View Full Version : Vulcanizari bune
Salutare!
Stiti niste vulcanizari bune, eventual non-stop ?
Multumiri in avans!
Dan83370
23-01-2007, 08:56 PM
sama....costa un pic,dar sunt super responsabili.Mai sunt unii si la podul Fundeni, auto-nu stiu cum....par ok si astia!
Legionaru'
02-02-2007, 12:15 AM
Recomand si eu Sama!
Numai experiente placute am avut cu ei!
GABORU'
05-02-2007, 11:53 PM
Recomand cu incredere Auto Soft de la pod Fundeni sau de pe Dudesti (mall Vitan). Lucreaza bine baietii, eu trec zilnic pe acolo si vad numai masini de masini, chiar si Lambo sau Ferarri am vazut, deci e clar ca sunt artisti.
Allex
06-02-2007, 10:44 AM
Ipso Anvelope, in Aviatiei sau oricare alta locatie.
cryyy
14-07-2007, 12:39 PM
salut,la sama am avut eu o poveste acum ceva timp,la un audi,nu reusau sa imi puna volanul drept am stat toata ziua pe rampa ,pe drum,pe rampa ,pe drum....cu unul din mecanici(masina nu a fost lovita ,deci nu exista explicatie ca ar avea ceva stramb),acestia deja inebunisera...tineam volanul drept masina mergea stramb...pana la urma am fost la pbn si au rezolvat(au reglat nu stiu ce)
cel mai ok este dupa ce iei faia cu valori ,sa treci si pe la altii sa intrebi daca sunt ok.(altfel nu intelegi nimic din cifrele acelea si te trezesti cu cauciucurile roase pe vreo parte)
de evitat sama plevnei care avea aparatura vecheeeee.mai ok par cei din pipera.
TheSmoker
16-07-2007, 09:37 AM
auto-soft pod fundeni, se pricep si sunt foarte amabil. nota 10.