View Full Version : Imbunatatiri
Gabriel
24-12-2006, 06:04 PM
Personal am pus aparatori de noroi fatza si spate, nu originale ca e 35 eur perechea, folie pe geamurile laterale + luneta si simteam nevoia unei lumini la scrumiera pe care mi-am mesterit-o singur.
Gabriel
06-01-2007, 10:51 AM
as vrea sa imi montez faruri de ceata. Stie cineva? Nu vreau originale de la service ca ma costa enorm, vreo 400 eur... Aparatorile de noroi m-ar fi costat 70 -75 eur si eu am rezolvat cu 50 RON...
Shrek02
07-01-2007, 03:07 AM
gabriel ... tu unde ai gasit accesorii pt yaris?
eu caut chiar si o cotiera dar nimica interesant... si nimic nu se potriveste... mai astept...
dc ai mai multe informatii trimite si mie pe adresa alin.david@ctrnet.ro
Gabriel
10-01-2007, 10:03 AM
Am pus aparatori de noroi universale care sunt mult mai ieftine si nu se deosebesc prin nimic fatza de cele originale. Cotiera... nu stiu dar daca aflu ceva te anuntz, doar de pe la o corolla dezmembrata...
LittleM@n
16-02-2007, 11:48 PM
Pentru cotiera vezi la rubrica de vanzari ca sunt niste baieti din Iasi care aveau.
Si cu toate astea: te-ai gandit de unde se prinde cotiera pe care vrei s-o pui? :P
Chiar sunt curios sa vad de unde, ca mie nu-mi da prin cap :)
Shrek02
30-03-2007, 01:53 AM
Sincer nu stiu... dar am vorbit cu unii de la o firma de tunning din Sibiu si mi-au zis ca au gasit cotiera originala toyota pe la vreo 130-140Eur prin Germania...
Nu stiu daca sa ii cred sau nu!
LittleM@n
30-03-2007, 04:47 PM
Sincer nu stiu... dar am vorbit cu unii de la o firma de tunning din Sibiu si mi-au zis ca au gasit cotiera originala toyota pe la vreo 130-140Eur prin Germania...
Nu stiu daca sa ii cred sau nu!
Cotiera originala?
Yarisu' nu are nici o cotiera originala ma baieti. Daca ar fi existat asa, atunci ar fi fost ca optional.
Cat despre farurile de ceata, exista varianta sa gauresti spoilerul si sa le pui, sau, daca ai Yaris produs intre (1999-2002) poti s iei un spoiler de Yaris TS (arata mult mai bine decat cel standard) la 460RON cu tot cu grila de jos de la dealer, apoi mai sunt plasticele inconjuratoare si farurile care mai sunt si alea in jur de 500 de RON, plus vopsitul spoilerului 350 RON, ajungi pe undeva pe la 1300RON. Dar ai un Yaris care macar arata ca un TS, daca nu merge ca el, iar rezultatul nu o sa arata a kitshc.
Pache
03-04-2007, 11:19 AM
LittleM@n, Toyota Yaris 2006 are cotieră în catalogul cu accesorii ale dealer-ului. Costă 203 EUR + TVA + manoperă. Mă gândesc că se poate numi "originală".
adina_ina
07-05-2007, 02:35 PM
Salut,
Cotiera ce apare in catalogul de accesorii de la Toyota Romania este mai mult un suport de sticle pt persoanele din spate. e foarte joasa, nu e pt sprijinirea cotului.
Singura cotiera originala Toyota am gasit ca se vine pt USA :(
In schimb, am vazut doua marci ce produc cotiere compatibile cu Yaris Big Small, Armset si Rider.
Voi merge miercuri sa probez o cotiera Armset :proud:
mirmidon
05-06-2007, 12:51 PM
Unde le putem vedea si noi? sau la ce magazin se gasesc?
E_G_M
10-06-2007, 06:24 PM
Cotierele din targ nu se potrivesc ??? Vreau sa-mi pun si eu cotiera si ma gandeam ca cea din vitan se potriveste ...