Craiova in pericol

razzmatazz
07-11-2007, 06:28 PM
Contractul de privatizare semnat de statul roman cu Ford Motor Company este tras pe dreapta de Uniunea Europeana pentru ca aceasta n-a fost notificata anterior parafarii acestuia. In prezent se desfasoara o investigatie privind modul in care s-a derulat procedura de licitatie, iar intarzierea finalizarii acesteia i-ar putea determina pe americani sa-si schimbe planurile.

sursa: auto.ro

LittleM@n
07-11-2007, 07:13 PM
Super taaaare, la noi ca intotdeauna, nu se face nimic cum trebuie...de fapt, shpaga grasa e aia care conteaza, iar romanii inca nu au inteles in ce "*****" ne-am bagat odata cu intrarea in UE...cei de la conducere au crezut ca inca mai merge cum mergea odata...cand au avut ocazia (ocaziile) sa o vanda acum ani de zile, au refuzat de fiecare data pentru ca din milioanele de euro care ar fi intrat in bugetul statului nu le revenea si lor un procent cu doua cifre inainte de virgula...
Si pana la urma daca americanii isi vor schimba pozitia si nu o vor mai lua, ce credeti, ca ii va durea pe domnii conducatori? Va spun eu ca nu, si se va intampla la fel ca in cazul ARO...
Din pacate ei nu vad pericolul iminent (mii de oameni vor ramane fara locuri de munca=> saracie => nenorociri) si nu vor face nimic serios in privinta asta...sincer, ar trebui trasi la raspundere (chiar si cu libertatea), toti cei care ne conduc.
Si cu asta am spus-o!

SIFIG

razzmatazz
15-11-2007, 05:15 PM
hehehee. acum am citit reply-ul tau.
SIFIG si eu! :)

LittleM@n
15-11-2007, 06:17 PM
:proud:, ma bucur ca sunt si altii care gandesc ca mine :D

JustVali
15-11-2007, 06:43 PM
SIFIG si eu !!!!!