View Full Version : Cum va intretineti Toyotele voastre?
ovidiuvisan
30-10-2007, 11:57 PM
Si asta ar trebui comentat, nu?
Dupa cum cred ca ati vazut pana acum, eu folosesc gama Sonax pentru intretinere. Ceara, polish, solutie de curatat jenti....
Si o spal min. 1 data / luna.
Milosh
31-10-2007, 12:00 AM
Eu folesesc gama "LEUL ROMANESC:punk:" merg la spalatorie si o curata si o ceruiesc aia...:group:AAAAAAAAaaaa si am si un aspirator de masina ce se alimenteaza de la brocheta :thumbsup: este foarte util :punk:
ovidiuvisan
31-10-2007, 12:05 AM
Milosh, ma asteptam sa fi primul care raspunde :). Al doilea ar trebui sa fie Littleman :scratchchin:.
Aspiratorul il folosesc de la benzinarii.
:group:
Milosh
31-10-2007, 12:15 AM
De ce te asteptai sa fiu primul :scratchchin:.Sunt foarte activ :P :punk: .Vreau sa ma implic serios pt forumul asta :group::proud:
ovidiuvisan
31-10-2007, 12:19 AM
Tocmai pentru ca esti foarte activ :thumbsup:. Foarte bine!
AdrianR
31-10-2007, 09:43 AM
o spal o data pe luna la spalatorie si aproape 1 data pe saptamana in curte (asta cand e vremea urata si se umple de noroi). o ceruiesc cam 1 data la 2 luni. nici nu stiu numele produselor utilizate....., nu m-am uitat.
in rest, am perie in masina, cum incepe pustiulica sa fuga pe perne, dau cu peria. de asemenea, utilizez un buretel cu silicon pentru stergerea urmelor lui ala micu de pe componentele de plastic.
in ceea ce priveste consumabilele - motorina euro 4 de la mol, din cand in cand euro 5 (tot de acolo), solutie de sters parbrize Jetix (parca asa se numeste). in rest - habar n-am ce trebuie sa-i mai fac