View Full Version : Asteptare... asteptare... ;)
Silviu
06-11-2007, 09:16 AM
Buna dimineata!Acesta este primul meu post pe acest forum ... Pot spune ca si datorita celor vazute aici m-am hotarat si ieri am comandat o Corolla 1,6 Sol culoare neagra cu interior bej.Termenul de livrare este pe 25.02.2009 si m-am gandit ca daca incep sa vorbesc aici timpul va trece mai repede.Mi-a fost foarte greu sa ma hotarasc la aceasta masina ..am facut test-drive cu mai multe .. si am ales-o pe aceea cu care nu facusem(am facut ieri doar cu varianta de 1.4 diesel deoarece nu aveau 1,6.O sa ma duc zilele astea sa vad cum se misca si 1,6 dar sunt sigur ca am facut alegerea cea mai buna avand in vedere ca nu fac mai mult de 20k pe an.Dupa cate am citit se pare ca sunt cel mai tanar din club (am doar 23 de ani).Vreau sa va spun ca ati facut o treaba excelenta cu forumul si cei de la toyota ar trebui sa va ofere discount-uri mari avand in vedere reclama pe care o faceti marcii.Scuze daca au fost unele greseli dar abia m-am trezit si inainte sa plec la serviciu m-am gandit sa scriu ..
Sa fie intr-un ceas bun!
Ei, de acum incepe distractia! Prima perioada de asteptare este cea mai cumplita...Nu te vei gandi la altceva. Apoi incepi sa te obisnuiesti cu senzatia. :) Insa, cu cat te apropii de "deadline", o iei de la capat cu statul ca pe ace!
Insa se merita.
Cat despre falsa impresie de reclama care se face marcii pe forum, asta cred ca se datoreaza faptului ca lumea e in general multumita de masina.
Termenul de livrare este pe 25.02.2009
Waw, mai mult de un an de asteptare !!!!!!!!!!!!!
:crybaby:
OvidiuH
06-11-2007, 10:36 AM
Cred cã dorea sã spunã 2008, dar s-a grãbit. :)
Razvy
06-11-2007, 12:29 PM
felicitari pt achizitie,stai linistit k eu sunt mai tanar dkat tine,am doar 20 d ani,in feb fak 21,si eu stau kam p ace,imi vine sa ma duk dupa ea la bucuresti dar nush dak are rost,btw stie cineva dak,kand vine am si numere rosii sau mai tre sa astept?
AdrianR
06-11-2007, 01:07 PM
masina se livreaza cu tot cu numere rosii si certificat de inmatriculare provizoriu, poti pleca direct de la showroom fara probleme
duhnezeu
06-11-2007, 04:22 PM
Dupa cate am citit se pare ca sunt cel mai tanar din club (am doar 23 de ani).
Gresit :) ... Eu am 22 ani :) si imi ajunge masina la sfarsitul lunii...sper :punk:
phantomBike
06-11-2007, 04:42 PM
Grea e asteptarea asta :). Daca esti de langa Iasi, sa stii ca baietii de aici au corolla 1.6 la drive-test.
Noi initial am facut drive-test cu Corolla de 1.6, am dat comanda de masina (Auris 1.6), apoi am facut drive-test cu Auris diesel (2.0) si benzina (1.6).
Deci abia ultimul drive-test a fost facut cu masina similara cu cea pe care am cumparat-o. Dar s-a meritat :).
Alexandru Olteanu
06-11-2007, 04:48 PM
sa te bucuridm e masinuta cand vine si ai facut o alegere buna putin off topic eu sunt cel ami mic de pe forum va garantez asta am doar 17 anisori si vro 8 luni:thumbsup:
Silviu
06-11-2007, 05:17 PM
Intr-adevar am gresit cand am spus 2009 ..:) este 2008.Era la un moment dat un topic cu profilul posesorului de Toyota si acolo am vazut ca are pe undeva la 30 de ani si d-aia am zis ca sunt cel mai tanar ...Ma bucur ca sunt si altii mai mici pe aici.Sunt din Bucuresti, deci nu am cum sa ajung la Iasi ..dar am sunat si maine vine masina de 1.6 ptr test-drive.O sa ma duc si sunt singur ca test-drive-ul o sa imi faca si mai grea asteptarea;)
phantomBike
06-11-2007, 05:38 PM
Intr-adevar am gresit cand am spus 2009 ..:) este 2008.Era la un moment dat un topic cu profilul posesorului de Toyota si acolo am vazut ca are pe undeva la 30 de ani si d-aia am zis ca sunt cel mai tanar ...Ma bucur ca sunt si altii mai mici pe aici.Sunt din Bucuresti, deci nu am cum sa ajung la Iasi ..dar am sunat si maine vine masina de 1.6 ptr test-drive.O sa ma duc si sunt singur ca test-drive-ul o sa imi faca si mai grea asteptarea;)
Eu si nevasta, de nerabdare, ne duceam in fiecare weekend pe la baietii de la MegaAuto Iasi :D. Ne mai suiam in masinile de pe-acolo...mai stateam la cafea si tigara cu baietii cand erau liberi. Le mai furam reviste :). Din astea...
Si tre sa recunosc, spre rusinea mea, ca-mi dublasem numarul de tigari fumate zilnic....Dupa ce-a venit masina ne-am mai linistit ;).
duhnezeu
06-11-2007, 05:46 PM
Este cineva pe forum care nu are VSC la Corolla/Aurisu lui, si crede ca ar fi avut nevoie de el macar odata? Dealerii(din iasi) mi-au tot spus ca nu le-a intrat niciodata VSC in functiune, cu toate ca s-a mers cu viteze mari...si cik intra pe la 160 la ora....
Razvy
07-11-2007, 12:49 AM
eu unul am fost la test drive cu aurisul d 1.6 dual vvt-i,manual.
este mare diferenta d condus intre auris si corolla? in afara d schimbatorul d la auris care dupa parerea mea este cam sus
Silviu
07-11-2007, 08:24 AM
eu unul am fost la test drive cu aurisul d 1.6 dual vvt-i,manual.
este mare diferenta d condus intre auris si corolla? in afara d schimbatorul d la auris care dupa parerea mea este cam sus
Este acelasi motor ... doar difera un pic dimensiunile si pozitia schimbatorului!
Este cineva pe forum care nu are VSC la Corolla/Aurisu lui, si crede ca ar fi avut nevoie de el macar odata? Dealerii(din iasi) mi-au tot spus ca nu le-a intrat niciodata VSC in functiune, cu toate ca s-a mers cu viteze mari...si cik intra pe la 160 la ora....
Eu ala corolla mea din 2004 nu am. In cartea tehnica zice ca am, dar cartea este universala. Eu consider ca nu este nevoie, am exploatat masina in 95% cin conditii si n-am avut probleme, si nici nu mi-a lipsit acel VSC. Mentionez ca am echiparea SOL
tissot1854
11-11-2007, 07:05 PM
aia de la reprezentanta vorbesc prostii. am un prietaen care are rav4 si iarna trecuta a intrat cu viteza intr-o curba cu polei. au intrat in functiune toate sistemele (vsc, trc ebd),s-au aprins toti martorii in bord si s-a oprit masina. altfel sigur se rasturna.
tissot1854
11-11-2007, 07:06 PM
ps: nu avea mai mult de 80 km/h
DanCld
11-11-2007, 09:16 PM
Eu am comandat Auris-ul cu VSC. Mi-a fost de ajuns sa dau aici in Bucuresti cu C3-ul pe la niste reparatii videniste cu o roata intr-un maldar de nisip si sa simt ca ii zboara spatele, ma fac titirez.... Deja vedeam scena unui accident de dat la prosteve in prime time :crybaby: Atunci am scapat doar cu senzatia :cussing:
duhnezeu
11-11-2007, 11:06 PM
:) Asa am avut si eu niste probleme cu actuala masina. Dar am trecut peste :). Am o alta intrebare acuma...oare acest VSC se poate strica? Sau se poate sa nu mai mearga deodata? Sa zicem acea sansa 1 la un milion ca nu merge, si tu te bazezi pe el si atunci iti crapa. Se poate asa ceva?
mishu
13-11-2007, 07:04 PM
E ceva ciudat in sensul ca am facut comanda pe 10.09.2007 si cand i-am sunat pe cei de la reprezentanta mi-au spus ca cineva care a comandat masina cu 2 saptamani inaintea mea va avea masina pe banda abia in ianuarie 2008, deci in cazul meu cel mai devreme va intra in februarie cu livrare sfarsit de februarie-inceput de martie. De unde diferentele astea asa mari de livrare?
benny
13-11-2007, 09:37 PM
Stau si eu si astept masina care se pare ca va veni anul asta .Am citit majoritatea subiectelor de pe forum si in lipsa de altceva m-am gindit sa caut cam cit ar costa o corolla noua din germania;am dat search pe mobile.de si constat ca nu apare nici o noua corolla.Nu stiu eu sa caut ?
zorro
14-11-2007, 02:20 PM
Stau si eu si astept masina care se pare ca va veni anul asta .Am citit majoritatea subiectelor de pe forum si in lipsa de altceva m-am gindit sa caut cam cit ar costa o corolla noua din germania;am dat search pe mobile.de si constat ca nu apare nici o noua corolla.Nu stiu eu sa caut ?
In germania nu se vinde decat AURIS (si aproape in toata europa de vest), acolo se cauta HB, in est se cauta Sedanurile (deocamdata,pana ne mai creste venitul si ne permitem si masina de oras si masina de concediu..)
duhnezeu
14-11-2007, 03:32 PM
Asteptarea ne mananca :)
Eu am dat comanda pe 15 August, si maine ma duc sa achit masina. Din cate am inteles va veni in intervalul 19 - 30 Noiembrie. Contractul a fost facut cu termen limit 15 Ianuarie, iar la reprezentanta mi s-a spus ca sunt sanse foarte mari sa vin in jur de 15 decembrie. Deci de la 5 luni, mi s-a spus 4 si a ajuns de fapt in 3 :) .
Asa ca...fiti mai optimisti...poate ajunge mai repede :)
David
14-11-2007, 04:06 PM
poti sa ne spui te rog cand ai avut confirmarea ca masina s-a alocat?
duhnezeu
14-11-2007, 09:22 PM
Din cate imi aduc eu amine, pe loc s-a facut alocarea. Apoi stiu ca am sunat eu pe la sf lu octombrie, si mi-a spus ca e pe vapor, si lunea asta mi-a spus sa vin sa dau banii sap asta :)
IonutCaraba
12-12-2007, 12:45 AM
Asteptare lunga....sau nu chiar.
In ceea ce priveste asteptarea vreau sa confirm ca se poate si fara sa astepti nu stiu cate luni. Toata treaba e sa discuti cu dealeri si sa ai si putina bafta. Sa va povestesc cum a fost la mine. Am fost la reprezentanta sa vad cum arata masina si sa dau o tura, nu eram inca hotarat daca imi iau anul asta sau nu si nici nu vroiam sa dau comanda, mi-a spus in schimb ca imi face rezervare daca vreau ca are una disponibila cum am vreau eu si ajunge prin 24 ianuarie(asta era acum 3 saptamani), dar nu am rezervat-o ca eram inca indecis in ceea ce priveste motorizarea si dotarile. Si saptamana trecuta m-a sunat dealerul ca are o masina care ajunge in 19 decembrie si cel care a comandat-o nu are bani sa o achite si daca o vreau. Corolla 2.0 D-4D Luna Neagra, asa ca pana de Craciun o sa am masina, a si uitasem sa va spun o iau si la pretul vechi. Mai ales celor care nu tineti neaparat ma masina sa fie o anumita culoare eu zic ca merita sa incercati sa vorbiti cu dealerul care se ocupa de voi poate gaseste ceva mai rapid. Dealerul meu s-a ocupat exceptional de cazul meu si chiar a stiut sa isi vanda marfa. Daca sunteti careva din Baia Mare va o recomand pe Bianca Stoica.
Numai bine va doresc si la cei care inca nu aveti masina .....asteptare usoara!
giovi_buru
12-12-2007, 11:34 AM
inseamna ca eu am dat peste altfel de oameni, care nici nu pot cocepe sa gaseasca masina mai devreme...niste afurisiti
Salutare. Din Noiebrie nu i-a mai venit nimanui masina? As vrea sa stiu daca sunt sanse reale de a ajunge mai repede, sau au fost doar cativa norocosi.
Eu am facut comanda in jur de 20 Noiembrie (Corolla 1.6 Sol) si conform contractului ar trebui sa vina in 14-15 saptamani din momentul semnarii, adica pe la mijlocul lui Martie. Am sunat saptamana asta la dealer sa-l intreb de sanatate si mi-a spus ca nu se aude nimic despre masina mea :(. Si asa nu mai am rabdare...
hamziu
19-01-2008, 10:51 AM
eu astept din septembrie si abia saptamana viitoare imi vine
eu astept din septembrie si abia saptamana viitoare imi vine
In momentul in care ai facut comanda masina era deja alocata pentru Romania? Pentru ca la mine in momentul comenzii, dealerul mi-a aratat o lista cu masini care erau alocate pentru perioada urmatoare si care inca nu aveau cumparator. Din cate am inteles eu, alocare inseamna o lista de masini cu nivel de echipare si culoare predefinite.
Tu ai vrut o anume culoare sau ai luat ce era la rand? Si in ce oras ai facut comanda?
Multam.
hamziu
19-01-2008, 07:18 PM
Cand am facut comanda masina nu era alocata. Nici nu mi s-a pomenit de vreo lista cu masini alocate.... Craiova
RedDevil1804
19-01-2008, 10:30 PM
Eu cand am cumparat Aurisul din Craiova dealerul mi-a aratat o lista cu masini alocate. In functie de varianta si culoare masina respectiva vine in x saptamani. Era una pe albastru care venea chiar in 2 saptamani.
hamziu
19-01-2008, 10:32 PM
La corolla era asa mare cererea ca aveau comenzi date si nu stiau data cand intra in fabricatie... La auris era altceva, erau comenzi mai putine.
quickmoro
21-01-2008, 12:35 PM
salut guys!
Se pare ca si eu am fost unul dintre norocosi. M-am interesat prima oara de masina in luna august. Am mers la dealer in Pipera si mi-a zis ca ar avea ceva disponibil. Era si culoarea argintie cum o doream, doar ca era nivel de echipare sol si eu vroiam Luna (deh, bugetul).
Intre timp am plecat din tara concediu si am avut atatea probleme cu masina incat cand m-am intors m-am hotarat sa iau alta masina. Eram destul de hotarat pe Ford insa calitatea materialelor si mai ales motorul(1,8TDCI in oferta), timpul de asteptare(apropae 2 luni pentru masini la oferta) pentru optionale(nu se putea pune nimic, decat daca asteptai 4 luni cum a facut un prieten)m-au facut sa ma reorientez. M-am dus din nou la Toyota, masina era inca acolo...parca ma astepta. Am mai mers si la Opel, insa toti fiind inainte de SIAB nu prea aveau nimic pe stock.
Asa ca pe la sfarsitul lui Octombrie, dupa ce am facut drive test si cu celelalte, m-am hotart la Toyota...ma duc la dealer, aceeasi masina care mi-o poate da in maxim 2 saptamani altele in februarie...martie :scratchchin:
Asa ca am zis..ce naiba, oricum erau ok diferentele Luna-Sol, asa ca dupa o saptamana ma asezam la volanul noii mele Toyota Corolla D-4D Sol...nemaipomenita masina...motor silentios, puternic...ce mai :punk:
giovi_buru
21-01-2008, 12:55 PM
eu am facut comanda pe 27sept2007 si nici acum nu am masina, s-ar parea ca o primesc saptam asta, sa vedem....ma voi pronunta in privinta dealerului dupa ce imi da masina:))
giovi_buru
21-01-2008, 01:00 PM
quickmore cred ca ai avut ceva noroc; dea altfel si eu cand m-am dus in sept la inceput mi-a spus ca pe stock ar mai fi 4 masini (2rosii si 2 albe). Apoi cand m-am dus sa fac comanda nu mai era nimic. Oricum trecura 3 sapt pana m-am hotarat (am mai fost la ford, skoda, honda). sper sa merite banii
zvensen
21-01-2008, 02:13 PM
Astept sa vina si a mea... Corolla 1.6 Sol..din spusele dealerului pana la sfarsitul lunii Ian.
jijiman
21-01-2008, 02:58 PM
Am si eu o intrebare: Am comandat o Corolla, care a sosit in vama cam acum doua saptamani. Cat dureaza pana se face livrarea dupa ce s-a facut plata integrala a masinii? Mentionez ca este luata pe leasing si leasing-ul a platit-o martea trecuta. Ca dealerul spune ca inca nu stie exact cand imi va face livrarea. Asta mi-a spus acum 20 de minute la telefon, ca initial cand i-a fost facuta plata mi-a spus ca azi va fi marele eveniment.
Multumesc anticipat.
zvensen
21-01-2008, 03:07 PM
Eu am primit termen de livrare din momentul platii 2 sapt. La fel masina in vama, plata facuta joia trecuta. Dar in general e at termenul asta cu o marja de eroare...teoretic vine mai repede.
giovi_buru
22-01-2008, 09:31 AM
jijiman, conteaza cred si unde locuiesti. Mie mi-a zis ca masinile sunt in Bucuresti, deci ai toate sansele sa o primesti mai repede decat cei din provincie. Oricum pt o firma cu numele asta se misca f greu. La Renault, am fost surprins, masina era in vama Buc, am achitat dimineata la prima ora ca sa aibe banii in cont, a 2a zi aveam masina adusa pe platforma, aici, la Toyota am achitat de pe 10-12dec2007 si nothing...
jijiman
22-01-2008, 10:15 AM
Pai stau in Fundeni, "aproape" Bucuresti, iar masina era in vama la Giurgiu. Oricum, am mai "sapat" si se pare ca dureaza cam o saptamana pana la livrare.
jijiman
22-01-2008, 10:34 AM
@giovi_buru (http://www.club-toyota.ro/forum/member.php?u=1237): Si cred ca tu ai achitat-o inainte sa-ti spuna ca a ajuns in tara. Eu nu aveam cum, fiind luata in leasing trebuia sa stiu intai seria sasiu pentru CASCO, fara de de care leasing-ul nu platea masina. Asa ca plata a fost facuta dupa ce masina a intrat in vama. Dar, se pare ca e mai departe Giurgiu de Bucuresti decat credeam eu:ack:...
Da, dureaza cam o saptamana (asa a durat si a mea)
giovi_buru
22-01-2008, 11:28 AM
eu am vrut sa prind un curs euro mai bun, de aceea am achitat inainte; si cand achitasem 12.12.2007 imi spusese deja ca este pe vapor de pe 03.12.2007 (vedeam cum creste euro mi se facea pielea gaina:))
jijiman
22-01-2008, 12:49 PM
In cazul asta, se poate spune ca ai fost norocos, ca nu ai prins cursurile din perioada asta :eusa_clap:
Astept sa vina si a mea... Corolla 1.6 Sol..din spusele dealerului pana la sfarsitul lunii Ian.
Zvensen, tu cand ai comandat masina (cand ai dat avansul)? Si ce termen de livrare ai contract?
Multam
floryncd
23-01-2008, 12:32 PM
Buna ziua tuturor!
Eu am comandat Corolla cu VSC in jur de 10 decembrie, am dat si un avans de vreo 15%.
Dupa parerea dealer-ului, masina ar trebuie sa vina pe la mijlocul lui martie, insa nu mi-a putut da un termen oficial de livrare :scratchchin:
Ce parere aveti?
Pe masura ce trec zilele, de-abia am rabdare, mai ales ca va fi prima mea masina!! :crybaby:
Oricum, vazand acest forum si avand si alte surse de infomare, ma-am convins ca va fi masina cea mai potrivita pentru familia mea.
razzmatazz
23-01-2008, 12:40 PM
e un termen bun. crede-ma.
jijiman
23-01-2008, 01:01 PM
@ floryncd: Ai comandat Corolla Sol sau Corolla Luna sau Terra cu VSC optional? Daca ai ales a doua varianta termenul va fi mult mai lung. Daca e Sol, atunci termenul e ok. Eu am comandat la inceputul lui Iulie 2007 Luna cu VSC optional si a venit abia luna asta, saptamana trecuta am platit-o si acum astept sa o ridic. Mentionez ca initial dealerul mi-a dat termen sfarsitul lui Octombrie, ca dupa o luna jumatate sa-mi prelungeasca termenul fara explicatii clare in Ianuarie 2008. Acum imi vine sa ma omor ca n-am comandat Sol, da' capu' face, capu' trage :banghead: !
David
23-01-2008, 03:13 PM
cand vad ce termene au unii, ii invidiez
am comandat pe 15.09 un sol d4d, am platit-o pe 20.12, sa prind un curs euro cat de cat ok, fata de acum, iar la ora asta nimeni nu stie unde este masina. dealerul nu stie nimic. ar fi trebuit sa o primesc la sfarsitul lunii ianuarie... sper ca sa o mai prind facuta in japan...
parca incep sa regret ca am ales toyo, sper din tot sufletul sa imi treaca feelengu' ....
XofinB
23-01-2008, 03:13 PM
Eu am comandat o Corolla Luna 1.4 D4d pe 4 Octombrie. Termen de livrare: sfarsitul lui ianuarie (de la dealer) pe contract scria 20-21 saptamani.
Masina e achitata integral de vreo 2 saptamani.
Ieri era in Bulgaria, sapt viitoare ar trebui sa o primesc- deci un calcul simplu = aprox 4 luni.
Aceste ultime zile sunt cele mai grele :)
AdrianR
23-01-2008, 03:46 PM
cand vad ce termene au unii, ii invidiez
am comandat pe 15.09 un sol d4d, am platit-o pe 20.12, sa prind un curs euro cat de cat ok, fata de acum, iar la ora asta nimeni nu stie unde este masina. dealerul nu stie nimic. ar fi trebuit sa o primesc la sfarsitul lunii ianuarie... sper ca sa o mai prind facuta in japan...
parca incep sa regret ca am ales toyo, sper din tot sufletul sa imi treaca feelengu' ....
pai vezi daca le-ai dat toti banii odata? asa e la noi, se vad cu banii in buzunar si apoi ii doare la basca.
oricum, supararea o sa-ti treaca dupa ce iei masina.
giovi_buru
23-01-2008, 03:55 PM
dealerii sunt niste aroganti care se vad pusi la zid de toyota romania; toyota romania care aduce masinile in RO dar de aici incolo mai dureaza pana la locul beneficiarului inca 2-3 sapt. Traim in Romania fratilor! Trageti tare de dealer! Apropo ce cadouri va da la cumparare!
La masina mea cica da ceara jos de pe ea; cred ca o da cu cutitul de dureaza 2 sapt:)):))
zvensen
23-01-2008, 04:35 PM
@Emil
Comanda a fost data pe 4 decembrie, exact dupa ce s-au scumpit...termen de livrare 8-9 sapt., insa m-a sunat dealerul dupa ce s-a platit avansul (sapt trecuta) si mi-a spus ca pe 31dec-1feb am masina. :punk:
David
23-01-2008, 05:31 PM
eu nu am reusit sa fac nici un dealer sa scrie in contract data la care imi aduce masina
asta e , astept acum ...
Nici eu nu am trecuta o anume data in contract, insa e specificat ca livrarea se va face in 15-16 saptamani. Cum contractul l-am semnat pe 25 noiembrie, printr-o socoteala simpla inseamna ca masina va veni pe la mijlocul lui martie. :crybaby: Termenul mi se pare foarte mare, dar asta e.
Dar uite ca unii viitori posesori de Corolla au mai mult noroc. :thumbsup:
Zvensen, Corolla ta are cutie MM?
floryncd
24-01-2008, 07:25 AM
@jijiman
E Luna cu VSC.
Inteleg ca in cazul asa vine un pic mai devreme??? :scratchchin:
Din cate vad eu ca se spune pe aici, din cauza termenului
de asteptare de 3-4 luni, poate ar fi potrivit ca la marca asta sa existe automat,. un discount de cel putin 5% :crybaby:.
Insa din cat am auzit tot vreo 3 luni se asteapta si la Skoda, de exemplu.
Nu stiu cum o fi la "celebra" marca, pentru romani, volkswagen. Acolo
cred ca primesti masina in 2 zile:group::shoot:!!!
jijiman
24-01-2008, 10:07 AM
@jijiman
E Luna cu VSC.
Inteleg ca in cazul asa vine un pic mai devreme??? :scratchchin:
Din cate vad eu ca se spune pe aici, din cauza termenului
de asteptare de 3-4 luni, poate ar fi potrivit ca la marca asta sa existe automat,. un discount de cel putin 5% :crybaby:.
Insa din cat am auzit tot vreo 3 luni se asteapta si la Skoda, de exemplu.
Nu stiu cum o fi la "celebra" marca, pentru romani, volkswagen. Acolo
cred ca primesti masina in 2 zile:group::shoot:!!!
Se pare ca esti cam in aceeasi situatie cu mine. Singura ta speranta este ca lucrurile sa se fi schimbat putin de la 1 Ianuarie cand s-a renuntat la filiera Grecia de comanda a masinilor. Daca lucrurile stau la fel, parerea mea este ca martie este un termen superoptimist de livrare a masinii. Sfatul meu este sa incerci sa schimbi (daca se poate bineinteles din punct de vedere financiar al tau) comanda pentru echiparea Sol. Termenele de livrare pentru versiuni stoc (fara optionale) sunt mult mai mici si clare. Asa cum am zis si in postul trecut, mie personal imi pare rau ca nu am ales Sol, dar au fost niste conditii pentru care nu am putut schimba comada (conditii care nu tineau de Toyota).
Si renunta la gandul de discount de 5%. Singurele discount-uri pe care le poti obtine sunt covorase, alarma si senzori de parcare (asta cel putin mi-a oferit mie). Poate daca esti mai persuasiv mai poti obtine tavita de portbagaj sau alte cadouri, dar nu discount in bani (n-am auzit pe cineva care si-a luat Corolla sa obtina discount la pret).
zvensen
24-01-2008, 10:58 AM
@emil
este m/t...scrie in la avatar..
ginola
28-01-2008, 01:26 PM
O alegere buna! Sa te bucuri de masinutza... Cat despre asteptare, pt ca tot spui ca ai facut test drive si cu alte, iti spun eu ca ai de asteptat putin.
Eu am platit avansul pe 10 Noiembrie 2007 iar pe 20 decembrie, primeam cheile (sau mai bine zis, telecomenzile) la sediul din Pipera.
zvensen
28-01-2008, 01:42 PM
Referitor la discount in bani..am obtinut 2%. Referitor la discount per total am mai obtinut si alarma si senzori parcare...care nu sunt prea folositoare nici una nici cealalta dar...nu puteam sa zic ca nu le vreau...mentionez ca nu le-am negociat, mi-au spus direct de ele.
razzmatazz
28-01-2008, 02:03 PM
cam asha mi-am zis si eu la inceput - daca nu de alarma, de senzori sigur. si totusi, daca e ceva ce mi-as pune acum pe masina, n-ar fi alarma, ci senzorii. sunt surprinzator de utili :blush:
ce culoare ai la corolla?
zvensen
28-01-2008, 02:25 PM
Culoarea...cam naspa..ai atins o coarda sensibila...am vrut neagra cu interior bej, dar cand mi-a spus tipa de la inchcape ca dureaza 6-7 luni pana vine, am crezut ca fac pareza dentara..in fine aveau livrabil in 8-9 sapt. 1g3 (gri inchis) si am mers pe culoarea asta. Acum m-am cam obisnuit cu ideea desi inca nu mi-a venit masina si nu stiu sigur dar cred ca ma amagesc un pic cu idei de genu e mai usor de intretinut si interiorul si exteriorul, dar asta zic...nu stiu daca ma amagesc cu ideea asta sau chiar asa e...
Crede-ma, e mai usor de intretinut. MULT mai usor... Eu am interior bej si se murdareste inainte sa o atingi :(
AdrianR
28-01-2008, 03:07 PM
si gri-ul exterior e usor de intretinut. culoare antijeg mai buna nu cred ca este.
OvidiuH
28-01-2008, 03:13 PM
E o culoare excelentă Ash Grey (1G3). :thumbsup:
zorro
28-01-2008, 03:14 PM
Si culoarea mea este antijeg veritabil.
zvensen
29-01-2008, 09:04 AM
Am vazut azi spre servici (lucrez la Otopeni) exact la benzinarie pe colt cum faci dreapta spre aeroport un mic trailer cu 4 toyote (parca erau 2 corolle un avensis si un yaris) si cred ca pleca mai departe pe DN1 spre Ploiesti. Aviz celor care asteapta masini prin Ploiesti sau in directia aia :)
Sper sa nu ma insel si sa va fac sperante desarte pentru ca si eu astept zilele astea si imi imaginez cum ar fi...
meios4us
29-01-2008, 09:48 AM
Eu astept un Auris tot gri 1G3. Am asteptat 2 luni si acum, cand mai sunt 2-3 zile parca mi s-a dus toata rabdarea :D Va urez asteptare usoara si voua.
razzmatazz
29-01-2008, 02:10 PM
keep up the faith.:blush:
C_R_Y
29-01-2008, 03:35 PM
Si eu am 1G3 si imi place f. tare culoarea!
Eu lucrez vis-a-vis de dealer-ul din Pipera, si in fiecare zi vad cum aduc una sau doua platforme pe care se afla cel putin 4-5 Corolle. Cum credeti ca ma simt, avand in vedere ca a mea ar trebui sa vina peste o luna jumate?
:doh::doh::doh:
razzmatazz
29-01-2008, 05:24 PM
baieti,
subsemnatu a asteptat 6 luni pe muchie.
sper ca asta sa va consoleze... :blush:
Nu prea ma consoleaza :(.
Oricum, e mare lucru sa ai atata rabdare. Azi imi venea sa ma duc pana la Bacau sa iau o Luna cu interior bej care e acolo pe stoc in loc de cea Sol pe care am comandato.:sad010:
CatalinaN
29-01-2008, 05:38 PM
Vineri, pe 25 a venit si a mea. Am asteptat doar 2 luni si acum sunt foarte multumita si fericita. Masina merge cum nici nu imi imaginam...e mai mult decat mi-am dorit chiar daca este varianta Terra.
Pot sa va spun ca pentru inceput am platit casco si rca 38 de milioane (3800 ron) :bash:
Eu lucrez vis-a-vis de dealer-ul din Pipera, si in fiecare zi vad cum aduc una sau doua platforme pe care se afla cel putin 4-5 Corolle. Cum credeti ca ma simt, avand in vedere ca a mea ar trebui sa vina peste o luna jumate?
:doh::doh::doh:
Da-i si tu o bere soferului :)
razzmatazz
29-01-2008, 07:22 PM
Vineri, pe 25 a venit si a mea. Am asteptat doar 2 luni si acum sunt foarte multumita si fericita. Masina merge cum nici nu imi imaginam...e mai mult decat mi-am dorit chiar daca este varianta Terra.
Pot sa va spun ca pentru inceput am platit casco si rca 38 de milioane (3800 ron) :bash:
bravo, bafta si bine ai venit intre noi.
mishto aia cu 360 de copite :)
CatalinaN
29-01-2008, 07:59 PM
Adevarul e ca reclama cu 360 de copite e plagiat:blush: Mai activez pe un forum (nu am masina respectiva dar oamenii sunt de exceptie), si unul din baieti a scris treaba asta. Sper sa nu se supere. :group:
flotl
29-01-2008, 09:14 PM
Nu prea ma consoleaza :(.
Oricum, e mare lucru sa ai atata rabdare. Azi imi venea sa ma duc pana la Bacau sa iau o Luna cu interior bej care e acolo pe stoc in loc de cea Sol pe care am comandato.:sad010:
Eu am fost de la Tulcea cu microbuzul pana la Bucuresti si apoi cu trenul pana la Oradea ca sa o iau. Si inapoi condus intr-o singura zi 820 km inapoi la Tulcea.
Daca nu era cu interior bej si daca nu aveam platit deja avans, azi ma urcam in primul tren spre Bacau. Asa...
Chiar, stie cineva daca as mai putea recupera avansul dat in situatia in care gasesc in alta parte? poate se razgandeste cineva... cine stie...:scratchchin:
Destul de putin ai dat la casco. Unde l-ai facut? Eu, din cate am vazut ar trebui sa am pregatiti in jur de 1200 Euro.
CatalinaN
29-01-2008, 10:52 PM
La Omniasig si am platit si suplimentar pentru vandalism. Suma casco reprezinta 6% din valoarea masinii + vandalismul care e vreo 200 de euro. Am avut si reducere dat fiind ca am platiti pe tot anul si au iesit 38 de mil. Treaba e ca nici o companie de asigurari nu mai face nimic fara franshiza din decembrie 2006. Am bineinteles si o franshiza de 100 de euro. Cica sa responsabilizeze soferul.:shoot:Eu una nu am avut NICI UN INCIDENT nici cu Daciuta. Am fost lovita dar nu am lovit pe nimeni. Pentru ce nu exista un istoric al soferului? Ia sa vedem domle...asta are obiceiuri de-astea sau nu? In functie de ele sa plateasca si casco...dar deh...traim in tzara hotilor. :mad:
jijiman
30-01-2008, 10:05 AM
Eu am dat 1000 Euro pe Casco la BCR pentru o valoare de 18510 Euro, full Casco cu fransiza zero, si reducere 10% pentru ca am luat-o in leasing de la ei. Din pacate, vroiam in alta parte, dar cand am facut contractul de leasing mi-au dat o lista de societati agreate, iar cea pe care o vroiam eu (cu decontare directa la Toyota) nu era pe acea lista.
zorro
30-01-2008, 11:03 AM
La Generalii am dat anul trecut 870 €, in 4 rate egale penru valoare asigurata de 19350 €,fransisa zero peste tot, primul an de asigurare, deci fara reduceri.
David
30-01-2008, 11:14 AM
salut, am o intrebare
mai este cineva care asteapta sa ii fie livrata corolla saptamana asta ? daca da, il rog sa imi spuna cand a facur comanda.
am deja 4 luni si jumatate de cand am facut comanda la inchape si nu prea mai suport, din discutia cu dealerul cica saptamana asta ar trebui sa vina, dar parca vad ca iar nici un telefon....
citesc pe forum si ma ingrozesc. sunt multi care au facut comanda si in 2 luni au avut masina, eu facand comanda pe 15.09.
pentru un d4d sol am oferta d casco la generali de 3.865,00 RON / an cu franşize de 558,00 RON / eveniment
zvensen
30-01-2008, 11:50 AM
Ce termen de livrare ai primit?
David
30-01-2008, 11:56 AM
in contract scrie "nespecificat"
dealerul imi spunea ianuarie.
zvensen
30-01-2008, 12:06 PM
Eu am facut in Dec comanda si teoretic sapt. asta sau cealalta trebuie sa vina...repet teoretic; la mine e vorba de 1.6 sol nu stiu daca o dura mai mult la 2.0 d4d sol...daca mai sunt colegi forumisti care au varianta d4d sol si pot sa spuna cam in cat timp a fost onorata comanda...
XofinB
30-01-2008, 12:26 PM
Eu am facut comanda pe 4.10.07 si azi e in PreDeliveryInspection
deci e aproape
Luna 1.4. D4D
CatalinaN
30-01-2008, 05:37 PM
"Eu am dat 1000 Euro pe Casco la BCR pentru o valoare de 18510 Euro, full Casco cu fransiza zero"
Sa zici Doamne fereste sa ti se intample ceva. Cunosc destule persoane care lucreaza in BCR si care nu si-au recuperat banii nici dupa vreo 3-4 luni de cand au scos masinile din service. Cunosc deasemenea cazul unei doamne, casierita careia i-a fost furata masina si a gasit-o arsa pe un camp. A primit banii dupa vreo 6 luni de cand gasise masina si asta cu mari interventii. Bineintele, suma nu a fost cea care trebuia caci "expertii" au spus ca mai pot recupera din ea. :signs025:
David
30-01-2008, 11:28 PM
:eusa_pray: dupa un secol de asteptare ... am primit un apel azi
sa vin sa o ridic incepand de vineri :respect:
problema e ca vineri nu pot :doh:
acum e cel mai greu , sa vad cum o sa fac
zvensen
31-01-2008, 09:40 AM
Bravo! Ma bucur pentru tine, sper sa imi vina si mie randul :)
razzmatazz
31-01-2008, 10:33 AM
bafta david.
sa bagi impresii si poze asap.;)
[Eu am facut comanda pe 4.10.07 si azi e in PreDeliveryInspection
deci e aproape
Luna 1.4. D4D]
XofinB (http://www.club-toyota.ro/forum/member.php?u=1524) te rog poti sa-mi spui daca este cu VSC si unde ai facut comanda?
zvensen
31-01-2008, 11:13 AM
Scuze, credeam ca intrebi de masina lui David.
[Este 2.0 d4d SOL (adica si cu VSC).]
zvensen
31-01-2008, 11:48 AM
Cat de tare, tocmai m-a sunat dealerul daca pot ajunge azi sa o ridic :toast:.
Va tin la curent.
David
31-01-2008, 12:31 PM
maine sper sa o ridic, daca ajung in pipera pana seara la ora 17, sper...
daca nu ramane pe luni
razzmatazz
31-01-2008, 12:36 PM
Cat de tare, tocmai m-a sunat dealerul daca pot ajunge azi sa o ridic :toast:.
Va tin la curent.
maine sper sa o ridic, daca ajung in pipera pana seara la ora 17, sper...
daca nu ramane pe luni
bafta la amandoi :D
XofinB
31-01-2008, 12:53 PM
[Eu am facut comanda pe 4.10.07 si azi e in PreDeliveryInspection
deci e aproape
Luna 1.4. D4D]
XofinB (http://www.club-toyota.ro/forum/member.php?u=1524) te rog poti sa-mi spui daca este cu VSC si unde ai facut comanda?
In iasi, nu are VSC
OvidiuH
31-01-2008, 01:09 PM
VSC-ul e opțional la varianta Luna.
meios4us
31-01-2008, 04:44 PM
Aurica mea n-a sosit azi :( :( :( Sa vedem maine...
@David daca nu poti merge sa-ti iei masina, ma duc eu :). Lasand gluma la o parte felicitari si tie si lui Zvensen si sa le stapaniti sanatosi. Si cine stie, poate da si peste mine norocul care v-a lovit pe voi :worthy:.
jijiman
01-02-2008, 09:12 AM
Mi-a sosit si mie Corolla!!!!:yahoo::punk:
M-a sunat dealerul sa ma duc dupa ora 12 sa o iau din Pipera. Keep in touch.
zvensen
01-02-2008, 09:50 AM
Gata fratilor, am luat-o :)
O sa scriu impresii cand o sa mai am timp.
Bafta!:respect:
Dupa ceva asteptare, de 4 luni, am fost sunat ca saptamina viitoare voi putea lua masina. URAAAAA!!!! Poze si impresii dupa. Pina atunci urati-mi pofta buna. Nu voi mai avea unghii... :D
David
01-02-2008, 07:26 PM
am ajuns pe la ora 16 la pipera la toyota, intalnire stabilta la telefon
cand a venit doamna de la relatii cu publicul speriata rau de tot si mi-a spus ca: "e o problema cu masina dvs", am crezut ca imi cade tavanul in cap
nu era deloc pregatita de vanzare, adica nu avea montata alarma si senzorii de parcare
mai era si o problema cu rca-ul meu care intra in vigoare de luni din cauza dobitocului care mi-a incheiat asigurarea rca de la ardaf. eram hotarat sa ma duc peste el in seara asta si sa rezolv problema dar , chiar nu mai am chef de nimic ....
colac peste pupaza individul de la livrari imi spune ca trebuie sa il sun eu pe dealer, sa stabilesc o alta programare pentru livrare, de parca ar fi fost vina mea ca nu am ridicat masina, si ca el nu stie cand o sa o primesc
astea fiind spuse , mai astept, dupa 4,5 luni, mai astept 2 zile, ca luni sigur o voi lua
JustVali
02-02-2008, 03:00 PM
Ce nasol... Priveste partea buna a lucrurilor: e mai aproape de tine ca niciodata :P .
David
02-02-2008, 03:25 PM
merci
mai e putin si se fac 24 de ore de cand mi s-a promis ca voi fi sunat in 5 minute sa mi se confirme ca luni voi avea masina. sunt extrem de suparat, mai ales ca nu mi s-a putut arata masina, macar atat, parca e bataie de joc.
din pacate asa merg lucrurile la noi, daca primeam acel telefon ma mai calmam, dar ma gandesc la orice, ca mi-au lovit masina, la orice...
am sperat ca la toyota e alfel, spun asta deoarece sunt aproape hotarat sa dau in judecata un dealer de vw( poveste luunga )
Cat timp ne aflam in RO trebuie sa ne asteptam la asa ceva. Ca sa te mai linistesc, de exemplu, la mine, dealerul mi-a zis ca o sa iau masina pe 15 ianuarie. In ce data sintem azi? Hmmm.... Asa ca multa bafta. Pe de alta parte am impresia ca de curind le-a venit un transport mare, dupa cite posturi am vazut aici. Probabil ca sint depasiti de situatie.
Bafta multa...
XofinB
02-02-2008, 07:23 PM
Din fericire am reusit sa scap de acest stres cu asteptarea, pt ca astazi tocmai am facut prima 100 de km cu masinuta, livrata de dimineata
David
04-02-2008, 07:56 PM
TAVES BAHTALO la toata lumea !
azi am ridicat si eu "bestia">:)
ce pot sa spun, sunt happy e super misto masina, mai ales ca e prima masina a mea pe care o cumpar de noua si prima masina facuta in tari cu apa calda la robinet.
ce m-a incantat cel mai mult e motorul, d4d-ul de 2 litrii e belea, cel putin cuplul e suuper, nu am mers decta foarte usor sa vedem dupa rodaj......
sistemul smartentry e super, am negociat cu dealerul si o alarma cu telecomanda pe cartela originala, e vb de un th 3000. in rest m-au impresinat in bine tempomatul, sistemul audio, si toate prostiile pe care am dat banii, desi sincer inca nu stiu sa le folosesc pe toate.
ce nu m-a incantat si nu ma asteptam este proasta antifonare la nivelul trenului de rulare, orice pietricica o aud de parca sunt afara :confused:
un mic spre mediu greiere a luat nastere pe drum spre birou si nu imi venea sa cred :icon_eek:, e localizat deasupra torpedoului si spre sa nu faca pui ca dracii ii iau. sper sa moara
si nu in ultimul rand as fi sperat sa primesc anvelope dunlop sau bridgestone. am primit yokohama.
in fine, e faina una peste alta, le doresc asteptare usoara celor care au dat comanda. e faina
Bravo bravo si felicitari. Norocosule...:respect:
N-am inteles treaba cu alarma. O ai deja montata sau abia acum ai negociat-o? Pana la urma e buna alarma asta? CASCO unde ti-ai facut si cat a fost?
David
04-02-2008, 11:03 PM
MERCI
alarma am negociat-o la inceput, si ma bucur ca am reusit sa o obtin pe aceasta originala care nu imi strica sistemul smartentry
casco am facut la generali si am o polita de fix 1000 e / an, full casco cu o fransiza pe eveniment de 500 lei. desi la celalalte masini am avut casco al allianz la asta am ales alta firma, alliantz imi cerea 1400 E
razzmatazz
04-02-2008, 11:38 PM
hai sa traieshti david, sa o portzi sanatos :)
David
05-02-2008, 12:09 AM
:th_alc:merci
AdrianR
05-02-2008, 08:30 AM
sa o porti sanatos si cu bucurie. poate acum e timpul sa-ti schimbi solentza din semnatura...
esti din tulcea?
David
05-02-2008, 11:12 AM
da, din tulcea, dar mai mult prin bucuresti
uf am uitat de solenza
oricum, nu vand si solenza, super multumit sunt de ea
AdrianR
05-02-2008, 12:21 PM
da, din tulcea, dar mai mult prin bucuresti
uf am uitat de solenza
oricum, nu vand si solenza, super multumit sunt de ea
pai si eu sunt din tulcea da mai mult prin bucuresti.....
flotl
05-02-2008, 12:34 PM
pai si eu sunt din tulcea da mai mult prin bucuresti.....
si eu sint din Tulcea :)
razzmatazz
05-02-2008, 02:28 PM
iete ca v-ati gasit :biggrin:
AdrianR
06-02-2008, 08:30 AM
da, chiar asa...
David
06-02-2008, 11:47 AM
si pe cand o intalnire pe faleza :th_alc: ???
AdrianR
06-02-2008, 11:59 AM
Pai cand ajungem pe acolo....
Va rog sa-mi spuneti si mie cat ati asteptat pentru noua corolla, in special cei aflati in situatia mea: am facut comanda pe 5 oct 2007 pentru o corolla versiune luna cu vsc la toyomotor de pe splai, pana in momentul de fata masina nu este alocata iar dealerul nu stie nici cand va fi alocata si nici cat va dura pana la livrarea masinii. Voi cat ati asteptat pentru o astfel de echipare si la ce dealer? In cat timp vi s-a alocat o masina?
jijiman
10-02-2008, 03:23 PM
Eu am facut comanda pentru Corolla Luna 1.4 D-4D cu VSC pe 6 Iulie la dealerul Toyota din Pantelimon, mi-a fost alocata pe la mijlocul lui Octombrie si a sosit pe 1 Februarie, cand se faceau 7 luni fara 6 zile de la plata avansului pentru comanda ferma (acei 500 de euro). Deci, sa zicem ca esti in grafic. Rabdare, ca merita!
David
10-02-2008, 05:02 PM
amp - in locul tau cred ca as sechestra dealerul, pai in 4 luni masina nu e alocata si tu ai platit garantia ei ? nu e posibil
comanda pe 15.09, a fost alocata pe 15.11, a fost livrata pe 4.02 in total 4,5 luni
XofinB
10-02-2008, 05:42 PM
la cei care au vrut Vsc optional dureaza cu minim 2 luni mai mult decat de obicei( adica 4 luni) .
Deci in cazul tau (4+2 luni) undeva pe la sf lui aprilie o sa fie livrarea (daca esti norocos)
Hello,
Are cineva dintre voi un manual de corolla sol 2.0, scanat sau pdf, pentru a-mi alina si mie asteptarea?
Multzam
giovi_buru
19-02-2008, 07:55 PM
la mine a durat exact 4 luni; dupa 2 luni m-a anuntat ca masina este pe vapor si peste inca 2 am primit obiectul, oricum se merita asteptarea;
Acum m-am lamurit si eu: poti sa pui avansul la oricare dealer din tara, in functie de ce masini au ei rezervate sau nu au mai dorit clientii! Trebuie cautat, la mine in oras am vazut una cu numere rosii de BV, deci a luat-o de acolo!
spartacus
17-03-2008, 07:25 AM
Salutare. Pe 12 martie am dat comanda pentru o Corolla 1,6 sol.... alba, cu termen de livrare ... 18.august.2008... Acum.. din ca am citit pe forum am inteles ca dureaza cam 1 luna pana se aloca masina si in cca 4 luni ar trebui sa fie in tara... daca as fi optat pentru o alta culoare am inteles ca se putea mai repede, dar ... cei de la dealer mi-au spus ca merita asteptarea pt. alb
zvensen
17-03-2008, 09:54 AM
Chiar ma intrebam zilele trecute, nu mai asteapta nimeni o Corolla?
Sa te bucuri de ea, cand o sa vina, si pana atunci rabdare multa! :)
floryncd
17-03-2008, 11:36 AM
>:)
Buna ziua tututor,
Discutia asta imi cam lasa un gust de pelin in gura! :(
Eu am comandat masina, adica am platit garantia, pe 12 decembrie. Comanda am facut-o pentru Corolla Luna cu VSC, 1.4 l benzina.
Acum vreo 10 zile m-am interesat de masina si... surpriza (sau nu?!)
Masina aparea ca "nealocata". O consolare ar fi ca mi s-a comunicat ca , cel mai probabil, masina va veni in cursul lunii aprilie.
Eu insa, ca sa ma intaresc, ma conving in fiecar zi ca masina va veni in mai sau in iunie. Vazand cele scrise pe aici, cred ca de fapt asta e varianta cea mai plauzibila. :crybaby:
In plus, ma gandesc ca , odata venita, masina va fi a mea (prima masina),
va fi cu VSC, japoneza si...alba ca o floare!:)
Sanatate tuturor,
Florin
spartacus
18-03-2008, 07:52 AM
Nu stiu cum e managementul la japonezi, dar cred ca produc un produs cu amunite caracteristici atunci cand au un nr. semnificativ de produs (ma refer la culoarea masinii). Daca tu ai facut comanda pe 12 dec. imi vine cam greu sa cred ca in 3 luni, niponii nu au produs nici o corola alba.... sau poate o sa intre in f. scurt timp in fabricatie o serie de "albe". Nu de alta, dar si eu tot alba astept.. si asta ar putea fi o veste buna pt mine... In orice caz, cum aflu ca mi-a fost alocata masina, cum va comunic. Ca si timp, dupa ce este alocata masina mai dureaza in jur de 1,5 - 2 luni pana ajunge la la noi, cumapratorul ... in functie de timpul de imbarcare pe vapor, si de transportul de la grec la dealerul din romania. Din Japonia pana in grecia, vasul facce in jur de 2 - 2,5 saptamani.
Asa ca rabdare, si puneti capsunarii sa trimita EUROI in tara sa mai scada cursul asta.... ca la 3,8 ron pt 1 euro.... cum a fost ieri cursul la Alpha Banck.... nu e prea convenabil....
floryncd
18-03-2008, 01:52 PM
Spartacus,
Intr-adevar, asta ar fi o mare usurare si o mare "ingreunare" in buzunar.
Cursul de acum este mult prea mare! In decembrie cand am comandat-o
cursul era 3.5 .
Un calcul simplu arata ca, de ex. pentru 10.000 euro ramasi de achitat,
diferenta de curs este de 3000 de lei vechi!!!
Deci daca atunci cand vine masina cursul va scadea din nou la 3.5, voi economisi aceasta suma!!!
Multumesc si pentru informatia cu ceea ce inseamna "alocarea";)!
Sper ca atunci cand o sa am masina si o sa o vad, sa ma simt intr-un fel recompensat pentru timpul de asteptare! Eu m-am tot uitat de vreo 6 luni incoace cam peste tot pe unde am vazut autoturisme - si m-am uitat in multe locuri - dar nici o Corolla alba!!! Asta ar fi a doua recompensa:
o sa am o masina singulara , greu de gasit una la fel in Romania.
zvensen
18-03-2008, 02:57 PM
Eu am vazut Corolla alba varianta Sol si arata super!
La fel cum si Avensisul lui Modern_drummer (scuze daca am scris gresit) arata super!
O sa fie unica, dar doar in inima ta :)..asa cum pentru fiecare masina lui....e a lui :)
spartacus
18-03-2008, 07:54 PM
Foarte bine spus zvensen
floryncd
19-03-2008, 12:24 PM
Zvensen, ai dreptate!
Cred ca, pentru fiecare , masina e unica pentru ca nu e numai o suma de otel, plastic, cauciuc. In lumea moderna, automobilul e un simbol
al unei vieti mai bune si mai frumoase, al unei familii normale,al bunastarii ;)!...
Insa eu sper ca Bucurestiul sa nu mai fie "Jeg city >:)" atunci cand voi avea masina - altfel albul ei se va estompa si va deveni mai mult sau mai putin
negru...:(
Toate bune,
Florin
razzmatazz
19-03-2008, 01:22 PM
Insa eu sper ca Bucurestiul sa nu mai fie "Jeg city >:)" atunci cand voi avea masina - altfel albul ei se va estompa si va deveni mai mult sau mai putin
e, lasa ca nici cu negru nu mi-e rusine. e curata cam 15 minute dupa ce o spal ;)
zvensen
19-03-2008, 02:09 PM
Zvensen, ai dreptate!
Toate bune,
Florin
Depinde cand iti vine masina, daca vine peste vreo...sa zicem 20-30 de ani...exista o mica posibilitate ca Bucurestiul sa nu mai fie Jeg City.
Deci, totul e relativ...:respect:
spartacus
25-03-2008, 07:57 AM
Aveti idee pe unde se poate gasi un Manual de utilizare pentru Corola in format electronic? nu de alta, dar ar fi bine ca in momentul cand vine masina sa stii ce si cum si eventual pe unde ai dubii sa il iei pe dealer la intrebari.
razzmatazz
25-03-2008, 09:39 AM
Aveti idee pe unde se poate gasi un Manual de utilizare pentru Corola in format electronic? nu de alta, dar ar fi bine ca in momentul cand vine masina sa stii ce si cum si eventual pe unde ai dubii sa il iei pe dealer la intrebari.
incearca sa iei legatura cu claudiu
http://www.club-toyota.ro/forum/showthread.php?p=23641#post23641
spartacus
26-03-2008, 07:38 AM
Mersi mult de tot. Am trimis un mail si... asteptare... asteptare ....,)
criscom
24-04-2008, 04:38 PM
Gata, am ridicat-o :th_dblthumb2: azi.
Este ok. Urmeaza sa postez poze zilele astea.
razzmatazz
24-04-2008, 06:40 PM
sa te bucuri de ea ;)
criscom
24-04-2008, 09:31 PM
Multumesc pentru urari !
Uitati ceva poze facute la repezeala...
E superba! Am crezut la prima vedere ca este neagra dar e albastru inchis.
razzmatazz
25-04-2008, 01:01 AM
eu zic ca-i neagra :biggrin:
criscom
25-04-2008, 11:07 AM
Este 8S6 (Albastru închis metalizat)
eu zic ca-i neagra :biggrin:
La tine m-am si gandit!;)
criscom
25-04-2008, 11:15 AM
:lol:
razzmatazz
25-04-2008, 11:21 AM
Este 8S6 (Albastru închis metalizat)
:banghead:
Dan Iancu
25-04-2008, 01:47 PM
Pe data de 16 apr. am dat avnsul pt. Avensis 2.0 VVTI Luxury la MotorExpert Constanta. Dealer-ul mi-a zis ca o am in jur de 15 mai. Sa vedem daca se tine de cuvant...
spartacus
30-04-2008, 04:49 PM
Gata, am ridicat-o :th_dblthumb2: azi.
Este ok. Urmeaza sa postez poze zilele astea.
Sa o stapanesti sanatos. Cand ai dat comanda?
basilicum
01-05-2008, 04:11 AM
Multumesc pentru urari !
eu mi-am comandat culoarea cedrului ca mi se parea deosebita, nu mai aveau cu tapiserie greige, dar am fost fericit ca e fabricata in Japonia si vine intre 20-25 mai (daca nu se scufunda vaporul). Asta pana am vazut neagra :banghead: . Ca a ta, care mai are si tapiserie greige. Nu ma mai joc :crybaby:... S-o stapanesti sanatos si multi km fara probleme, e cea mai reusita culoare pt Corolla, are o "destinctie" aparte :respect:. Am mai vazut aici pe forum niste idei , ca alb ar fi cea mai tare ... gusturile nu se discuta, dar cred ca respectivii ori nu au vazut "perla neagra", ori "este daltonisti, care este" :icon_confused:. Pacat ca trebuie spalata des ...
Din experinta voastra in ale asteptarii, cand dealerul zice e pe stoc adica pe vapor in drum catre romania, ce inseamna ca timp, si de cand ajunge in vama , cam cat mai dureaza, pana ma cheama s-o ridic? Termenul meu e 4 iunie 2008, dar ma gandeam ca cine stie poate ajunge mai repede, ca nu mai pot, niciodata nu mi-a placut sa astept mai ales cand imi astept jucaria preferata , bijuteria mea cea noua.
razzmatazz
01-05-2008, 09:24 AM
Multumesc pentru urari !
eu mi-am comandat culoarea cedrului ca mi se parea deosebita, nu mai aveau cu tapiserie greige, dar am fost fericit ca e fabricata in Japonia si vine intre 20-25 mai (daca nu se scufunda vaporul). Asta pana am vazut neagra :banghead: . Ca a ta, care mai are si tapiserie greige. Nu ma mai joc :crybaby:... S-o stapanesti sanatos si multi km fara probleme, e cea mai reusita culoare pt Corolla, are o "destinctie" aparte :respect:. Am mai vazut aici pe forum niste idei , ca alb ar fi cea mai tare ... gusturile nu se discuta, dar cred ca respectivii ori nu au vazut "perla neagra", ori "este daltonisti, care este" :icon_confused:. Pacat ca trebuie spalata des ...
perla neagra e a mea.
perla lui criscom e bleumarin. :lol:
razzmatazz
01-05-2008, 09:31 AM
Din experinta voastra in ale asteptarii, cand dealerul zice e pe stoc adica pe vapor in drum catre romania, ce inseamna ca timp, si de cand ajunge in vama , cam cat mai dureaza, pana ma cheama s-o ridic? Termenul meu e 4 iunie 2008, dar ma gandeam ca cine stie poate ajunge mai repede, ca nu mai pot, niciodata nu mi-a placut sa astept mai ales cand imi astept jucaria preferata , bijuteria mea cea noua.
nene, nu te amagi.
nu ajunge mai devreme.
in cel mai rau caz, vine cu 1-2 saptamani mai tarziu.
eu cica am nimerit o greva a transportatorilor prin japonia p-acolo (probabil ca era o greva japoneza :D) plus o furtuna pe mare. cu toate astea, a intarziat doar 2 saptamani peste termen. sau poate era doar o vraja a dealerului.
in principiu, pe vapor din japonia face cam 6 saptamani, iar cu venit din grecia, cu stat in vama, cu formalitati mai tine vreo 2. acum, e important nu ca e pe vapor, ci cand ti-au pus-o pe vapor.
basilicum
01-05-2008, 09:43 AM
perla neagra e a mea.
perla lui criscom e bleumarin. :lol:
in cazul asta, rusinica :biggrin:, puteai sa pui in "ghidul noului utilizator de corolla" ca cea mai misto e neagra, scuteai lumea de dilema alegerii culorii =))
mda nu stiu cand au pus-o pe vapor dar stiu ca vine din africa de sud nu din japonia, cand am antamat-o cica era deja pe vapor sau cine stie poate nu,stiu sigur ca era pe stoc, am vazut cu ochii mei in computer dar oare ce o insemna stoc, daca cumva intarzie doua saptamanii e foarte nasol ca pe 21 iunie 2008 trebuie sa plec in concediu si nu o sa am cum s-o ridic si ma voi gandii numai la ea si se alege prafu' de concediu
basilicum
01-05-2008, 11:24 AM
Cel putin, cu avensis-ul s-au tinut de cuvant. Mi-au dat un termen maxim, si mi-au zis ca foarte probabil imi vine mai devreme. Si asa a fost :), dar avensisul era deja pe uscat, la greci. Oricum, daca intarzie, ai ca bonus si dublarea taxei de prima inmatriculare :(. Sa speram la vant in pupa si ca logistica internationala este :thumbup:. Eu nu ma mai gandesc, decat la faptul ca nu mi-am luat neagra :frown:
Dublare zici??? de la 180 la 600 si e un pic mai mult decat dublare, imi tin pumnii singur, poate am un pic de noroc.
basilicum
01-05-2008, 11:51 AM
Dublare zici??? de la 180 la 600 si e un pic mai mult decat dublare, imi tin pumnii singur, poate am un pic de noroc.
la 1598 cmc zice 335.58 euro de la 1 iulie ...
XofinB
01-05-2008, 01:29 PM
A mea a venit din japonia, a stat cam 3 sapt pe vapor, pe 6 ianuarie era in Grecia, si am luat-o pe 2 februarie . Ca sa va faceti o idee.
Eu zic ca de cand ajunge pe pamant face 3-4 sapt in functie de noroc ( unde mai sunt transporturi)
razzmatazz
01-05-2008, 08:11 PM
Eu nu ma mai gandesc, decat la faptul ca nu mi-am luat neagra :frown:
daca ai stii cat de pretentioasa e culoarea asta iti trece. iar interiorul greige e si mai si. trebuie sa am grija de ea ca de un covor alb. :)
bebe14
01-05-2008, 10:59 PM
si eu m-am gandit initial la negru, dar faptul ca sunt foarte multi binevoitori care lasa amintiri cu cheia, ca altfel nu se simte creierasul lor bine, am ales argintiul. Poate nu e asa spectaculos insa se intretine mult mai usor decat negrul. Oricum o sa o spal cred in fiecare zi :D
Abia astept sa vina..sper sa se tina de cuvant cei din Pipera. Mai sunt 29 de zile :)
ups , cred ca am fost cam in aceeasi perioda si ne-am comandat-o, cand am fost eu aveau una neagra si una argintie ,cum eu am ales-o pe cea neagra ...tu pe cea argintie , parca am fost vorbiti, a mea cica vine pe 4 iunie acum cred ca sunt impreuna, hahaha. Ai incercat sa negociezi ceva cu ei?
Eu unul am incercat dar nu am reusit asa ca m-am dus in militari unde am pus problema ca nu vreau sa platesc vopseaua in plus si in fine drept urmare m-am ales cu o alarma , senzori de parcare si un set de covorase de cauciuc.
eu am vrut neagra , masina pe care am avut-o pana acum o saptamana era argintie si vroiam sa mai schimb, am mai avut masina neagra si mi-a placut, chiar daca se vedea orice pe ea , mi sa parut mai sexy.
ARGINTIUL daca ai observat e culoarea pe care Toyota o propune in toate reclamele , poze, video, asa ca e foarte frumoasa.
Banuiesc ca esti de acord ca dupa ce le luam sa le tragem o poza impreuna ca doar se cunosc.
basilicum
02-05-2008, 01:05 AM
daca ai stii cat de pretentioasa e culoarea asta iti trece. iar interiorul greige e si mai si. trebuie sa am grija de ea ca de un covor alb. :)
La interiorul greige imi imaginez ... dar din ce am vazut la ei in parcare, nici cu albastru nu mi-e rusine, se vede colbul de parca ai fi facut offroad. La avensis am ales argintiul, mai ales ca "personajul" care o foloseste in mod constant are un dinte impotriva spalarii frecvente a masinii. Si sunt de acord cu teoria zgarieturilor, un motiv in plus sa iei culori apropiate de cea a tablei, dar pana la urma de ce sa le dai satisfactie neanderthalilor care n-au ceva mai bun de facut. De ce sa ii las sa imi fure placerea de a avea ce culoare e pe placul meu?:shoot:Tocmai ce am fost pe la politie pt ca am o zgarietura pe capota de vreo 2-3 mm latime, si 40-50 cm lungime :bash:
bebe14
02-05-2008, 09:32 AM
eu am vrut neagra , masina pe care am avut-o pana acum o saptamana era argintie si vroiam sa mai schimb, am mai avut masina neagra si mi-a placut, chiar daca se vedea orice pe ea , mi sa parut mai sexy.
ARGINTIUL daca ai observat e culoarea pe care Toyota o propune in toate reclamele , poze, video, asa ca e foarte frumoasa.
Banuiesc ca esti de acord ca dupa ce le luam sa le tragem o poza impreuna ca doar se cunosc.
Super tare =)) Iti dai seama ca daca tu luai argintie eu trebuia sa iau neagra :biggrin:
Mie mi-au spus ca se vinde foarte bine Corolla si nu fac reduceri. La fel si la Hilux. Pana la urma mi-au propus la fel ca si tie alarma, senzori si covorase.
I-am spus sa astepte putin si am intrat pe forum la noi sa citesc despre senzori si alarme :lol:. Dupa ce am vazut ca poate sa fie Matt care nu e compatibila cu smart entry si ce probleme tot apar am renuntat. Iar de senzori imi face frate'miu rost, din aceeia care au si dispaly cu indicarea distantei stanga-dreapta pana la obstacol, nu doar sonor.
Asa ca i-am sunat si le-am spus ca vreau vopseaua metalizata. Macar aia stiam sigur ca e 357 euro :lol: si nu iau plasa cu o alarma de 80 de euro si senzori de 50.
In plus mi-am luat pragurile acelea pe care scrie Corolla si covoras pt portbagaj. Ma bate gandul si la un volan sport ToyotaMotorSport insa e 1560 RON fara TVA.
spartacus
02-05-2008, 10:38 AM
sra & bebe14 ... cand ati facut comanda? Ale voastre cred ca erau pe stoc in grecia. Eu am semnat contractul pe 12 martie si am ca data orientativa 18 august 2008... e drept, am optat pentru o culoare cane nu exista pe stoc.. adica.. Corola 1,6 SOL alba. Arata demential... am vazut una singura in Constanta.. dar gusturile nu se discuta.
Din lipsa de timp, ultima oara am fost la dealer acum 3 saptamani si am aflat ca nu au nici o informatie despre masina, nu apare ca fiind pe vapor(dar am inteles ca nu e o regula sa apara a fi pe vapor, de multe ori apar cand sunt la greci doar, mai bine spus apare seriile masinii), iar masinile din Grecia pana in Constanta fac in jur de 3-4 saptamani cu tot cu vama, dupa care pleaca mai departe la dealerii din tara. Am mai aflat ca daca masina e in Grecia si faci o plata mai maricica ai sanse ca masina sa soseasca in .ro mai repede, dar iarasi nu este o regula.
bebe14
02-05-2008, 12:09 PM
Sal spartacus. Eu am semnat contractul pe 18 aprilie. Masina era intradevar pe stoc. Nu stiu daca in Grecia, dar nici nu am intrebat.
Avans am dat 1000 de euro, insa dealerul nu mi-a spus nimic ca daca dai avans mai mare ai sanse sa vina masina mai repede.
Sper sa fie ok totul si pe 29 sa ma duc cu taxiul pana la Toyota :D si sa ma intorc cu o Corolla nou nouta!
Eu am semnat contractul pe 23 aprilie 2008, avansul a fost de 511 E si cica dupa ce ajunge in vama la noi, daca fac plata repede cica se pun si ei in miscare mai repejor cu ele , eu o iau prin credit bancar si cand ma vor suna sa-mi confirme seria masinii o voi platii urgent. Termenul de livrare pe factura proforma si pe bonul de comanda e de 7-8 saptamanii, dar in acelasi timp mi-au zis ca e cu marja si ca de fapt ar trebuii sa fie gata de ridicat in 5-6 saptamani. Si uite ca fiind si bebe care mi-e mi-e cam clar ca masinile sunt impreuna vor face cumva sa le aduca impreuna, si poate cu prioritate.
basilicum
03-05-2008, 10:22 AM
si eu m-am gandit initial la negru, dar faptul ca sunt foarte multi binevoitori care lasa amintiri cu cheia, ca altfel nu se simte creierasul lor bine, am ales argintiul.
apropos de zgarieturi cu cheia, am vazut azi un reportaj despre grindina, si mi-am adus aminte de un peugeot 307 in service, pe care-l prinsese grindina. geez cum putea sa arate plafonul, parca primise lovituri de ciocan pe fiecare centimetru patrat. asa ca te feresti de dracu', si dai peste ta-su.
bebe14
03-05-2008, 02:23 PM
apropos de zgarieturi cu cheia, am vazut azi un reportaj despre grindina, si mi-am adus aminte de un peugeot 307 in service, pe care-l prinsese grindina. geez cum putea sa arate plafonul, parca primise lovituri de ciocan pe fiecare centimetru patrat. asa ca te feresti de dracu', si dai peste ta-su.
Si asta e adevarat. E ca si cum ai manca mereu sanatos, nu bei, nu fumezi, mergi la sala si iti cade o caramida in cap pe strada. In viata se poate intampla orice, numai ca daca la grindina as putea intelege ca doar e ceva natura si poate asa vrea Dumnezeu, pe aia care zgarie masinile doar ca sa distreze nu o sa pot sa-i sufar niciodata. Am si zis ca daca il prind pe unu o sa-l bat pana uit de toate zgarieturile nesimtite vazute in viata mea :biggrin:
basilicum
03-05-2008, 06:47 PM
probabil ca in sufletele lor zace un artist plastic gata sa iasa la iveala, problema sunt creierele(lipsa) care confunda masinile noastre cu un shevalet. azi am vazut vreo 7 corolla, nu mai am rabdare, inca 3 saptamani :(. nu imprumuta nimeni :biggrin:? dau loganu' de serviciu la skimb =))
fericitu-le , eu mai am fix 30 de zile
By the WAY, care este primul lucru care-l veti face dupa ce luati masina, nu ma refer la gas station, presiuni acte , taxe si restul, ce drum aveti de gand sa faceti, cum o personalizatii, ce muzica va pregatiti pt ea, chestii deastea mai avansate
basilicum
03-05-2008, 07:32 PM
pai in primul rand o sa pictez un dragon pe ea si ii vopsesc jantele in alb, imi trag un subwoofer si bineinteles imi fac un cd cu ultimele manele, dupa care defilez pe magheru cu geamurile deskise si muzica la maxim. Now ain't that cute? BUT IS WROOONG!!! eu intai sa ma vad pe scaunul soferului, dupa care ideile vor veni de la sine, s-o visez noaptea inca nu am ajuns :P
bebe14
03-05-2008, 10:02 PM
By the WAY, care este primul lucru care-l veti face dupa ce luati masina, nu ma refer la gas station, presiuni acte , taxe si restul, ce drum aveti de gand sa faceti, cum o personalizatii, ce muzica va pregatiti pt ea, chestii deastea mai avansate
eu deja am comandat pragurile de aluminiu cu inscriptia Corolla, parca sunt vreo 4 milioane, covorasele le primesc de la ei dar am platit pt covorasul de portbagaj, si am luat si volanul sport. Stiu ca a fost un moft dar arata bestial si deja ma simt Hakkinen sau....Trulli =))...Legat de asta sunt fan McLaren din 93 dar acum parca o parte din suflet tine la F1 si cu baietii de la Toyota :biggrin:
basilicum
03-05-2008, 10:22 PM
by the way, sunt eu ------ si n-am inteles bine, sau M/M nu mere cu cruise control ? cel putin din brosura asta am inteles, si n-am mai intrebat si ajentu. si ca sa nu mor in regrete, lamuriti-ma si pe mine va rog. cruise control merge doar pe M/T sau si pe M/M?
bebe14
03-05-2008, 11:10 PM
E deficitara exprimarea in brosura. Cruise Controlul MERGE cu MMT, limitatorul de viteza NU MERGE cu MMT. Adica cine isi ia MMT nu o sa mai aiba pe spita din dreapta acel buton care are desenat pe el un ceas. Va avea insa acea manetuta suplimentara pe volan in dreapta jos prin care poate utiliza Cruise Controlul pe autostrada spre ex, masina pastrand o viteza constanta.
Cam asta este diferenta intre ele: Cruise controlul pastreaza dupa activare o viteza constanta, pe cand daca activezi limitatorul nu poti sa depasesti o anumita viteza.
Sper ca am fost destul de explicit!
Bafta!
basilicum
03-05-2008, 11:28 PM
thx, ai fost foarte explicit, cred c-ar fi inteles si maica-mea care e teribil de atehnica. o sa raman cu consolarea ca am mai multe pedale decat altii, si am cu ce sa mestec in benzina in timp ce inaintez milimetric in minunatul nostru bucuresti
Un pic mai vesel.
Tocmai ce am vb cu dealerul care avea deja seriile de la motor, deci deja ii pot face plata ceea ce se va intampla saptamana viitoare, si mi-a dat de inteles ca mai face doua saptamanii din Grecia si inca o saptamana pana o pot ridica, deci ar fi trei saptamani, un pic mai bine decat termenul initial de 4 iunie.
Si mi-a confirmat ca vine din africa de sud.
Deci bebe14 cred ca e valabil si pt tine, daca aflii si tu altceva poate-mi zici si mie, Noroc
basilicum
05-05-2008, 06:13 PM
Cam in aceeasi perioada vine si a mea, o sa ne loveasca fericirea pe toti simultan, dar mi se pare cam mult 2 sapt pt o plimbare din grecia pana aici. Cred ca mai mult sta pana se fac acte/forme de export/transport, sau asteapta sa se umple tirul de "pasagere" :biggrin:. numai sa nu-l rapeasca "extraterestrii" in bulgaria =)). Sper sa fie ca la avensis, cu 4 zile inainte de deadline.
bebe14
05-05-2008, 09:21 PM
Un pic mai vesel.
Tocmai ce am vb cu dealerul care avea deja seriile de la motor, deci deja ii pot face plata ceea ce se va intampla saptamana viitoare, si mi-a dat de inteles ca mai face doua saptamanii din Grecia si inca o saptamana pana o pot ridica, deci ar fi trei saptamani, un pic mai bine decat termenul initial de 4 iunie.
Si mi-a confirmat ca vine din africa de sud.
Deci bebe14 cred ca e valabil si pt tine, daca aflii si tu altceva poate-mi zici si mie, Noroc
O sa sun si eu zilele astea la dealer sa vad ce-mi spune. Cred ca ma duc sa astept tirul in vama =))
zorro
06-05-2008, 10:50 AM
Parca nu mai depindeam de Greci?
XofinB
06-05-2008, 04:50 PM
Dupa cum am mai zis a mea a facut 4 sapt din grecia pana la Iasi. Asa ca dupa cum va e norocul, iar dealerul nu are de unde sa stie, ca nu depinde de el, asa ca zice si el un interval ca sa va creasca moralul :)
Degeaba mai merg pe la banca pentru credit ,pe la dealer pentru proforme,etc... este clar ca nu mai am rabdare si cat de curand cred ca voi incepe sa numar zilele pana va apare EA.Altfel deja ma doare cand citesc pe forum cat trebuie sa ne luptam ca sa le pastram asa cum vin ( spalatorii,pasari,redusi,etc) Ori nu pot sa nu observ masini venite de dincolo care dupa 5,6 ani arata impecabil.
Corolla Luna 1.4 D4D
bebe14
08-05-2008, 03:26 PM
am primit mail de la Toyota ca au sosit accesoriile. Ha ha. Acum mai trebuie sa soseasca obiectul pe care le monteaza :)
ce faza, te mai si anunta, cred ca ti-au dat ceva emotii, cand le faci si tu o intrebare , pe unde mai e masina, ceva de genu asta?
bebe14
09-05-2008, 10:46 AM
ce faza, te mai si anunta, cred ca ti-au dat ceva emotii, cand le faci si tu o intrebare , pe unde mai e masina, ceva de genu asta?
Astea sunt procedurile Toyota. Accesoriile vin separat de masina. Acestea se comanda de catre service, masina de showroom. Montarea finala se face inainte de livrarea masinii.
Asa ca ma bucur ca m-au anuntat de sosirea lor. Stiu sigur ca nu imi dau masina si sa-mi spuna ca peste o saptamana sa ma intorc dupa covorase sau sa-mi monteze nu stiu ce.
Pana acum au fost profesionisti, nu am ce sa le reprosez. Sper sa ramana totul asa pana la capat.
Legat de termen pana acum nu sunt intarzieri :biggrin:
basilicum
09-05-2008, 11:52 PM
a mea e in vama cica, deci sunt indreptatit sa cred ca si ale voastre :)
e ar fi prea frumos , dar din pacate nu prea cred, din ce inteleg eu tu astepti un Avensis asa ca s-ar putea sa nu prea fie impreuna, in principiu stiu ca Avensisurile vin din Anglia pe cand Corollele din Africa, asa deci si prin urmare .....
basilicum
10-05-2008, 09:02 AM
avensisul exista deja :), este pe numele meu, dar nu il folosesc decat ocazional. acum astept jucaria cu care ma voi juca eu in cea mai mare parte a timpului. ce-i drept, corolla mea e de japonia, nu stiu exact cum functioneaza logistica japoneza, dar imi parea la un moment dat ca au atins uscatul cam in acelasi timp. deci erau toate in acelasi loc (grecia presupun). acum vom vedea, ieri am avut o mica strangere de inima inmanand batranul logan, care m-a slujit cu daruire, noului proprietar. si am vizitat (ceea ce nu mai facusem de mult) metroul bucurestean, neplacut impresionat de caldura infernala pe care o degaja mizeriile de Bombardiere. in concluzie abia astept sa vie jucaria, ca m-am saturat de loganul de serviciu (macar al meu functiona impecabil).
pai si pana la urma ti-au dat o data exacta de ridicare?
basilicum
12-05-2008, 09:27 PM
pai si pana la urma ti-au dat o data exacta de ridicare?
I kill them!! :biggrin: "se spera" saptamana asta. dar nah, poate era de incurajare, ca pentru copii aia cu "cat mai e pana incepe filmu'?"
Am vb. azi cu dealerul si masinuta e in Grecia , asteapta sa fie debarcata si pusa la pachet pt. Romania
bebe14
14-05-2008, 03:00 PM
Am vb. azi cu dealerul si masinuta e in Grecia , asteapta sa fie debarcata si pusa la pachet pt. Romania
Eu cred ca o sa-mi fac concediul la greci anul asta. Daca nu aveam termen de livrare la sf lui mai cred ca ma duceam cu autocarul si mi-o luam singur, sa nu o mai transporte ei. =))
Am platit si diferenta si acum astept...astept...astept!
basilicum
14-05-2008, 03:28 PM
my car is heeereeee ! maine la pranz o si primesc spre folosinta :jump::worthy::go::stoner: . praise the lord, halellujah.
razzmatazz
14-05-2008, 04:33 PM
indeed praise the lord, amin :wworthy:
Se pare ca asteptarea ta a luat sfarsit, sa fie intr-un ceas bun!!!
basilicum
14-05-2008, 05:12 PM
Multumesc,
:clap: si agentul/dealerul ca e de cuvant :biggrin:
basilicum
16-05-2008, 12:19 AM
azi am facut primii 50 de km. m-a linistit culoarea, cand e soare si e spalata, e la fel de sexi cum mi-am imaginat. placutele ecologice au inceput sa isi faca simtita prezenta :biggrin:, mi-e greu sa ma obisnuiesc cu acceleratia, dupa atata vreme de pauza (am mers de ceva vreme numai cu acceleratii pe cablu) - mi-a si murit motorul o data:blush:. tempomat rulz, ma tempereaza prin zone gen kisseleff unde parca iti vine sa scapi piciorul in gaz, sunt curios si de cruise control cum e. farurile (faza scurta cel putin) sunt cam dezamagitoare :(. se cer niste beace mai performante, si de ce nu, poate niste xenoane. suspensiile sunt ok, nici prea prea, nici foarte foarte - cred ca sunt un compromis bun intre confort si dinamism. am fost sa cumpar o minge cadou pt cineva, si mi-am adus aminte de pneuri ca bubuie. poimaine se preconizeaza un drum mai lung, de abia atunci o sa ne cunoastem mai bine :go:
razzmatazz
16-05-2008, 08:37 AM
tempomat rulz, ma tempereaza prin zone gen kisseleff unde parca iti vine sa scapi piciorul in gaz, sunt curios si de cruise control cum e. ...poimaine se preconizeaza un drum mai lung, de abia atunci o sa ne cunoastem mai bine :go:
si cruise control rulz. pe autostrada e un vis, te relaxeaza, tii picioarele unde vrei, chiar si pe bord :) poti accelera, decelera din maneta de control. uite, ai ocazia sa-l testezi la drumul lung.
ai grija ca din cand in cand sa mai preiei si comanda manuala (ca sa zic asa), ca altfel te ia somnul ;). pe bune.
David
16-05-2008, 08:59 AM
felicitari, sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea
cruize-ul e bestial, recordul meu e de 250 km fara picior pe acceleratie, iti intra in reflex la un moment dat sa acelerezi sau sa decelerezi din maneta:biggrin:
basilicum
18-05-2008, 12:20 AM
primii 550 "impreuna". hotarat lucru, sunt fericit ca nu am luat tot avensis :biggrin:. e o experienta mai interesanta. e mai vivace, si parca mai stabila (nu ma refer la curbe, unde avensis clar invinge cu suspensia multilink spate) - cel putin la capitolul tendinte "navale", tangaj/ruliu. la avensis mi-a intrat VSC-ul fara sa il fortez, la corolla inca n-am reusit (desi m-am straduit, nu foarte tare, avand in vedere ca e noua). nu ma mai dau hutza pe langa tiruri. cruise control rulz, la 100 km de autostrada, am apasat de 2 ori acceleratia si de 2 ori frana. am remarcat ceva interesant in oras la treapta 2, cuplarea se face mai "uns", si masina zvacneste altfel decat la alte trepte/masini. alt lucru pe care l-am remarcat la ambreiaj, este comportamentul la turatii foarte joase (decelerare) nu "da in nas" decat foarte tarziu - o sa iau si avensisul sa imi dau seama daca e vorba doar de o impresie, sau asa is gandite toyotele . consumul e ceva cam maricel - la 130 km/h (cruise control - fara interventie umana) 7.2-8.5 in functie de "relieful" autostrazii (vale-deal). sunt curios de comportamentul in turatiile superioare, vitezei de mai sus ii corespund fix 4000 rot/min, care e cam aproape de turatia de cuplu maxim. cu loganul de 1.6, am prins 180 (vitezometru, nu telemetru :lol:) si turatia era undeva intre 4-5000 rot/min.
UNA SAPTAMANA, azi vorbit cu dealerul a zis ca , cu putin noroc pana la sfarsitul saptamanii, daca e fara noroc ramane pe luni sau marti, oricum ar fi e de belea ar fi cu doua saptamani mai devreme.
Alcadeias
19-05-2008, 11:43 PM
Salutare, ma primiti si pe mine in club si pe lista de asteptare? Conduceam de ani de zile Clio Symbol si aveam impresia ca e o masina bunicica. Pina la urma, in comparatie cu Dacia 1300 de la scoala de soferi, totusi asta are o servodirectie, un aer conditionat, e fiabila etc. Recent insa, am fost intr-o vacanta in exterior si mi s-a dat de la "rent-a-car" masina din poza atasata (dupa ce am refuzat un Subaru din motive de cutie automata pe care nu stiu s-o conduc). Dupa o saptamina de vis, o spun cu mina pe inima, ne-am indragostit de ea. Ce sa mai...si pretul e dublu, dar pe de alta parte servodirectia nici nu se compara, zvicul in demarari/depasiri chiar exista fata de Clio unde trebuia sa-mi iau avint serios ca sa trec de cineva imediat dupa 100 km/h, motorul are alta putere, dotarile superioare, bordul ala parca e din SF. Stiu ca o sa faca misto de mine cei care au avut prilejul sa conduca mai multe genuri de masini, dar asta e, fiecare compara cu ce cunoaste mai bine. Drept pentru care la intoarcere am comandat o Corolla 1.6 benzina, manuala, Sol. Au ramas astia de la leasing si dealer tare mirati de mine dar asta e...aveau la acelasi pret un Avensis, chiar si aceeasi culoare, mi-au descris-o ca net superioara, nu stiu ce punti independente, n-am inteles nimic. Chiar daca Avensisul era pe stoc si il luam probabil a doua zi iar pentru Corolla mi s-a zis maxim 4-5 luni, am ramas ferm: domne, oi fi eu nebun dar pe banii mei mie imi place Corolla, pe asta o vreau :)
Asa ca...acum trebuie sa astept. O saptamina placuta la toata lumea, Nicu.
basilicum
20-05-2008, 08:03 AM
Avensis se adreseaza celor care isi doresc spatiu mai mult, si eventual au nevoie de o oarecare prestanta :biggrin:. Corolla e o masina pt cei forever young (parerea mea, hac, sper sa nu se supere fanii avensisului), cu un aer obraznic si provocator specific varstei fragede. Avensis are ca avantaj principal puntea independenta pe spate, care te ajuta la stabilitatea in viraje (lucru mentionat de dealer). Daca nu te avanti la cine stie ce viteze, nu mi se pare asa de interesant. Eu detin un Avensis (pe care il foloseste altcineva in familie, m-am jucat doar vreo 2-3000 de km), si de saptamana trecuta o Corolla care imi apartine in exclusivitate. Si sunt fericit cu alegerea facuta.
PS. Pe ce meleaguri te-ai plimbat ... Islanda ?
jijiman
20-05-2008, 10:07 AM
Drept pentru care la intoarcere am comandat o Corolla 1.6 benzina, manuala, Sol. Au ramas astia de la leasing si dealer tare mirati de mine dar asta e...aveau la acelasi pret un Avensis, chiar si aceeasi culoare, mi-au descris-o ca net superioara, nu stiu ce punti independente, n-am inteles nimic. Chiar daca Avensisul era pe stoc si il luam probabil a doua zi iar pentru Corolla mi s-a zis maxim 4-5 luni, am ramas ferm: domne, oi fi eu nebun dar pe banii mei mie imi place Corolla, pe asta o vreau :)
Bravo domnule!:respect: Postul asta ar trebui sa fie atasat de Toyota la descrierea Corollei.
Felicitari si sa ai parte de ea si sa te bucuri sute de mii de kilometri! Inca o data :respect:!
desigur ca gusturile nu se dicuta dar, parerea mea, Avensisul ofera MULT mai multe in plus fata de Corolla decat suspensia spate independenta. In afara de design (care poate dezavantajeaza oarecum Avensisul) si de cateva gadgeturi, Corolla este sub Avensis la spatiu interior (cel mai tare doare spatiul pentru pasagerii din spate, meschin la Corolla), calitatea materialelor, executie, insonorizare, raport pret/performanta si, posibil, si alte aspecte.
Alcadeias
20-05-2008, 01:05 PM
Merci de urari, numai bine si voua. Intr-adevar am facut vacanta de Paste - 1 Mai in Islanda si e o experienta de condus interesanta (mai ales pentru bucuresteni) macar dintr-un punct de vedere: esti singur pe strada. Nu exagerez, la o populatie de vreo 300 de mii locuitori, inafara capitalei in rest mergi singur pe drum. Nu-mi amintesc decit o data am condus in zona de nord a judetului Constanta, spre Tulcea si sa merg singur kilometri intregi. In rest, drumuri mai proaste ca la noi (poate si din motive obiective legate de relief). Toyota are o cota incredibila de piata (mai ales Yarris), aproape ca doar Toyote si Jeep-uri/SUV-uri vezi.
In legatura cu Avensis, desigur ca e o masina buna, eu am ales Corolla doar din doua motive: in primul rind de "look" (gusturile nu se discuta!) si apoi pentru faptul ca am condus-o o saptamina intreaga, ceea ce nu se compara cu orice mic drive-test as fi incercat aici.
Am uitat sa va zic cum m-am facut si de ris cu Corolla mea inchiriata (dupa ce inainte ma uitasem lung la schimbatorul automat al acelui Subaru): dau sa pornesc, nimic...doar se aprindea un beculet cu bateria, ceva cu - si + pe bord...zic, curat ghinion (ma si gindeam la reclama aia cu "Ai mai vazut o Corolla care sa nu porneasca?"), o sa ramin pieton aici...ma duc iar la aia cu rent-a-car, le explic ca e stricata masina, iar ei cu o privire plina de compasiune cica "dar ati incercat sa apasati ambreiajul pina la podea in timp ce porniti???". Deh, Clio porneste si fara sa apesi deloc ambreiajul :)
bebe14
20-05-2008, 01:30 PM
Eu mai am o saptamana...dar deja simt ca innebunesc numarand zilele.
Chestia cu apasatul pedalei de ambreiaj pana la fund a fost haioasa...parca deja te vedeai in reclama cu tipa aia care ramasese in pana cu Corolla =))
basilicum
20-05-2008, 04:08 PM
desigur ca gusturile nu se dicuta dar, parerea mea, Avensisul ofera MULT mai multe in plus fata de Corolla decat suspensia spate independenta. In afara de design (care poate dezavantajeaza oarecum Avensisul) si de cateva gadgeturi, Corolla este sub Avensis la spatiu interior (cel mai tare doare spatiul pentru pasagerii din spate, meschin la Corolla), calitatea materialelor, executie, insonorizare, raport pret/performanta si, posibil, si alte aspecte.
dupa cum vezi am fost fair and square legat de aprecieri, am mentionat ceea ce ai zis si tu mai sus, mai putin calitatea materialelor(care nu mi se pare foarte diferita) si executia - o apreciere extrem de subiectiva, care nu intra in calcul(oricum e englezi vs japonezi). decat daca e aston martin, ferrari sau alta masina "manually crafted". am studiat f. f. mult inainte sa aleg avensisul, chiar am fost in dubiu intre accord si avensis, dar m-a convins un test de slalom care arata slabiciunea hondei. corolla este o masina tinereasca si plina de sex-appeal, iar avensis o masina eleganta si impozanta.
Am si eu o intrebare intrebatoare: Daca dealerul a zis ca masina e in vama, asta nu inseamna ca e in Bucuresti in vama, nu aici se face vama, ma rog in functie de orasul de destinatie, ca doar e vama si la Pitesti , etc, vama eu nu cred ca e totuna cu granita. Am dreptate?
basilicum
21-05-2008, 01:16 AM
Am si eu o intrebare intrebatoare: Daca dealerul a zis ca masina e in vama, asta nu inseamna ca e in Bucuresti in vama, nu aici se face vama, ma rog in functie de orasul de destinatie, ca doar e vama si la Pitesti , etc, vama eu nu cred ca e totuna cu granita. Am dreptate?
pai sunt 2 tipuri de vama, cele de acces in care se face o verificare sumara a actelor, si cele in care se incaseaza taxe si se intocmesc actele de import. acum sincer cred ca se refera la Bucuresti, orasul unde probabil dealer-ul isi are sediul principal si pe unde trec toate masinile inainte de destinatia finala in Romania, Iasi, Pitesti, Brasov etc.
URAAAAAA deci nu sunt singurul care gandeste asa , mai ales ca a zis, aici ma repet, ca , cu putin noroc o am vineri daca nu luni sau marti, mai ales ca destinatia finala e tot Bucuresti, deci mai e un pic de hartogaraie , o alarma de montat,niste senzori si asta a fost.
basilicum
21-05-2008, 01:55 AM
man go gett some sleep! acum nu e cazul sa stai treaz pana vine masina :D
Cei care asteapta pe margine ce sa faca...un pic de barfa.
Deci peste vreo 10 zile o sa trebuiasca sa fac o asigurare Casco. Problema mea este ca la Dacia mea nu am avut nevoie de asa ceva si deci nu ma pricep. Aud ca unele firme platesc mai bine altele mai scartie ca unele sunt mai ieftine altele mai scumpe ca unele iti ofera mai multe facilitati unele mai putin.Poate cineva sa ma sfatuiasca ???
Corolla Luna 1.4 D-4D
basilicum
21-05-2008, 01:50 PM
gasesti si pe alte forumuri discutii de genul. ai grija neaparat sa fie asigurata pentru vandalism. te mai costa cateva milioane dar MERITA! ca nu stii cand se trezeste X sau Y sa isi exprime veleitatile artistice pe capota ta, sau vrea sa vada la ce tensiuni rezista oglinda :(
floryncd
22-05-2008, 09:16 AM
Alcadeias,
Ce coincidenta!:lol:
Si eu am comandat Corolla alba ! Astept sa soseasca luna viitoare.
Comanda am facut-o in decembrie; am cerut suplimentar si VSC.
O curiozitate: m-am uitat intentionat la multe masini in Bucuresti,
cu scopul de a identifica macar o Corolla alba.
Nu am vazut pana acum nici una, desi ma uit de vreo 3 luni.
Parerea mea e ca albul e foarte elegant!
Sa reiau: se pare deci ca in cazul unei comenzi "mai altfel"
( in cazul meu alba, cu VSC 1.4 l benzina) dureaza mai mult asteptarea.
Majoritatea comenzilor sunt pentru 1,6 l, culoare metalizata, motorina.
Asteptare usoara! ::|:
Florin
basilicum
22-05-2008, 11:28 AM
Alcadeias,
O curiozitate: m-am uitat intentionat la multe masini in Bucuresti,
cu scopul de a identifica macar o Corolla alba.
Nu am vazut pana acum nici una, desi ma uit de vreo 3 luni.
Parerea mea e ca albul e foarte elegant!
Majoritatea comenzilor sunt pentru 1,6 l, culoare metalizata, motorina.
Florin
Corolla alba gasesti in show room la toyomotor pe splaiul unirii.
1.6 e benzina :P
zvensen
22-05-2008, 11:42 AM
Este una Sol pe langa strada Nasaud in S5, foarte misto.
razzmatazz
22-05-2008, 12:01 PM
si mai e una aici :) -
http://www.club-toyota.ro/forum/showpost.php?p=29073&postcount=68
Alcadeias
22-05-2008, 12:28 PM
Da, si ar mai fi una alba in Islanda, i-am facut eu poza, ba chiar am si condus-o :P
razzmatazz
22-05-2008, 12:36 PM
in islanda?... wow.
inseamna ca-s cam 3 cu totul in toata lumea :lol:
floryncd
22-05-2008, 02:57 PM
Draga Alcadeias, razzmatazz, zvensen,
Concluzia ar fi ca genul asta de marca model si culoare
se gaseste tot atat de greu ca si o perla in ocean.
Si dupa gasire e bineinteles rara si frumoasa...
In concluzie, propun denumirea generica de "Big White Pearl".
Asta mai ales pentru ca in cazul asta
valoarea e data nu de pret , marca sau culoare
ci de ...timpul de asteptare pana pui mana pe ea >:) .
Adica, acest timp este de cam 0,65% din speranta de viata a unui barbat in Romania!!!:th_salute::shoot:.
Sanatate !!
zvensen
22-05-2008, 04:52 PM
wicked :cop:
spartacus
22-05-2008, 08:43 PM
Draga Alcadeias, razzmatazz, zvensen,
Concluzia ar fi ca genul asta de marca model si culoare
se gaseste tot atat de greu ca si o perla in ocean.
Si dupa gasire e bineinteles rara si frumoasa...
In concluzie, propun denumirea generica de "Big White Pearl".
Asta mai ales pentru ca in cazul asta
valoarea e data nu de pret , marca sau culoare
ci de ...timpul de asteptare pana pui mana pe ea >:) .
Adica, acest timp este de cam 0,65% din speranta de viata a unui barbat in Romania!!!:th_salute::shoot:.
Sanatate !!
Tinand cont ca am facut comanda pe 10 martie 2008 la o Corola 1,6 SOL alba.. si in ziua de fata nu a ajuns nici macar in Grecia... e foarte bine spus "BIG White Pearl" .... oricum, mai am putintel de asteptat... pana pe ..18 AUGUST ..... da... asa imi trebuie daca am vrut alba... :lol:
Alcadeias
22-05-2008, 10:10 PM
18 august, adica mai bine de 5 luni...Jesus si eu care credeam ca a facut misto ala de mine la dealer cind mi-a zis maxim 4-5 luni. Parca-am astepta pe Mesia, atita dureaza :(
bebe14
28-05-2008, 04:34 PM
:( masina mea e pe tir...tocmai a plecat din Bulgaria....Trebuia livrata maine dar se pare ca o sa intarzie...si cel mai probabil o sa o iau saptama viitoare...offf
Am placerea de a va anunta ca eu am terminat cu asteptatul. De alaltaieri 26-mai-2008 ora 16-17 am ridicat masina. Este de vis, ma tot chinui sa gasesc un loc in care sa v-o prezint.
Se pare ca a mea este in Bucuresti . Dealerul a inceput demersurile pentru vama...etc si cred ca pe marti miercuri vom face cunostinta. Offf !!!
Corolla 1.4 D-4D
bebe14
28-05-2008, 06:01 PM
Am placerea de a va anunta ca eu am terminat cu asteptatul. De alaltaieri 26-mai-2008 ora 16-17 am ridicat masina. Este de vis, ma tot chinui sa gasesc un loc in care sa v-o prezint.
Ai vazut sra ca nu erau pe acelasi transport masinutele...as fi vrut eu sa o am acum dar mai astept. Oricum ma gandesc ca spre deosebire de alti colegi de forum eu sunt norocos cu 1 luna jumate de asteptare. Se putea si mai rau..ca mai bine =))...doar daca imi luam vre-o caruta
basilicum
28-05-2008, 09:30 PM
s-o stapanesti sanatos si s-o conduci multi km fara evenimente neplacute
jijiman
28-05-2008, 09:37 PM
S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai multi kilometri fara incidente!
Ei,ce ziceti in seara asta este aici si maine vom face cunostinta !!! 7 saptamani cat 7 luni.
Corolla LUNA 1,4 D-4D
spartacus
03-06-2008, 07:25 AM
:crybaby:Tu te plangi de 7 saptamani? Eu maine fac 12 saptamani de cand am dat comanda... si m-am mancat ieri sa ma duc pana la reprezentanta sa vad ce si cum mai este.. si... este in productie deabia.... cu data de livrare... 19.09.2008 ....:angry:
Acum, cei de la reprezentanta mi-au spus ca o sa ajunga mai repede... adica prin august....
LittleM@n
03-06-2008, 10:03 AM
Frateeeee, cum naiba rezistati atat?!?
Eu daca mi-as lua masina as lua ce are pe stoc :D
Ce naiba, pai o sa ajungem ca si un copil vina mai repede=))
bebe14
03-06-2008, 11:24 AM
:crybaby:Tu te plangi de 7 saptamani? Eu maine fac 12 saptamani de cand am dat comanda... si m-am mancat ieri sa ma duc pana la reprezentanta sa vad ce si cum mai este.. si... este in productie deabia.... cu data de livrare... 19.09.2008 ....:angry:
Acum, cei de la reprezentanta mi-au spus ca o sa ajunga mai repede... adica prin august....
Dumnezeule Mare....19 septembrie....cred ca nici aia de la Rolls Royce care fac manual masinile nu au asemenea termene de livrare. Ce naiba ii fac de dureaza 6 luni jumate (incluzand si cele 3 deja trecute)? Nu vreau sa fiu rau, dar ajungi pana iti livreaza masina sa apara Noua Noua Corolla :D.
Eu am primit azi mesaj de la dealer ca a ajuns masina in Romania si o sa o livreze saptamana asta.
bebe14
05-06-2008, 01:00 PM
A venitttttttttttttttttttttttttttttttttt......iupiii iiiiiii :thumbsup::thumbsup:
Am fost aseara si am luata din Pipera...e asa frumoasa:laugh:....nici nu se compara cu ce e in catalog.
Si merge unsa:th_dblthumb2:. Mai greu a fost pana la OMV ca piuia ala de la rezervor de ma innebunea. Ca sa taca din gura i-am dat sa manance Carrera 100...macar primul plin sa fie de firma:clap:.
O sa revin cu info mai ales pentru cei care vor MM.
Bravo! Felicitari! Sa o stapanesti sanatos si sa-ti aduca momente pline de multumiri.:D
razzmatazz
05-06-2008, 05:29 PM
...ca sa taca din gura i-am dat sa manance Carrera 100...macar primul plin sa fie de firma:clap:.
bravo, s-o porti cu placere, bebe.
ti-as recomanda sa-i faci mai multe plinuri de firma. :D
cauta thread-ul numit "ce benzina puneti in vvt-i" - e si un sondaj acolo.
basilicum
05-06-2008, 08:01 PM
A venitttttttttttttttttttttttttttttttttt......iupiii iiiiiii :thumbsup::thumbsup:
multi km fara probleme cu vant in pupa!
Yeeesss !!! Astazi am luat masina si am facut primii km.Din pacate numai prin oras in plin trafic. Astept weekend-ul pentru o tura mai lunga.Toata consideratia pentru cei de la reprezentanta Toyota din Brasov, adevarati profesionisti ! Sper ca vom colabora in continuare cel putin la acelasi nivel. Revin dupa weekend cu amanunte si poate cu ceva fotografii !!
razzmatazz
06-06-2008, 08:22 AM
lupi, multa bafta si noroc. sa te bucuri de ea.
sa ne tii la curent cu service-ul din brasov, ca p-aci prin bucuresti ne-au cam expirat optiunile :)
bebe14
06-06-2008, 11:02 AM
Bafta lupi si sa te bucuri de masina.....;)
Eu am o maaaaaarreeeee problema si va recomand tuturor SA NU VA LUATI COROLLA:biggrin:. Ea ca masina este ok, merge bine, nu face zgomot, clima e perfecta, stergatoarele isi fac treaba ok, cutia MM este delicioasa...insa toate acestea le veti vedea de pe scaunul din dreapta=)).
Pana acum sotia statea cu bebe in spate...de cand avem Noua Corolla cine credeti voi ca sta cu bebe? Exact...euuuu...Vreau si eu sa o conduc!!!=))
Deci daca vreti sa mergeti linistiti la un gratar si va ganditi si la berea de rigoare luati-va Corolla...si daca nu au carnet sotiile/prietenele voastre o sa doresca sa conduca si dus si intors. :respect:
costake
06-06-2008, 04:03 PM
fratilor sa va bucurati de masini!
cat despre service-ul din brasov ce sa zic....am auzit despre un tip care s-a dus cu hiluxu la astia sa-si puna troliu si i-au decupat bara din fata nasol tare (parca au decupat-o cu fierastraul) iar tipul i-a cam fost rusine sa zica ceva si in plus se grabea si a luat-o asa.Acu ma gandesc ca poate la alte tipuri de reparatii sunt buni...nu stiu...
eu dupa ace am luatyarisu acu o luna i-am spart spoilerul in fata sub proiector circa 10-15 cm iar cand am ajuns la ei mi-au zis ca-mi revopsesc intreg spoilerul si costa cel putin 10 milioane sau 23 de milioane sa mi-l schimbe
am refuzat si l-am lipit cu fibra de sticla iar acu urmeaza sa-l vopsesc
cam asta stiu despre service bv