View Full Version : Crash!
Azi, mergand pe Bulevardul Regina Elisabeta, vis a vis de Primaria Capitalei, am fotografiat ceea ce a mai ramas dintr-un Avensis. Ce pacat!
Sa fie dauna totala?
OvidiuH
02-11-2007, 11:58 PM
Cam aºa se pare.
C_R_Y
03-11-2007, 12:09 AM
Huh! M-ai speriat Nick cand am vazut titlul si numele tau acolo!
23nst
03-11-2007, 12:53 AM
Domane Nick... ce titlu ai ales si tu... si eu m-am sperit cand am vazut...
Mario
03-11-2007, 12:53 AM
Oau. E culoarea mea. Pacat.
Daca sunteti atenti veti vedea ca are un abtzibild in coltul din dreapta jos al parbrizului pe care se pare ca il cunostem mai ales cei ce vin la intalniri si banuiesc ca nu numai.
Mario
03-11-2007, 12:54 AM
Da, dar nu are aceeasi culoare.
Ca sa parafrazez un coleg de forum "Doamne-feri".
Ar fi trebuit sa precizez, Avensis Crash.
Drive safe guys! :group:
Abtibildul din stanga jos este de la politie. Masina apartine IPB (inspectoratul politie bucuresti). Stiam ca doar astia si sri-ul au acel sticker.
Am vazut avensis facut si mai rau ca asta :D... soferul a scapat cu un deget rupt dupa ce a facut masina praf.
paul-cristian
03-11-2007, 08:20 PM
Actipildul este de la ...sindicatul politistilor si poate sa-l aiba orice politist si nu numai, eu am vazut un non politist care avea asa ceva si zicea ca da bine cand il opreste politia, desi nu cred ca poate muia inima politistului un astfel de actipild
lol... io asa stiam :)... se pot da din mana in mana i guess :)... de unde fac si eu rost de unul?
LittleM@n
04-11-2007, 02:21 PM
Te faci politist :th_SmlyROFL: